Inlägg

Inlägg som bikerrog har skrivit i forumet
Av bikerrog

Dragons Dogma Dark Arisen gillar det skarpt! Tillslut så tog jag bort DayZ från favoriterna och la det på is efter drygt 3000tim. Insett... trots den härliga speciella atmosfären / känslan, så tröttnade jag på att göra allt om och om igen. Men blir säkert inte sista liret DayZ för det.

Av bikerrog

Jag använder fortfarande mitt Sapphire Radeon RX580 8Gb (köptes dec 2017) då jag tyckt att grafikkorten numer är alldeles för dyra. Men det är också så att jag klarar mig hjälpligt med detta kortet fortfarande. Men visst uppgradering behövs snart eftersom jag kör i 2K upplösning nu också. Byggde ny burk hösten 2022 däremot men återanvände alltså grafikkortet.

Av bikerrog

Om du nu har en cykel som funkar så tror jag själv att en smart trainer kan vara mycket motiverande. Alltså att du tävlar mot andra cyklister virtuellt. Swift tex är väl de mest kända. Bara byt backdäcket till någon slicks-variant så blir det bättre kontakt och funktion mot trainer rullen. Om detta är överkurs så kan en begagnad spinningcykel vara ett bra alternativ. De som brukar användas på gymverksamheter. Har själv en Bodybike som jag köpte för drygt 10år sen eller nåt.

Av bikerrog

Tack för svar!

Vare sig 2,4Ghz eller 5Ghz funkar... Funderar på ditt råd om att returnera den faktiskt och köpa en Samsung platta istället. Det var det att det kändes som man fick mkt för pengarna med denna platta.

Av bikerrog

Problem med Wifi på Lenovo p12

Frustrerad över att när jag ska konfigurera den första gången så hittar den inte mitt wifi. Jag har inget problem med mitt wifi för andra enheter förutom inte bästa räckvidden då.
Jag hittar lite problem angående plötslig avbrott av wifi på P12 Pro om jag googlar men inget om första problem vid förstagångs installation?

Någon som ev har någon ide? Jag har prövat med att starta om routern...

Av bikerrog

Om man ser till priset kontra användbarhet så måste jag säga mina Google-Nest högtalare. Används flera ggr dagligen främst i köket för att lyssna på musik/nyheter och ställa timers. Och då betänker jag att jag också köpte de på rea för 249 och 300kr.

Sen kan väl min gamla dator nämnas som jag byggde 2011. En I5 2500K med ett ASUS moderkort rullade tills i höstas då jag byggde ny dator. Hyffsat många år...

(Grafikkortet var senast ett Sapphire RX 580 8Gb och det fick följa med till nya datorn på grund av priserna på grafikkort.)

Av bikerrog

Fortfarande Dayz och nu även Dragon's Dogma:Dark Arisen, Skön fighting känsla i det!

Av bikerrog
Skrivet av Starric:

Zeewijck har funkat fint för mig i alla fall, de är snabba och paketerar bra. Moms ingår redan och det är ju inom EU så ingen tull osv. Kan även rekommendera Excellencerhum som är franska, lite dyra men oslagbart sortiment. Däremot ligger det på dig som privatperson att registrera och betala svensk alkoholskatt om du privatimporterar, det är ju dock oberoende av vilken sida du köper ifrån

Tack för info!

Av bikerrog

Glad påsk alla!

Av bikerrog
Skrivet av Starric:

Åh fan, finns den ens på bolaget idag? Jag har alltid köpt från utlandet, brukar gå runt 40-50€ (https://www.zeewijck.nl/en/la-hechicera.html). Visst det blir ju dyrare med dagens kurs osv men inte 700kr. Denna är mycket torrare och utan tillsatt socker jämfört med en Zacapa (som är för sötsliskig för mig). Tycker tyvärr att den mesta rommen som bolaget har i ordinarie sortiment är för söt

Hej! Nyfiken... Inga konstigheter att handla därifrån? Bara frakten som tillkommer eller?

Av bikerrog

Varför inte vänta tills spelet släpps?

Av bikerrog

Sapphire RX580 8Gb 2017 ca 3500kr

Av bikerrog

Hej alla!

Det var länge sen jag spelade Apex Legends och då var det via Origin.
När jag senare såg att det fanns på Steam så laddade jag hem det där.
Men det gick aldrig att starta spelet på Steam, jag har googlat lite på det och det verkar som det inte funkar via Steam helt enkelt. Kändes dock inte som det fanns så mycket svar kring detta.

Min fråga är det så rakt över eller funkar det för vissa och varför funkar det inte, någon som vet?

Av bikerrog

De har haft en del bra erbjudanden på Blackfriday... Köpte också min senaste skärm hos dem men över nätet då. Minskad konkurrens är väl aldrig bra så sett, tyvärr gör utvecklingen att det mesta köpen blir via nätet för de flesta tror jag.

Av bikerrog

Jag skulle bara önska att det blev mer som förr i modernare spel. Varför är det så få spel nu för tiden som man kan snabbspara i? Jag menar de som är bättre kan ju välja när de vill spara och de som som är sämre som jag, kan genom snabbsparnings möjligheten välja högre svårighetsgrad och ändå fortsätta spela. Att hålla på och spela om och om igen många delar är inget för mig i varje fall. Det finns så många andra spel man vill spela hela tiden.

Av bikerrog

Jag spelar originalet nu och det är riktigt bra. Jobbigt med all buggar bara.

Av bikerrog
Skrivet av FlyingFinn:

Tips för lägenhetsboende, det finns handpumpade sprutkannor som man får en cykel hjälpligt ren med innan man bär in den.

Jag tar mig friheten att lägga till ett tips till... Själv körde jag med mina två cykelflaskor som jag återfyllde i en 10 liters hink för att spruta bort den mesta smutsen. Billigt och enkelt. På den tiden då jag bodde i lägenhet.

Av bikerrog

Har inte tid då jag spelar mest Dayz... Har Dead Space och började spela det för länge sen men körde inte många timmar på det, hmm... kanske får installera och testa det igen?

Av bikerrog

Ares, Fransk film på HBO. Brukar alltid dra mig från att välja korta filmer men denna blev det ändå häromdagen. Vilken överaskning tyckte den var riktigt bra. Franska staten är bankrutt i en nära framtid runt 2030 och det är själva storföretagen som styr. Väldigt många är arbetslösa och är uteliggare. Fritt fram för att dopa sig och ta andra droger. Se filmen!

Av bikerrog

2017 blev det ett Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ vilket fortfarande sitter i nya burken. Med dessa priser så "får" jag klara mig även om det är lite klent för 2k upplösning.