Inlägg

Inlägg som somvanligt har skrivit i forumet
Av somvanligt
Skrivet av kronwalled:

Bara att låta tipsen flöda! Kan aldrig få nog.

Lirade R6 vegas campaign coop vilket var skoj, så Ghost Recon (tror det är ett liknande spel) låter som något som kan vara bra, får kika extra noga på det.

Ja det tycker jag. Man kan spela kampanjen också i co-op men jag tyckte vågorna var roligare. Det var skitkul fram till våg 50 på Airport då det hälsade på 46 stycken Spec Ops med optiskt kamouflage och body armor och en Hind attackhelikopter och en armored car.

Och vi var två... men vi duckade så gott vi kunde! (man kan vara fyra vilket nog löser situationen)

Annars kolla in den här länken som listar co-op spel http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html

Av somvanligt

Renegade Ops för satan eller Ghost Recon: Future Soldier i den mode man överlever vågor. Båda är askul co-op. Jag har spelat dessa på PS3 men de finns ju till PC.

Av somvanligt

Är det någon som vet vilken hårdvarusetup som funkar för CoH2? Jag har GTX660ti 2GB, Intel i5-3750, 8GB Ram och med det grafikkortet så kör jag image quality high, texture detail medium, ingen AA och low på allt annat på 1920x1080. Det fungerar ok överlag men jag skulle vilja att det flöt utan att hacka till när det händer mycket. När jag gör ingame test på grafikinställningar så föreslås det att jag sänker detail till low.

WTF?

Vad har ni? Vad ska jag ha som funkar för att det ska se bra ut och flyta? Måste man bli ruinerad?

Av somvanligt

Det blir ju knepigare om man måste ha nu, nu, nu, men annars är det bra att hålla koll på olika reor på steam och köper spel då. Jag har sett Max Payne 3 för €5 vid upprepade tillfällen. Köper bara spel på dessa reor. Jag har så många spel nu så det finns ingen anledning till att inte spela något annat under tiden man inväntar rea. Sätt spel på önskelista så kommer du få en mailnotis om när spelet är på rea.

Av somvanligt
Skrivet av fantomsmurfen:

Provat med en annan mus? För mig fungerar det hur bra som helst.

Ja jag provade med en annan och det hjälpte inte men ska försöka med ytterligare en.

Av somvanligt
Skrivet av aSparrow:

Låter som att din dator inte orkar driva spelet. Vad har du för dator?

Systemet är långt mycket bättre än vad som krävs för Max Payne 2. Jag spelar Crysis med höga inställningar. Det måste vara något annat.

Skrivet av fantomsmurfen:

Jag har inga problem med spelet och har Windows 7. Både musens vertikala och horisontala hastighet går att ändra i spelet.

Jo jag vet, men det är inte hastigheten, det är okänsligheten. Man måste komma upp i särskild hastighet innan markören börjar röra på sig. När man går ur spelet så är musen bra igen. Igår när jag startade upp så kändes det lite bättre precis när jag startat upp spelet och sen klappade känsligheten ihop. I menyn så är det helt sjukt hopplöst. Man ska nästan ha tur för att kunna placera markören på rätt ställen och man måste lyfta på musen och dra fort och så stannar den ändå. I spelet blir det sen bättre men långt ifrån bra.

Det borde gå att göra något. Jag minns när jag en gång spelade Max Payne att det fungerade hur bra som helst.

Av somvanligt

Max Payne 2 - mus blir okänslig i spelet

När man startar upp spelet så blir musen okänslig. Rör man musen väldigt sakta så rör sig inte markören alls. Går inte spela på det viset

Det går inte ändra något i spelet, kan man göra något annat som fixar? Använder Windows 7.

Av somvanligt

Nu frös pekaren fullständigt så jag fick starta om. Bytte mus efter omstart och nu har jag inte fått några pling plong på några minuter. Kan nog vara att min mus håller på att dö...

Och nu ryckte jag ut reservmusen för att jag skulle göra en sladdragning annorlunda och då kom samma pling plong ljud. Det är det ljudet som spelas när man pluggar i och drar ut tydligen. Så efter att det funkade med nya så bytte jag tillbaka och tänkte att det kanske var glapp, men det var inget glapp, det är musen som har blivit cp. Så nu är det löst i alla fall

"Gottet slut, allting slut" som den nervöse stammade fram efter att nästan blivit av med livhanken

Av somvanligt

Pling plong ljud så musen fryser till 2 sekunder med jämna mellanrum

jag kör windows 7 och min dator ger ett pling plong ljud (sån standard windows signal som om nåt gått fel) så musen fryser till 2 sekunder med jämna mellanrum. Det sker hela tiden, i spel t ex och i alla program. Det kan räcka med att jag rör musen. Jag har virussökt hela datorn utan att hitta nåt. Jag ingen lust att göra en ominstallation av hela datorn pga detta

Nån som har något tips på lösning?

