Inlägg

Inlägg som V1LL33 har skrivit i forumet
Av V1LL33

öppna upp anteckningar och skriv detta;
<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="300">
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-store">
</head>
<body>
<img src="https://www.google.se/images/srpr/logo11w.png">
</body>
</html>

Spara som en .html fil och öppna den med din webbläsare. Den kommer att hämta Googles logga från internet, och fortsätta göra så var femte minut. För att avsluta så stänger du bara ned fliken för den. Den har även inställt att den inte ska cacha hemsidan, så att bilden verkligen hämtas.

Av V1LL33

Fick precis en kod till ett booster pack till Command & Conquer Tiberium Alliances, kommer själv aldrig använda så bara att pma om du vill ha!

EDIT - Den är nu borta!
Skickades från m.sweclockers.com

Av V1LL33
Skrivet av Lunatech:

Jag trodde i min enfald att det var helt oväsentligt. Ska bli intressant att se hur den här tråden utvecklar sig...

Har aldrig själv tänkt på detta, men en snabb tanke från mig vore att en sensor längre fram bör ge högre utslag när du vrider på handleden åt höger och vänster. Är dock bara en tanke och behöver inte stämma, någon kanske vet bättre?

Av V1LL33
Skrivet av coolbreezad:

Är det bara jag eller syns inte alla bilder?

För mig syns alla bilder, men bild 18, 19 och 21 har blivit felvända i galleriet men inte om man går in på själva bildlänken.

För övrigt ett bra galleri, tydliga och bra bilder! Och det var inte ett dåligt grafikkort, önskar man kunde ha ett sånt! E-penis är alltid bra att ha!

Av V1LL33

Köper du en Samsungmobil så finns det ju programmet Samsung Kies, deras motsvarighet till iTunes. Inte lika bra, men får nog jobbet gjort. Bara ett litet tips!

www.samsung.com/se/kies/‎ är länken.

Av V1LL33
Skrivet av Tozzi:

Förstod inte varför du skulle ha en temperaturprob för? Det är bara en antenn, den blir inte varm överhuvudtaget.

Enligt hans profil så är han en brandlarmstekniker så han kanske ville vara extra säker

Annars tycker jag att det skulle vara snyggare utan dioderna och att kablarna går in i väggen och ut precis vid datorn igen. Lite extra krångel, men tål att tänkas på! Även en bild på när den hänger skulle vara trevligt att se

Av V1LL33
Skrivet av Forsgren:

Jag förstår inte varför jag alltid får så riktigt risigt resultat från just speedtest. Är det något speciellt med Bahnhof och speedtest?

Jag fick 40/60. På bredbandskollen får jag 90/90 vilket känns mer okej med en 100/100-lina.

Pröva flera olika servrar och se hur det blir, alltid bäst att göra så.

Av V1LL33

http://www.speedtest.net/result/2884232153.png

Där har vi min! Sitter på föräldrarnas hemma i skogen, väntar just nu på att fibern ska grävas klart!

Fick även märket No return (Worst upload speed) pga den.. Ska väl påpekas att jag är mycket glad idag, då internet brukar vara ännu segare

Av V1LL33
Skrivet av Herr Poster:

Alla ni som säger "ladda den och ring" använder ni inte pin själva?

Jag använder mönster på min androidlur, men mamma, pappa och flickvännen är markerade som ICE-kontakter, och nödsamtal går att göra utan att låsa upp den, vilket då dem kontakterna räknas som. Så jag hoppas att om jag tappar den så hittar någon den och vet att detta sätt finns.. På iPhone vet jag dock inte hur det..

Av V1LL33

Tack så mycket! Har nu fått mitt svar.

Vet inte hur jag inte kunde få samma resultat som ni, men tack för att ni tog er tiden att söka åt mig!

Mvh

Av V1LL33
Skrivet av matte70:

google ger dig svar

Har försökt en tid innan jag skrev inlägget att söka på google och även här, men jag har inte hittat något. Måste söka på fel ord, du råkar inte ha sökt och hittat då du säger detta?

Av V1LL33

Ta ut LCD från gammal laptop och koppla in via komposit?

Hej!

Jag har länge funderat på om man kan ta min gamla trasiga HP laptop, vars skärm funkar finfint, och ta loss skärmen och på något sätt koppla in den i exempelvis en raspberry pi? Alltså direkt, utan att använda sig av den gamla laptopen. Vill helst göra det så billigt som möjligt, därför jag funderar på denna lösning.. Det borde ju sitta en control board initu laptopen någonstans - precis som en vanlig skärm? Eller?

Skulle det gå att fixa? Vet att folk har öppnat upp laptops förut så det borde gå att få svar på det.

Tacksam för svar!

Av V1LL33

Någon som vet vad låten som spelas heter och vart man får tag på den? Antar att den är med i sondtracken till spelet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av V1LL33
Skrivet av muki91:

är den alltid seg eller bara när du kör Autodesk Inventor Pro

Den är seg från och till, den hängde sig mer gånger i Inventor men gör det även om programmet är stängt. Men märker ibland när jag surfar på den att den ibland tar längre tid att reagera.

