Inlägg

Inlägg som Doskii har skrivit i forumet
Av Doskii
Skrivet av danielwerner:

https://www.inet.se/produkt/5411679/asus-geforce-rtx-3090-24g...

Jahaja, över 20 000 för ROG Strix 3090. Det verkar inte vara en placeholder då det finns en massa annat upplagt för 99999kr.

Det står dock så här i beskrivningen: "Priset är endast en placeholder. Exakt pris justeras närmare release."

Av Doskii

Skulle föredragit ett MW-year-2 innan ett helt nytt CoD spel då den har varit det bästa CoD spelet sedan MW2, men oh well. Hoppas den blir lika bra som Black Ops 1 var för det skulle betyda att CoD äntligen har hittat sitt magi igen.

Av Doskii

1x Ström
1x Ethernet
3x Högtalare
2x DP
1x USB Mikrofon
1x USB Headset
1x Tangentbord
1x Mus
1x USB laddningskabel
1x USB Hub inbyggt i skärmen
--------
Summa: 13 st :3

Av Doskii

Som om att stoppa The Pirate Bay kommer stoppa piratkopiering. Det är bara slös på tid. Det var väl inte så länge sen sen TPB var nere i ett par månader eller nått sånt? Stoppade det illegal tittning av filmer? Nope.

Av Doskii

Varför strävar alla efter högre hastigheter på mobil data när man fortfarande är bundna till låga surf-potter. De borde fokusera på att höja kapaciteten istället så att man nån dag får användning av hastigheten.

Skulle dock inte överraska mig om de vägrar bli av med data-caps bara för att de tjänar guld på det.

Av Doskii

Ganska roligt att ni nämner det precis en dag innan mitt Steam konto fyller 10 år

https://i.imgur.com/26fEsII.png

Av Doskii

Jag har alltid tyckt att konsolerna är väldigt billiga för vad man får. En 6000kr konsol som håller sig i 7 år samtidigt som den garanterar att man kan spela exakt alla spel som säljs till konsolen låter som en bra deal enligt mig, speciellt om man tänker på att många köper nya mobiler som kostar över 10000kr varannan år (om inte varje). Bara synd att spelen är på den dyra sidan och att det krävs ett abonnemang för multiplayer.

Av Doskii

Knappast trådlöst om man måste placera den på en stor klumpig pastbit som är tråddat. Om man kan bygga in den snyggt i en möbel (t.ex. vid sängen) så är det bra men annars känns det bara onödigt att lägga en massa extra på det. Kabeln gör dessutom att man kan kolla på mobilen medan man laddar :3

Av Doskii

Känns lite konstigt att spela det. Grafiken väldigt nedgraderad och banan är egentligen bara en kombination av banor i huvud spelet förutom att de bara ser fel och död ut. Vapen känslan känns fortfarande bra men då alla har armor (nått som man inte har i multiplayer) så känns TTK väldigt udda jämförd med MP. Det är förståeligt men det känns fel. Återupplivnings grejen i det här spelet känns bra dock. Speciellt att kunna köpa tillbaka spelare utan att behöva hämta deras dog tags osv. Dock kanske lite konstigt att man får leva trots att hela sin squad är död.

Jag kommer nog inte spela det så mycket, mesta dels för att jag brukar tröttna på Battle Royale gamemodes ganska snabbt, men åtminstone är det bättre än Apex och PUBG i ungefär allt och bättre i vapen känslan + revives än Fortnite och Firestorm.

Av Doskii

Ok, efter att ha testat en kort stund så verkar det inte gå att säga åt programmet vart LED:erna är så nästan ingen av de synkade effekterna ser speciellt bra ut. Det går t.ex. inte att säga år att de tre LED:erna som sitter ovanför varandra på vänstra sidan ska användas för att skapa fallande regnbågs effekten så det ser bara konstigt och osynkad ut. Det enda effekten som fungerar bra är enfärgad regnbågs effekt där alla LED:er på hela moderkortet och RAM stickorna är samma färg. Oh well.

Av Doskii

JA! Äntligen! Blir så trött på att ha Corsair ICUE för RAM minnet, MSI MysticLight för grafikkortet, Asus Aura för moderkortet och NZXT CAM för chassit körande samtidigt i olika färger som bara blinkar osynkad. Det här kommer minska en av dem iaf

Bara synd att ICUE är ett sånt värdelöst program, fast det är alla dem andra också. En av dem (kommer inte ihåg vilken av dem) tar ibland 30% cpu för nån anledning dessutom. Jag förstår inte hur alla dessa stora företag inte kan lista ut hur man gör bra stabilt program som dessutom går att synka lätt och ha lätt användbara API:er eller scripts.

Av Doskii

Använde min för att installera Bad Company 2 och Black Ops för nästan 10 år sen och sen jag skaffade mig en ny dator för ett år sen så har jag inte ens haft plats i mitt chassi för att sätta in en.

Av Doskii

Tyckte spelet såg intressant ut när de först visade upp den. Sen märkte jag aldrig att det släpptes, dock så har jag ingen PS4 så det spelade ingen roll oavsett. Trevligt att se den komma ut till PC iallafall, bara hoppas att de inte släpper det exklusivt till Epic för då tror jag att jag får hoppa över det. Jag köper det nog hellre på en helt ny launcher från Sony än att ge pengar till Epic.

Av Doskii

Spelade det när jag var liten och förstod knappt nånting om alla puzzel men jag gillade det ändå. Det kändes väldigt mysteriöst och atmosfären var underbart för det.

Av Doskii

Litar inte på molnbaserade lösenordshanterare. Kör hellre KeePass.

Av Doskii

6/10. Verkar som jag alltid får det.
Hade inte så mycket koll på Apple. Trodde bl.a. iPhone 4 kom ut rund 2011-2012

Av Doskii

Trist, men med deras skyhöga priser jämförd med webbutiker så är det knappast en överraskning. Fysiska affärer har ingen chans mot alla online köp.

Av Doskii

För mig fungera det ibland att stänga av routern i typ en timme eller så.

Av Doskii

Om man kunde rösta på flera skulle jag ha tagit Inet och Netonnet men pga att Inet går det lilla extra med godiset så måste jag gå för dem

Av Doskii

Startar om hemdatorn varje dag. Ser inget syfte med att hålla den igång. Behöver jag nå den kan jag starta den med WOL. Sen är min jobb dator på i 32 dagar, min lilla Raspberry Pi server uppe i 63 dagar och en Mac som jag använder som spelserver (för att jag råkade ha den) har varit på i 166 dagar. Dock så har min Mac stor behov av en omstart men jag vågar inte göra det för jag har inget förtroende i att den kan lyckas dra igång nån av de 4 fjärrstyrningsprogram som den har och det är 100km ifrån mig.