Av somvanligt
Skrivet av Sisyfos:

Ja för fan! Den mest realistiska bil-handlingen som finns av alla spel! *Sarkasm-overload*
Fin återupplivning av en nästan 3 år gammal tråd förresten...

OnT: Driving Simulator 2012 eller Dirt 3 om du vill race:a någorlunda realistiskt.

Det är väl inte on-topic. Bara för att tråden är gammal behöver man inte vilseleda ännu mer genom att rekommendera spel som inte finns till konsolen

Av somvanligt
Skrivet av Hardware guy:

msconfig > startup.
Deaktivera vad som inte förefaller vara av nytta.

Ok, det drabbar inte eventuella framtida varningar?

Av somvanligt
Skrivet av luuf:

När du installerade chipset så vill den att du startar om datorn och behåller skivan i, för att sedan fortsätta installationen när den startat om.

Det var det som slog mig också så jag gjorde det. Och visst gör jag framsteg. Nu är det bara den popup som det står "value is NULL" kvar... suck

Av somvanligt

Men vänta nu, popupsen frågar ju efter drivers dom inte kan hitta på D:

Det måste ju vara nån slags hangup då? Hur löser man det?

Av somvanligt
Skrivet av Hardware guy:

Nyaste chipsetdriver hittar du på intel.com
Hittade detta på ett annat ställe, snarlikt moderkort

2. SM Bus Controller VEV_8086 DEV 1E22. You need the chipset drivers. They forgot to list on P8Z77-V LE PLUS downloads site. Just go to another P8Z77 model and "CHIPSET" will be there. Silly oversite.

Hm. Efter att jag körde in det senaste enligt min första post jag hittade hos Asus så har den gula varningen försvunnit från enhetshanteraren och allt ser ok ut men popupsen (enligt bild) är kvar. Jag har gjort ett par omstarter och dom försvinner inte.

Av somvanligt

Gul triangel i enhetshanteraren

Provade ladda upp bilder direkt men fick det inte funka. Har provat gå till ASUS hemsida och laddat ner ny chipset driver till moderkort P8Z77-V LX och installerat och startat om. Funkade inte. Vad är lösningen? Tacksam för svar.

http://www.ladda-upp.se/image.php?id=28467&size=full
http://www.ladda-upp.se/image.php?id=28468&size=full

Av somvanligt
Skrivet av Zyriak:

Driver: San Fransico kanske är något för dig? Kolla upp det!

This. Jag skulle nog hävda att det är den enda rekommendationen som träffar 100% rätt i vad som efterfrågats.

Av somvanligt
Skrivet av seville57:

Koppla ur strömkabeln eller sata kabeln räcker.

Ja precis, det var det jag menade. Jag drog ur sata kabeln ur moderkortet. Men man vet ju aldrig med newbies, de kan ju göra allt möjligt konstigt

Av somvanligt
Skrivet av MultiMan:

Du bör enbart ha SSD installerad vid OS-installation. Annars riskerar du att vissa startfiler hamnar på den andra disken med stora problem som följd vid diskbyten.

DVD bör vara först eftersom du vill kunna starta först från en skiva om det behövs.

Tack för snabbt svar. Då rycker jag ur den mekaniska hårddisken och bootar om.

Av somvanligt

Ha! Nu funkar det!

Stort tack till ni tre som skrev i tråden.

Jag har en fråga till, inte lika viktig men en undran ändå. Jag har två hdd, en ssd som OS ska på och en lagringsdisk. BIOS förelslog boot-ordning 1)DVD, 2)SSD vilket är korrekt. Sen när jag ska installera windows så listar windows SSD som disk 1 och den mekaniska disken som disk 0. Kan det bli stök av det eller är det bara att köra på genom att välja SSDn som rätt disk för OS att ligga på?

Av somvanligt
Skrivet av MultiMan:

Just nu är jag mer intresserad av om bilden finns i din instruktionsbok eller inte.

Ja... den fanns.... Vad skämmigt. Jag tror kanske efter timmar av kollande i manualer och på nätet gjorde mig blind.

Jag ska prova göra om imorgon. Hoppas.