Inlägg

Inlägg som Hunke har skrivit i forumet
Av Hunke

För er som mig som var lite oroliga gällande seg leverans ifrån Elgiganten. När jag kollar mina gamla beställningar ifrån dom så står betalningsdatum "korrekt" på kvittot, så köpte man igår så är det förhoppningsvis inte något problem om man får leveransen senast någon dag innan 7e November (då man ska hinna recensera också)

Av Hunke

3800

Av Hunke

Drar tillbaka budet då jag köpt av annan individ.

Av Hunke
Nytt bud: 3 000 kr Du råkar inte ha någon link-kabel också?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Hunke

3400kr + frakt

Av Hunke
Skrivet av first:

Lär gå att kringgå med att använda samma SSID och MAC adress på sitt WiFi som den riktiga användaren. De lär inte gå på IP som är dynamiskt.

Blir dock krångel om man delar fler än 1 tjänst med olika personer.

Jag betalar inte för skräpet, men buhu att folk inte längre får använda en tjänst man inte betalar för. Först dyra grafikkort och nu inget gratis netflix. Hur ska gen Y överleva detta?

How Netflix detects devices within a primary location
We use information such as IP addresses, device IDs, and account activity to determine whether a device signed into your account is connected to your primary location.

Sen håller jag med om att det är konstigt att folk klagar på att de inte får använda ett i konto i fler än 1 hushåll.
Om man ska bryta mot användaravtalet genom att dela konton och använda VPN så kan man väl lika gärna torrenta? Går att streama torrents osv.

Av Hunke
Skrivet av HappySatan:

På vilket sätt skulle det hjälpa? Telefonen är ju inte heller uppkopplad mot hemnätverket när jag är på landet (oftast mer än en månad i stöten)?

Om du är där i mindre än en månad så funkar netflix i mobilen som vanligt om du använt den i ditt hemnätverk senaste tiden. Om du är där i mer än en månad så kan du antingen få en email-kod var 7e dag eller byta vart ditt primära hushåll är. Då på "landet" i ditt fall

Av Hunke
Skrivet av jehuty:

Om en person bor mellan två bostäder, tex om man har en flickvän med egen bostad och man hoppar mellan sin egna och dess andra. Hur funkar det?

Om du äger abonnemanget och vill kolla hos henne via en enhet som bara är hos henne så kan du temporärt ge henne 7 dagars access men är begränsat antal gånger man kan göra det. Tar du med dig egen laptop/mobil för att kolla på så är det inget problem.

Av Hunke
Skrivet av anogr:

Så förutom TVn i sommarstugan inte kommer att fungera så går det inte hyra stuga och kolla på den TVn.

Om man tar med sig sin bärbara dator på semestern/jobbresan så får man kanske den obehagliga överraskningen att det var mer än en månad sedan sist man kollade.

Det går inte samla ihop några kompisar för att titta på film tillsammans om inte den man är hos äger abonnemanget.

Går ju att få 7 dagars tillgång utanför ditt primära hushåll genom en kod man får skickad till sin email. Dock ska det finnas ett begränsat antal av dessa koder.

Av Hunke

cpu?

Av Hunke

Är ju ganska vanligt att köp nu pris inte gäller om folk redan hunnit slänga en massa bud som är halvnära köp nu priset. Framför allt inget konstigt att neka ett köp om någon kommer bokstavligen mindre än 15min senare innan något blivit bekräftat och erbjuder mer.

@ottomanslap

https://i.ibb.co/McYM3fg/Untitled.png

aldrig hört om kvd innan, men sen verkar det ju finns det begränsningar med köp nu även där. Just så att man inte ska komma och dra "köp nu"-kortet när budgivningen börjar komma nära "köp nu"-priset

Av Hunke
Skrivet av twit:

Den enda anledningen till att vissa lyckades få Elgigantens erbjudande snorbilligt var att det skrivit fel information gällande lägsta totalkostnad. I det här fallet är det inte så.

så det går inte att säga upp abonnemanget på direkten för att bara behöva betala 1 månad och få mobilen för ca 5k?

Av Hunke

Måste ju vara dummaste kommentarerna jag någonsin sett i en Sweclockerstråd här

Av Hunke
Skrivet av tBiorrith:

Så hur gick det?
Känns lite grann som att du gör en höna av en fjäder. De kollar ju bara personnummer och bild (kollar de ens bild?). Inte så att de slår upp passet i en databas och systemet blockerar ditt paket.

Du kan hämta paket i någon annans namn om du har den individens legitimation med dig. Så finns ingen mening med att kolla bild.

Av Hunke
Skrivet av Edgar:

Hej, finns det några diskar kvar? Kan hämta.

Alla diskar är bokade just nu.

Av Hunke
Skrivet av Tommtysnake:

Ähh,
Jag tar väl 4 diskar då. Kan du skicka?

pm

Av Hunke
Skrivet av aradove:

Hur många diskar har du?

Jag är också intresserad av att köpa en gäng via frakt.

pm

Av Hunke
Skrivet av Tommtysnake:

Hur gammal är filamentet? Ska du in till Stockholm någon dag?

Jag tar isåfall båda diskarna samt lite filament.

Du skrev "båda diskarna". Tänkte bara påpeka att det finns mycket fler än 2st diskar, men du kan köpa 2 om du vill. Har inte vägarna förbi Stockholm med bil just nu. Var mer om någon ville köpa mer än vad som är rimligt att skicka med paket. Alltså typ 10kg+ som jag skulle tänka mig åka dit.

Har svårt att avgöra något datum. Men jag fick de igår av en vanlig säljare men kan bifoga det som står på dom.

https://i.imgur.com/4W7M88Q.jpg

Av Hunke

Billigt filament till 3d-skrivare

Hej, har ett större parti filament och 240GB SSDer att sälja (fler än som visas i bilderna).
Det är 1kg spoolar PLA+ i färgen vit och av märket Enotepad.
Priset är 100kr per kilo.

SSDerna är ASENNO 240gb. Jag körde crystaldiskmark på en av diskarna med en äldre ledig dator.
Säljer dessa för 150kr styck.

Allt är helt nytt och förslutet i sin förpackning. Köparen betalar eventuell frakt. Kan eventuellt leverera större beställningar i Stockholmsområdet. Är väldigt aktiv säljare på Tradera med bra betyg och kan sälja via dom om önskas, ger även billigare frakt då.

Läs hela annonsen här

Av Hunke
Skrivet av PeCe:

Om du skriver vad du har för nätaggregat så kanske det t.o.m. finns någon som har rätt modell, så slipper du krångla med det.

är en ocz500mxsp