Inlägg

Inlägg som Србо har skrivit i forumet
Av Србо

Köpte BH519 anc bluetooth headphone för 200kr, för det priset var det värt att riskera. Använt dom i 3 dagar och det som förvånar positivt är att ljudet är bra, bekväma, känns inte bräckliga, anc'n är godkänd dämpar givetvis inte lika effektivt som Bose men mycket av oljudet dämpas kraftigt. Detta var ett trevligt köp och rekommenderas.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Србо
Skrivet av orangehaw:

Nu beställde jag precis.. men tror inte Fractal Design Core 1100 Svart .. chassit får plats med det jag nu valt?

Brukar vara noggrann, tyvärr missade jag att det inte var ett atx chassi. Detta atx chassit kostar ett par hundra extra men är värt det:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/10840431/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/kundvagn/bild/10840431/

Av Србо
Skrivet av orangehaw:

@Србо: Kör faktiskt på ditt förslag nu.

Men är det värt att köpa windows från inet? Eller vilka sidor kan man köpa licens/key eller ladda ner på usb eller dyligt? Är ej så insatt som sagt.

Köp Win 10 på Kinguin, ej scam:
https://www.kinguin.net/category/19429/windows-10-professiona...

Av Србо
Av Србо

http://www.inet.se/kundvagn/visa/10839451/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/kundvagn/bild/10839451/

Går att överklocka lätt till 1600x prestanda, följer med hyfsad processorkylare.

Av Србо
Skrivet av Drwhoswe:

Det ser intressant ut 😊😊

Skickades från m.sweclockers.com

Ingen komponent är medioker. Skärmen hos Power är minst 1000kr billigare än Webhallen som är näst billigast.

Av Србо
Av Србо
Skrivet av cubeR:

Tja, det är så att jag köpte en Ryzen-setup i somras och jag ångrar mig lite nu i efterhand då jag bara egentligen gamear.

Skulle det vara värt att köpa en 8700K och nytt mobo, och sedan sälja mitt 1700x samt mobo om jag bara ändå gamear?

Om det är uppkösning 4k du brukar spela i är det ingen fördel. Det är inte enorm skillnad i fps 8700k har i 1080p. Kan som fd 1080p spelare rekommendera 4k, i dom flesta spel märks det stor skillnad mot 1080p, spelen får nytt liv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Србо
Av Србо
Skrivet av nitroid:

USA brukar väl alltid vara hjältarna som räddar mänskligheten i spel och filmer Det beror nog ju just på det att USA var de som räddade mänskligheten från Tredje Riket och nationalsocialismen under andra världskriget, och på det sättet fick stopp på andra världskriget.

Nej USA räddade inte mänskligheten från nazismen, det var ryssarna som gjorde. Däremot så tog USA över nazismens omänsklighet och får Sovjetunionen att framstå som oskyldiga korgossar. USA räddade Ustasas ledare Ante Pavelic, USA bombade Serbien t.o.m mer omänskligt än vad nazisterna gjorde, under serbiska påsken skrev dom glad påsk på bomberna, USA hade maddoktrinen som förmodligen är kvar vid atomkrig ville USA utrota allt civilt liv i Kina och Sovjetunionen, idag vill dom utrota allt liv i Ryssland, Kina och andra länder som inte vill böja sig inför USA. USA vill härska över världen det är idiotiskt att förneka.

Av Србо
Skrivet av rektor:

Är Wolfenstein II: The New Colossus ett bra spel?

Jag har inte spelat det, bara hört om att det ska vara PK och nazi-demonifierande.

Det blir löjligt i spelet när USA porträtteras som något heligt, folkmordisk skapelse som ständigt än idag fortsatt på samma väg, Clinton, Bush, Trump, same shit different package. Därmed givetvis skall inte nazisternas monstruösa brott mot mänskligheten förminskas, men det är milt sagt vidrigt när judar klagade att Trump sa att alla offer för nazismen är att beklaga, då tog det hus i helvete som brukligt hos judiska organisationer i USA och ex förintelsen av ryssar där minst 8 miljoner civila ryssar dödades av nazisterna bespottades av dom judiska organisationerna som tydligt värderade judarnas liv betydligt högre, likaså bespottade dom serbernas miljonoffer, bara se på Jasenovac, värsta dödslägret i mänsklighetens historia där allierade till nazisterna Ustasa styrde och masslaktade på värsta sätt för det mesta civila serbiska barn, bebisar, gamla, kvinnor, ingen fick nåd.

Av Србо

980 är mycket svagare än 1080ti, i 1440p skall 4770 även utan oc inte flaska med 1080ti.

