Inlägg

Inlägg som Red Onion har skrivit i forumet
Av Red Onion

Hur fungerar det med målade chassin?

Jag hittar inte en millimeter ren metall varken på mitt chassi eller PSU att fästa krokodilklämmorna i. Hur gör jag? Fick tipset att skruva ut en skruv halvvägs och fästa i dem - men till och med skruvarna är svartmålade

Av Red Onion

@fAkkFejz: Du har inte vägarna förbi Blekinge någon gång?

Av Red Onion

Har fått tag på ett par Sony WF-1000XM3 nu.

Söker fortfarande ett mesh-system!

Av Red Onion

K: Google Mesh, Wireless earbuds (Jabra Elite 75t/Sony WF-1000XM3) & Huawei nm 128-256 GB

Hej!

Kollar av begagnatmarknaden här innan jag köper nytt

Google Wifi Mesh (3 puckar, eventuellt 4)
Prisidé: 1800-2000 kr + frakt
Alternativt 700 kr per puck inkl. frakt
OBS: Kan även tänka mig Google Nest Wifi och betalar då lite extra

Jabra Elite 75t/ 75t active eller Sony WF-1000XM3
Prisidé: 1000 kr (Sony) eller 1100-1300 kr (Jabra/Jabra active)
OBS: inga andra modeller är av intresse

Huawei nm 128 eller 256 GB
Prisidé: ???
OBS: inte samma standard som Micro SD!

Priserna är baserade på genomsnittet av Traderas avslutade auktioner för respektive produkt. Minus de 10 % Tradera tar i arvode för försäljningen.

Har gott om referenser och är mån om att erbjuda så okomplicerade affärer som möjligt.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Red Onion

@Viktorph: Tack, men då drar jag mig ur. Du är välkommen att höra av dig om affären på Blocket inte går igenom. Mvh

Av Red Onion

Letar fortfarande efter grafräknare. Vill förtydliga att endast TI-84 CE-T är av intresse.

Av Red Onion

K: TI-84 CE-T (grafräknare)

Hej!

Tjejen ska börja läsa matematik och letar nu efter en bra grafräknare.
Det är endast TI-84 CE-T som är av intresse, då hon är van vid denna sedan tidigare.

Prisidé
Det gick nyligen 2 stycken på blocket för 800 kr styck, så tänker mig detta pris. Kan gå upp ett par hundralappar om grafräknaren är i mint condition. Går bra att möta upp i Blekinge, annars betalar vi frakten.

Så länge annonsen ligger kvar finns köpintresse.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Red Onion
Skrivet av ubkr:

Bjuder 1100 +frakt för Sony WF-1000XM3

Ingen idè att vi fortsätter buda här. Säljaren la upp dem på Tradera istället utan att meddela oss :/

Edit: verkar även som mobil och earbuds ligger på Tradera

Av Red Onion

1900 plus frakt

Av Red Onion
Skrivet av oflytbara:

Hej! Japp! Låda samt alla tillbehör finns, hmm svårt att säga men skulle nog säga att jag uppskattningsvis har nog bara laddat fodralet max 8 gånger sen dem inhandlades (sjuk batteritid på fodralet samt lurarna), bara haft dem till och från jobbet som är ca 20 min totalt varje gång vid användning

Tack för snabbt svar
Jag bjuder 1000kr plus frakt

Av Red Onion

Har du kvar låda/tillbehör till dina Sony earbuds? Jag tänker främst på gummipluggarna i olika storlekar

Hur många laddcykler har de (uppskattningsvis) haft?

Av Red Onion

Varför är detta inte en omröstning? 🤔

Av Red Onion

Du kan testa att lägga ut den på Tradera med startbud kring 4000 kr. Skriv tydligt att nypris är 7000 kr och att datorn är i nyskick, använd X veckor. Skriv även att den fungerar felfritt (om den nu gör det), men att du bestämt dig för att skaffa en stationär dator. Sedan är det bara att hoppas på det bästa

Av Red Onion

FF7 och Nier Automata 400 kr

Av Red Onion
Skrivet av andreas_dock:

@Red Onion: Hur gick det för dig/din väns problem med detta ?
Jag står inför mer eller mindre samma bekymmer... 🙄

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1595091-backuplosning-...

Hej!

Billigast är att köpa en reduceringsventil anpassad för campingflaska.

Vill man prompt använda sin vanliga reduceringsventil (regulator) behövs det både en adapter och en anslutningsventil med kran (då detta inte finns på campingflaskor) och då blir det helt plötsligt mycket dyrare (ca 500 kr).

