Inlägg

Inlägg som farnebr1nk har skrivit i forumet
Av farnebr1nk

Varför köper du inte https://www.komplett.se/product/783615/datorutrustning/pakete... istället? Fräschare komponenter, och en kylare. Och bara 200 kr mer. En nobrainer om du frågar mig!

Av farnebr1nk
Av farnebr1nk

@Jink:

Gick bra med reklameringen, fick en som jag tror är nu. Jag tycker Degauss borde lägga ner tid på silikonpluggarna till deras prylar dock, får fan klåda. Men som tur så skickade de med några compless som äger.

Av farnebr1nk

Du har absolut rätt. Jag har lyckats lämna in två 670 jag köpte på Komplett som jag testdrivade i tre veckor, men visserligen så är det Komplett, som har ) eller iaf hade ) en mer liberalare ångerrätt period.

Så länge du inte har skadat produkten så ska du få tillbaka dina pengar, annars bryter de mot en EU handelsregel.

Av farnebr1nk

www.escapefromtarkov.com/preorder-page

Så, nu kan man förbeställa spelet. Vad är sannolikheten att detta spel är en bait & switch? Utvecklarna har ju aldrig gjort någonting förut...

Av farnebr1nk
Skrivet av Jocke83:

Någon som känner till något om ett möjligt öppnings erbjudande på nya Webbhallenbutiken i Liljeholmsgallerian?

https://www.facebook.com/184635401558095/posts/11149871818562...

Skulle förvåna mig om de inte var några saftiga erbjudanden där.

Av farnebr1nk

Man kan köpa mycket bättre på gråa sidor här i Sverige, som t ex teknikproffset.

Av farnebr1nk

Är det någon som vet om man kan installera en linux distrubition på Chuwi hi10 med framgång? Om så är fallet, får man mer ur tableten då?

Av farnebr1nk

Passande för sportlov:

Av farnebr1nk
Av farnebr1nk
Skrivet av Jink:

Gissar på att det är deras SPKRS.

Tråkigt att du fick defekta produkter! Hur gick det att få dem utbytta?

Support pillar på mitt ärende just nu, får se om man får det mytomspunna "fuktskada" svaret eller ej.

Av farnebr1nk
Skrivet av hultron:

Vilka 400-kronors-lurar är det man får?

Säkert deras 'hemliga' Avicii lurar. Har handlat två gånger hos Degauss förut och vid de tillfällena fick jag två defekta produkter. Lägg pengarna på en Pistons 3 istället.

Av farnebr1nk
Av farnebr1nk

Kör på med Keto/LCHF gubbs. Sägs kämpa emot cancer

Av farnebr1nk

Viktnedgång har allt med kost att göra, motion/träning har en väldigt liten roll i det hela. Även om du har en sund diet så kan du gå upp i vikt, om du ligger över din kalori"budget", så lyssna inte på "höhö ät vad du vill och gymma" folket.

Om du vill gå ner så snabbt så möjligt så måste du veta att du kommer att finna dig i samma läge som du gör nu om du inte ändrar din livsstil helt och hållet, därför så skulle jag rekommendera att du prövar LCHF, då det på lång sikt är en väldigt bra diet om du inte ska hålla på med styrketräning och sådant.

Finns också en annan diet som heter VLCD, vilket är något som jag tycker man skall köra 2 månader mac. Din kaloribudget kommer vara på ungefär 600, och du får inte ta in mer än 60g kalorier delat ut på 3 måltider, så om du inte köper en skrädarsydd diet (dumt) så är ett exempelmål 150g turkisk yoghurt med fun light som smaksättare, kan även ha i lite linfrön för att hjälpa mot förstoppning.

Av farnebr1nk

Nu börjar jag tröttna på att behöva vänta på Chuwi tills de skriver en X86 > X64 guide...

Av farnebr1nk

Tänkte bara nämna att något för de som slog till på Fyndiq's Xiaomi Pistons 3 under rean: de är fakes. Lämna tillbaka omedelbart.

Av farnebr1nk
Skrivet av Windows-95:

Detta länkades i den andra Fynd-tråden.

Logitech G710 - MX Blue - 539kr. (600kr + 10% rabatt)
http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/mus-och-ta...

Kan tillägga att jag aldrig ägt ett mekaniskt tangentbord bortsett från 90-talet. Samtidigt som jag tycker att det är rätt saftigt att betala +1500kr som vissa andra tangentbord kostar så jag funderar starkt på att köpa detta.

Tänkte mest fråga vad ni anser om det här erbjudandet och om produkten i sig?

Testa den i affären. Personligen så tycker jag att Logitech's tangentbord är väldigt plastiga, t ex G19 som jag ägde förut, men lyckades sälja det för en redig peng. Har en https://www.komplett.se/product/820355/datorutrustning/mustan... nu och jag gillar den enormt, köpte den för 595 kronor.

Av farnebr1nk

Tjo,

Tänkte köpa Mionix Castor i en av era butiker igår när ni hade kampanj, men då var det stängt, och idag så höjde ni priset till 599 kronor. Vet ni om den kommer dyka upp snart i en kampanj igen?

Av farnebr1nk
Skrivet av inkui:

Själv fick jag också hem... surfplattan. Tangentbordet hade de "glömt bort" att de hade lovat mig. Så jag plusar på i våra mer än 50 meddelanden till varann. Kul jul(syssla)! Men de lovade att de skulle skicka den snarast, om de inte glömde igen då jag skulle påminna dem. Hah, de verkar ha ett annat regelverk än i Sverige.... Jag fick däremot en 64 bitars version av den, så visst var det väl värt den extra väntan ändå. Förutom tangenbordsväntan då, förstås.

Haha! Har själv haft lite problem med att få ihop hur stödet ska sitta... skyller på ovana! Men vad bra, ser fram emot att få den andra klappen också då, så paketet blir komplett.

Kul att du också är nöjd! Själv blir jag bara mer och mer nöjd ju mer jag använder den.

Får böna och be att 64 bit firmware finns tillgängligt så fort som möjligt då...