Av Србо
Skrivet av Mizzarrogh:

En fråga av en okunnig, om vi ställer Ryzen 7 i listan ovan mot Ryzen 5 1600X så verkar ju i mitt tycke den i listan ovan vara klar vinnare, men vad säger ni, jag skulle också vilja banta ned kostnaderna i mitt förra projekt, men saker jag kört fast på är val av moderkort, samt val av RAM till Ryzen.

Inte sett ditt förra projekt. Nackdelen med 1600x är att det följer inte med en kylare och köper du till en är du uppe i c.a 2700kr vilket gör 1700 till ett givet val. Kan du med lätthet montera själv eller känner du någon som du är säker på är kunnig när det gäller montering av datorer, så kan du ta bort den kostnaden, vill du inte ha från fabrik hög överklockning så kan du köpa 1080ti för 7200kr.

Av Србо
Av Србо
Skrivet av hunden:

Ser inte varför den inte skulle gå att använda som "vanlig" hårddisk, ser ingen egenskap som skulle göra den till ett dåligt val för det. Eftersom den är gjord för att vara igång dygnet runt borde den vara bra som lagringshårddisk i en stationär dator som står på dygnet runt.

Citat:

Well, according to WD ADVANCED Technical support, they do not guarantee the drive will work correctly in a desktop. I had one that would cause the HD activity light to stay on intermittently and I had to reboot the computer when it happened to clear the issue. Keep in mind I ran a WD 4TB Gold for 21 days without the LED activity light issue but encountered this problem with the NEW replacement drive. Needless to say I do not own a 4TB Gold drive any longer. I gave up after getting 3 drives with 3 different problems. Oh, my system has been running fine with a known good WD Black 1TB in it so no it was not my computer causing any of the issues.

Detta var från köpare av WD Gold och en ersättningsdisk, men sett tidigare att vissa klagar på att en del nas går in i ett läge som inte är bra om man vill ha till en vanlig stationär. Bra att ditt testex inte gav några sådana tecken.

Av Србо
Skrivet av cider123:

Hade varit roligare att se jämförelser med andra NAS diskar åtminstone. Om jag ska googla runt för det själv så försvinner väl poängen med artikeln lite grann?

Tar man hänsyn att det är en testpilot så är testet i sig godkänt. Hade Sweclockers testat den hade det förmodligen varit betydligt utförligare och minst ett par stycken andra nasdiskar som jämförts. Bättre en hyfsad testpilotsrecension än ingen alls.

Av Србо
Skrivet av Nyhet:

En mekanisk hårddisk från Toshiba inriktad på NAS-användning står redo att testas, där testpiloten "hunden" undersöker modellen N300 närmare.

Läs hela artikeln här

En del nasdiskar kan användas även som vanliga, är denna en sådan? Intressant med tanke på att ex Barracuda Pro är c.a 500kr dyrare, samma snabbhet men har högt ljud.

Av Србо
Skrivet av leppardo:

@Србо: Alright. Jag ser att vissa produkter i båda kundvagnarna är ur lager. Vilka kan jag byta ut så jag kan beställa det direkt? Är det möjligt och få liknande delar till liknande pris?

Enda som är svår att få tag på är senaste Intel i7 och i5. Dom har en kvar av i5-8400 som presterar c.a som 7700. För 1080p är den utmärkt och inte långt tapp mot 8700. Med spel med 1080ti och 4k så kan du ta Ryzen utan problem, i 4k är det i princip inga skillnader på processorerna, gpun som drar det mesta lasset.

https://new.webhallen.com/api/cart-img/246468,274592,273629,2756...

https://new.webhallen.com/api/cart-img/208490,236123,266728,2443...

Av Србо
Skrivet av babgjyshi:

Dom senaste tre veckorna har jag jobbat 13-14h dagen, alla veckans dagar. Det har visat sig vara dumt och smärtsamt. Har ont i varenda muskel, blivit förkyld, känns som att ryggen är på vägg att gå av i mitten. Vet inte hur länge till jag kommer orka, men till det roliga så sover jag som ett bebis dom få timmarna jag hinner.

Skickades från m.sweclockers.com

Blir ju inte så bra för dig om du skadar dig eller kör in i "väggen". Hög arbetsmoral skall man ha, men gå till överdrift är fel.

Av Србо
Skrivet av leppardo:

@Србо: Mums, några av dessa blir det ju garanterat. Vilken skulle du föreslå?

Jag gillar 4k spel mest, är det för dig med så är 1080ti alternativet bäst. Nöjer du dig med spel i 1080p så räcker det med vanliga 1080.