Det tog en absurt lång tid att googla fram detta, så hoppas jag kunde hjälpa dig lite på traven

https://i.imgur.com/YvjiX0z.png

Av Red Onion

Nu har det löst sig även för mig

Jag var Telenorkund sedan tidigare (Telenor Obegränsat). De gick med på att säga upp mitt gamla abonnemang och uppgradera mitt nya (Telenor 8 GB) till Telenor obegränsat, därefter portera telefonnumret så jag får behålla mitt gamla nummer. Eftersom jag har en månads uppsägningstid på mitt gamla förskjuter de abonnemangsstarten för mitt nya abonnemang till nästa månad så jag slipper betala dubbla avgifter.

Totalt sett blir det alltså 80 kr dyrare per månad för mig (vilket då är kostnaden för mobiltelefonen).
Får dessutom 70 kr rabatt i 6 månaders tid, så teoretiskt betalar jag 1500 kr för min mobiltelefon (plus de 251 kr Elgiganten la vantarna på).

Det blir någon form av "lös bindning" till Telenor under 24 månader dock. För skulle jag säga upp mitt abonnemang blir slutfakturan 150 kr x resterande period, men det kan jag acceptera då jag inte har några egentliga planer på att byta operatör.

Av Red Onion
Skrivet av Bamsebjörn:

Jag tror knappast att de kommer att tillåta en kund som redan har abonnemang att nästla sig ut ur abonnemanget som tillhör erbjudandet. Tanken är väl antagligen att de ska fånga in nya kunder på detta (vilket de nu gjorde med mig). På dig tjänar de redan pengar då du har ett abonnemang som tickar varje månad.

Jag som tillhörde en annan leverantör innan resulterar i extra pengar i kassan för telenor. Jag hade ett bättre abonnemang hos en konkurrent för ungefär samma pengar som detta kostade, vilka i sin tur telenor valde att korrigera sitt erbjudande för att få mig att stanna kvar. I ditt fall blir det en ren förlustaffär då abonnemanget är där pengarna finns att tjäna

Men du kan ju alltid ringa in och fråga!

Haha, jag får väl hota med att säga upp båda abonnemangen om inte annat Jag slänger ändå ut 600 kr i månaden på dem utan att varken ha bindningstid eller förmåner hos dem.

Ska ringa på måndag och prova.

Av Red Onion
Skrivet av Bamsebjörn:

Uppdatering från mitt håll igen då:

Har löst det med Telenor. De fixade samma abonnemang jag har hos nuvarande leverantör, men för ett mycket bättre pris och sedan telefonen för 80kr/månaden utöver det. Så får alltså telefonen för 2170kr som utsatt + sänkt abonnemangsavgift med ca 30% än vad jag har för tillfället. Win-win för min del alltså.

De la även fakturastarten en månad senare så jag inte behövde få dubbel avgift nu när jag har sagt upp abonnemanget hos nuvarande leverantör. Och har fortfarande 1 månads uppsägningstid hos telenor, så kan säga upp det närsom.

Skriv hur det gick för er andra när ni fått era telefoner och om ni lyckades hitta någon lösning som ni blev nöjda med, eller om ni skickade tillbaka dem

Hm, jag har redan ett abonnemang hos Telenor sedan tidigare (Telenor Obegränsat). Det vore fantastiskt om de kunde lägga abonnemangsrabatten för telefonen på detta istället och avsluta mitt nytecknade abonnemang.

Om jag tolkar din historia rätt låter det som att det kan finnas hopp för detta - och kanske till och med få slippa första månadsavgiften (uppsägningstiden) på deras 8 GB-abonnemang

Av Red Onion

@Entash: För mig en kombination av ovanstående. Jag har en fungerande flaggskeppsmobil som är ca 2 år gammal. För 2000 hade jag uppgraderat mig (för att i princip få bättre batteritid och kamera), men inte för 4000. Då får den gamla hänga med lite till

Detta i kombination med hur dåligt Elgiganten sköter det hela och sedan det faktum att de lyckades skickade min mobil till fel kommun (ca 2h resa från mig) istället för att bara lämna in den till min matbutik jag bor granne med....orkar inte böka med att varken hämta mobilen eller få dem att skicka om den.

Av Red Onion

Jag fick kvitto igårkväll och nu idag säger de att min mobil finns att hämta.....i Angered. Pahahaha skämtar de? Det är inte ens rätt kommun!
Mitt lokala postombud för PostNord och DHL befinner sig mindre än 50 meter från min dörr, men tydligen inte Bring

Kommer troligtvis inte hämta ut mobilen, utan låta den studsa tillbaka till Elgiganten. Så mycket är jag inte i behov av en ny mobil att jag planerar en resa in till Göteborg och därefter betalar dubbelt så mycket som det stod utskrivet på hemsidan när vi la beställningen....