Av V1LL33

Optimera Windows 8?

Hej!

Har en HP laptop av modell HP 655. Den kör Windows 8 som standard, men jag upplever den väldigt seg. Jag körde Autodesk Inventor Pro på den för ett skolarbete, och det gick sådär, programmet slutade svara då och då och likaså datorn. Den går snabbt in i Metro men öppnar upp mappar eller program segt. Har inte den för att spela på men skulle vilja kolla på film samt surfa på internet utan att den fryser.. Samt, om endast 1,59 GB går att använda, går det att minska grafikkortets dedikerade minne (vilket jag antar är det som tar plats) och ge mer plats till program istället? Har även på hög prestanda som energischema.

Datorns specs är:

Text kopierad från System i Kontrollpanelen:
Processor: AMD E1-1200 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1,40 Ghz
RAM: 2,00 GB (1,59 GB går att använda)
Systemtyp: 64-bitars operativssystem, x64-baserad processor
Text kopierad från Enhetshanteraren:
Bildskärmskort: AMD Radeon HD 7310 Graphics
Diskenheter: Hitachi HTS543232A7A384 SATA Disk Device
Processorer: AMD E1-1200 APU with Radeon(tm) HD Graphics, två stycken så alltså två-kärnig

Finns det några inställningar alternativt ett program som kan göra den snabbare?

Tacksam för svar

EDIT: Mätte nyss och det tar 32 sekunder från det att jag trycker på CTRL+SHIFT+ESC till att aktivitetshanteraren öppnas och ytterligare en sekund för den att sluta vara blank. Ytterliggare en gång till testade jag och då tog det endast 3 sekunder.

EDIT #2: Har sökt igenom forumet och internet men alla tipsar om diskrensing och liknande, denna dator är ny och jag har endast installerat tre program på den, förutom webcam saker som jag ännu inte tagit bort. Det är knappast detta som är problemet för mig, och därför valde jag att göra en ny tråd.

Av V1LL33
Skrivet av Cybertsen:

För att använda så enkla medel så tycker jag faktiskt resultatet blev bra.

Tänk vad ni kunde gjort om ni hade hittat nycklarna

Tack så mycket! Jag håller fullt ut med att det blev bra med tanke på tiden och det.

Ja, det tål att tänkas på! Skulle kanske ha gjort endast en plexiglasskiva och att den stog i 90º vinkel istället. Kanske blir nästa gång!

Skickades från m.sweclockers.com

Av V1LL33
Skrivet av Johnerlandsson:

Jag skrev vad jag har för SSD och modell på datorn.. Räcker det?

Mjo, det kan nog räcka. Men tyvärr vet jag inte vad du ska göra. Har du ringt Toshibas kundservice alternativt kundservicen för det företag som du köpte datorn ifrån?

Kan du komma in på Windows 7 och allt fungerar utan problem?

Skickades från m.sweclockers.com

Av V1LL33
Skrivet av Volaxir:

Glöm min fråga om vart det fanns hehe såpass kan jag om datorer.
Jag har lokaliserat mappen med alla ATI filer men när jag ska ta bort dessa så står det att mappen eller filen är öppen i ett annat program. Så det går inte direkt att ta bort

Avinstallera först via kontrollpanelen, mycket säkrare än att ta bort filerna manuellt då den kan vara utspridda. Sedan kan du dubbelkolla om filerna togs bort helt.

Av V1LL33

Jag Googlade det åt dig, och det som jag märker är att Error code: 0x00000e9 är för att hårddisken inte kan kommunicera med moderkortet på en bra nivå eller liknande. Pröva att kolla om några kontakter glappar, uppdatera BIOS var det en som föreslog och kolla om AHCI och det där är rätt inställt. Vissa säger även att felet beror på en hårddisk som börjar krångla. Kan även vara att ett USB-minne är inkopplat eller DVD-läsaren inte funkar helt heller.

Lägg gärna in vad det är för dator du har och vad för hårdvara du har på den, det hjälper enormt.

Av V1LL33
Skrivet av Volaxir:

Jag har kommit ett steg längre nu faktiskt.. Jag byttade ut min VGA kabel med DVI Ände mot en HDMI kabel och jag kan nu gå in och spela spelen! Men nu är alla bildinställningar helt ur balans, Min skärm är tex för liten för själva bilden och jag hålller på att testa alla möjliga inställningar men det går väl lite sådär.
Vart hittar jag AMD control centers?

Pröva att autojustera på TVn eller välja en annan screen size på den.

De hittar du i kontrollpanelen, där du tar bort program. Har du en ny dator så du enkelt kan ta en backup skulle du kunna formatera om allt för att vara säker att alla filer från dem försvinner. Men det är som sagt endast aktuellt om du kan ta en backup på alla filer du vill ha.