Inlägg

Inlägg som iMatter har skrivit i forumet
Av iMatter

The "Jumbo King" strikes again, flest kills och mest XP som Tier6 i Tier8 match. Lite klent motstånd kanske, men dom hade ju två tiers högre också.

http://image.prntscr.com/image/4375bfbb2bfc4e709fdda127499bf0c4....

http://image.prntscr.com/image/25eb0dbce91f4030a3674a6d1b7a0b2b....

Av iMatter

Finns recovery vart? På den gamla trasiga disken? Verkar inte ge mig nåt sådant alt. Kollade det där med att köra recovery över wifi eller nätet, men tror det gäller nyare MBP. Bara ett intryck jag fick.

Av iMatter

Installera Mac OSX på MBP Mid-2009?

Hej Jag fick hem en MBP av denna sort:
MBP Mid-2009 Specs

Listade snabbt ut att hårddisken var/är totalpaj och har bytt den mot en ny. Nu undrar jag hur jag får in OSX (10.6) på den igen. Finns det nått enkelt sätt eller är det krångel krångel med det? Jag vet att han har backup med time machine för inte så länge sedan. Cmd +R funkar så klart inte på denna antika padda.

Tack för svar!

Av iMatter

Om du köper på Aliexpress med fri frakt kommer den förmodligen hem till Sverige tullfritt, dvs gift $20 på paketet.

Av iMatter
Skrivet av Tumnus:

Sverige har aldrig och kommer aldrig ha öppna gränser.

Men herre min skapare, dom väller ju in och har gjort i många år, säkert 10 år eller mer.

Av iMatter

Försvara oss mot Ryssen? Vi har ju rätt öppna gränser i dag och släpper in allt som kommer hit nästan. Tycker man ser i tidningar och nyheter rätt bra att vi inte har lyckats något vidare på den punkten, med eller utan militär. Jag är lika orolig för Ryssen som jag är för Italienare typ.

Av iMatter

Tar dom Bitcoin?

Av iMatter

Betyder det här att Samsung kommer med en mobil som har 4.5 - 4.7"-skärm och en maxstorlek på 130-132 mm? Nehe inte det? Då får det nog vara för min del. Är så trött att alla nya är 5.5" eller minst 5" idag. Finns typ bara 2 någorlunda lurar under 5" på hela marknaden. Om man inte köper en från 2013 då.

Av iMatter

Nästa CPU blir en Ryzen helt klart, men kanske Quad och så väntar jag på GPU Vega.

Av iMatter

F*n också!

http://image.prntscr.com/image/4461983069764eebbe5c213a03b4bad0....

Ace tanker, spartan, Steel Wall, Hand of God, High Caliber, Bruiser, mfl

3453 Damage / 2059 Assist / 2450 Dam blocked

Så har jag inte sista Heavy-missionet aktivt så jag missar det.

Jösses vad besviken jag är.

Av iMatter

MSI funkar bra på andra moderkort också, ska du veta. Giga, ASUS eller så.

Av iMatter

Vad är det för Mhz/Hastighet på DDR3-minnet?

Skrivet av minefrost:

Tar kylpastan! Kan mötas upp i Täby. Får man fråga varför förpackningen är öppnad dock?

Mvh,
Erik

Han ville väl sniffa lite på det.

Av iMatter

Någon bull-fail tror jag inte på, men dom kommer inte att sälja som smör i solsken, direkt. Som på den tiDN när AMDs CPUer kostade 1000 - 2000 Max ijämf med Intel som låg bra mycket högre i pris.

Av iMatter
Skrivet av Margarin:

Varför kör du första skillen som BiA? BiA funkar bara om alla har 100%

Nästan inga skills funkar väl bra om dom inte är 100 procent? Crew i Jumbon kommer från nått annat och jag har inte bytt skills, var väl någon maskin tier 2-5 jag hade 2011 eller 2012.

Av iMatter

Kommer ihåg för en del år sedan när dessa kedjor sålde "speldatorer" med GT 210 eller GT610-grafikkort. Min polare undrade varför det inte gick och spela på den, den hade ju Geforce-GPU. Jösses!

Av iMatter

Tre töntar i Jumboplatoon gör ett onödigt försök att ge sig på "The King of Jumbos", dvs jag. därmed blir dom alla sprängda i småbitar. Om inte Hand of God och Steel wall bevisar det, då vet jag inte.

http://image.prntscr.com/image/d63d0207168b4b22923dbf22a00d71b2....

Av iMatter
Skrivet av Sveklockarn:

Precis, som en leksak.

Jag är född 1979 och fick låna mina första PC runt 1988, och även i dåtidens samhälle hade ett försvinnande litet antal privatpersoner någon nytta av en dator eftersom det inte fanns några meningsfulla tjänster att använda för gemene man. Inte ens ordbehandlarna lyckades slå igenom i någon nämnvärd grad hos vanligt folk, trots att de var extremt överlägsna skrivmaskinerna på alla sätt. Jag ser diverse personer som historielöst hånar deras kommentarer om den samtida tekniken, samtidigt som de glömmer hur extremt efterbliven tekniken var då och hur nedkopplat samhället var i största allmänhet före IT-samhällets intåg under 2000-talet.

Fast jag körde diskutionsforum och rätt mycket tvärs över jorden via BBS, bla från USA och England, på 80-talet och i början av 90-talet. Dock på 2400 bps-modem från Datel.

Av iMatter

På början av 70-talet. Jag spelade, programerade (basic, assembler mest Motorolas, lite andra språk) och gjorde mycket annat dumt.

Av iMatter

och jag hittar ingen som helst privat användning av den...

Ja han får nog tänka om, det må jag säga. Jag hade mycket användning av min vid den här tiden.

Av iMatter

Hmm 65 Watt TDP, låter som en CPU för mina tysta projekt. Bryr mig inte om top performace för jag kör inte tokhög resolution. Ska väl bara Vega komma ut också, kanske.