Inlägg

Inlägg som rexnoz har skrivit i forumet
Av rexnoz

"laggar" det till när du trycker på en tangent, t.ex när du kör bil? Blir det som en 1/4 sekunds delay?

Av rexnoz
Av rexnoz

Nej,ett platinum spel skiljer sig inte från ett original, utan ett spel som är platinum är det för att det har sålt x antal exemplar!

Av rexnoz

Inet, har aldrig haft problem med dom, snabb frakt bra utbud och dom har gratis frakt vid köp över 500kr tack vare sweclockers rabatten! :). Plus in kanten av pingvinstång men brukar alltid få lakrits, men det är ju tanken som räknas

Av rexnoz

Drog ner ubuntu och testade fick ut 6.64 Mbit/s, så det får väll bli och installera om windows känns jävligt drygt.

Av rexnoz

Testade hjälpte inte nå, vette fan va problemet är

Av rexnoz

Sämre hastighet mot internet på endast en av mina datorer, varför?

Hej jag har problem med mitt internet, och det handlar bara om min dator för jag har testat med andra datorer, samma nätverkssladd,olika nätverkssladdar osv. Jag får ut 2-3Mbit/s på min dator och på dom andra datorerna 6.70Mbit/s på bredbandskollen. Jag upptäckte problemet ca: en vecka sedan och jag har skannat datorn efter virus/spyware om det skulle kunna vara något problem men nej hitta inga virus/spyware.
Så jag undrar om någon kunnig skulle kunna hjälpa mig?

Tack på förhand

Av rexnoz

Jag personligen rekomenderar aldrig en stock kylare, men det beror ju på om du vill ha en tyst dator eller en kall dator.

Av rexnoz

Men om du ska överklocka cpu:n så skaffa måste du skaffa en ny cpu kylaren, för stock kylare är inte gjord för att köra en överklockade processor på.

Av rexnoz

Ganska fin bottleneck tack vare 5770it.