Inlägg

Inlägg som Lambda² har skrivit i forumet
Av Lambda²

Varför inte bara använda denna?

Av Lambda²
Skrivet av Leifson:

Bra fråga. Alienware är för mig känd som lurendrejeri nummer 1, löjligt överprisade grejer helt enkelt.

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5670-review-test-cros...
Titta i den här recensionen, som du ser så är 5670 CF ungefär lika snabbt som ett ensamt 5770, inte speciellt snabbt med andra ord.

Det andra vet jag tyvärr inte, drivrutiner är krångliga.

Tack för hjälpen
Nu ska jag bara komma på vad som är fel med kabel/drivers. Och sen är det över til laptopen som strular... (Har varit för lat att gjöra något med den på 6 månader.. )

Av Lambda²
Skrivet av Leifson:

560 Ti är mycket kraftfullare, kör på det.

Vill minnas att 5670 inte har speciellt mycket kraft att ge.

Ok, men varför tar man och sätter in 2 av de i Crossfire mode i en Alien Ware, Alienware är ju känd som "den" spel datorn?

Kör nu 560 Ti, funkar bra men skärmen blir svart av och till, verkar som om min HDMI kabel är kass, men for också att drivern slutat fungera och har restartats, var ligger felet?
Inget stor problem, bara lite irriterande när man spelar och dör pga. svart skärm i .5 sec.

Av Lambda²

GTX 560 vs. 2 Crossfire HD5670

Hej,

sitter här på 3 grafikkort, två verkar vara Dell Pegatron HD5670, det sista är et Gainward GTX 560 ti Phantom. Frågan är nu vilken kombination som fungerar/presterar bäst.
Kjör bara på en skjärm.

Tack.

P.S noterade just att Pegatron korten inte har någon strömtillförsel förutom PCI-E anslutningen, är det normalt för grafikkort?

Av Lambda²
Skrivet av jocke92:

Brukar vara så att den hoppar över vissa bios/uefi-procedurer. Som att kolla vilken hårdvara som finns och endast kollar en bootbar enhet.

Bra fundering ts, men om det varit möjligt hade säkert flera moderkortstillverkare redan anammat det

Läste lite mer runt ämmnet, i alla fall när det gjäller Gigabyte MBs. Verkar som Quick Boot redan måste vara aktiv när man stänger av datorn. Dvs. at den fungerar som något mellanstadium mellan Sleep och Hibernation, den sparar på något sätt det du gjör, men stänger ändå av fullt. Låter som en långsam och irriterande Shutdown...

Blir inte helt klok på det...

http://www.gigabyte.tw/FileUpload/Multimedia/2/file/102/169.htm

Ska googla lite mer ochså, skulle igjentligen plugga för skolan, men... (kommer inte på någon bättre ursäkt än "pallar inte" )

Av Lambda²

Vad med "Quick Boot", vet inte om det fins på fler än Gigabytes MBs, men dömma av namnet så verkar det vara någonting som kanske skulle ha en extra knapp. Eftersom jag inte använder det vet jag inte hur det funkar, ska googla det. Men det verkar som om en knapp får den funktionen hadde varit bra.