Inlägg

Inlägg som Flexiblus har skrivit i forumet
Av Flexiblus

Man blir rädd när man ser vilka personer som fattar beslut om Sverige och folkhälsan i övrigt. Snacka om dåliga reflexer och dåliga ursäkter.

Av Flexiblus
Skrivet av Tesi0:

Med risk att bli lynchad, warzone

Varför skulle någon lyncha dig för att du har en egen åsikt?

Av Flexiblus

Jag använde ingen munskydd i våras men det gör jag nu. Kan man minska risken för att smitta eller blir smittad med 1 % så är det verkligen värt det. Har svårt att förstå varför människor fortfarande trängs utan munskydd och lever som pandemin inte existerar. Hur som helst så tycker jag att man borde undvika att gå in i butiker där det är väldigt mycket folk sunt förnuft.
Regeringen har tappat kontrollen. Borde vara obligatorisk att bära munskydd när man åker kollektivt eller när man besöker köpcenter.

Av Flexiblus
Skrivet av simon253:

De sa att vi skulle ha processorer i 10GHz år 2011. Tio år efter det man förutspådde har vi alltså nått halvvägs.

Teknologin finns kanske inte för 10GHz men man kan ju inte släppa det senaste direkt hur skulle industrin överleva , bit för bit så blir alla glada. Finns mycket pengar att känna om man i varje år släpper +0.3 GHz för nya CPUer.

Av Flexiblus

Underhållande tråd 😋👍

Brukar själv handla mindre viktiga produkter hos Biltema och kvalitet är givetvis en stor orsak.

Av Flexiblus

Visste inte att man kunde köpa strålningsbur, blir att jag lägger in en beställning.

Av Flexiblus

Har du registrerat reg nr på bil-arna som följer efter dig? Har du några fiender? Är du involverad i shady business?

Av Flexiblus

Körde utanför flera butiker idag och till min stora besvikelse så såg jag att det var proppfullt med människor Jag valde tillsammans med min vän att gå in i en butik bärandes munskydd, jag , min vän och kanske ett par till hade munskydd alla andra gick runt omkring utan och trängdes. Valde att gå ut efter ett par minuter. Tyvärr är det väldigt många som inte tar ansvar och det kommer i sin tur att straffa sig. Mycket sorgligt.

Av Flexiblus

Senast jag storhandlade under Black Friday var 2016 då jag byggde nuvarande dator som jag använder idag Jag minns väl att jag sparade cirka 3000 kr på alla komponenter, tyvärr så verkar det som att att den tiden är förbi nu.

Av Flexiblus

Hur svårt kan det vara för människor att bära på munskydd i butiker med mycket folk? Kände mig helt konstigt när jag var enda kunden som gick med munskydd. Det positiva dock vara att alla höll avstånd vilket uppskattas.

Av Flexiblus

Har haft max 37.2 i temp senaste två dagarna samt små irritation i halsen. Ingen hosta eller andra symtom, ringer 1177 och sjuksköterskan tyckte inte det var nog med symtom för att testa mig. Har i alla fall stannat hemma två dagar ifall ifall. Hur hade ni tänkt?

Av Flexiblus

Har en vän som har gott om pengar men är snål som fan.
Han brukar åka buss/tåg you name it! Rekommenderade att han skulle köpa en liten bil speciellt under corona tider för att kunna röra sig utan åka kollektivt, och då skrattade han åt mig och sa att han sparar in pengar ingen anledning till extra kostnader.
Ärligt talat dessa människor brukar vara de första som blir drabbade, sen om pengarna kan rädda ens liv eller ej är en helt annan fråga.

Av Flexiblus
Skrivet av anon132576:

Uff...

Farsan ligger inne på ett av landets större sjukhus för en större hjärtoperation imorgon bitti. Egentligen skulle den skett imorse, men det blev uppskjutet pga akutfall som kom in och kirurgen ville inte operera på farsan på eftermiddagen när han skulle vara trött sa han. Och gubben är över 80 nu och detta blir tredje hjärtoperationen i hans liv, båda är riskfaktorer som sänker överlevnadschansen. Han kan inte låta bli heller då han har hjärtsvikt och klaffar som läcker som såll. Så det måste göras typ, och ju fortare desto bättre.

Så här har jag snackat med honom på telefon nu ikväll inför operationen för andra gången (pga korona kan jag inte åka och hälsa på honom), kanske för sista gången någonsin, och det finns så mycket man borde ha sagt och frågat honom om, och risken finns att jag aldrig får se honom eller höra hans röst igen.

Bäst att det faktiskt sker imorgon, dock. Nu kommer koronahelvetet tillbaks till sjukhusen, akademiska stänger sina operationssalar hörde jag idag. Tur han inte ligger där iallafall! Fan att folk inte kan distansera ordentligt och fatta att deras agerande påverkar ANDRA människor runtikring dem när det går en smittsam sjukdom runt i samhället! Bor i ett område med mycket studenter och faen har det varit mycket fester med massor av folk eller...! Suck och stön!

Urgh.

Hoppas att allting går bra med operationen och att du och din far får massor med tid att diskutera i framtiden.

Av Flexiblus
Skrivet av Ibis:

Blockerat Amazon i DNS:en redan innan det kom på tal att de skulle etablera sig i Sverige, så nej, kommer inte handla av dem framöver

Låter som lite paranoia 😋

Av Flexiblus

Skandal!!! Alldeles för låga krav 😮😌

Av Flexiblus
Skrivet av BostonGurkan:

Bara jag som får upp massa random stora träd överallt i storstäder? När jag flyger över exempelvis New York ser det ut som en dystopisk stad som naturen tagit över igen...

Har försökt googla fenomenet men inte hittat nån liknande tråd.

Nej inte bara du, har stött på fenomenet flertal gånger över hela jorden.

Av Flexiblus
Skrivet av Don_Tool:

Nej nu börjar nyhetens behag att lägga sig och kvar är bara vi simare och entusiaster

Lite så är det men efter att ha spelat ett antal dagar så kan jag tycka att även grafiken är alltför hypad visa ställen ser ju riktigt average ut. Jag var också mäktig imponerad när jag först flög över New York men efter ett tag så blir man inte imponerad längre. Det är trots allt 2020 och Microsoft har haft flera år på sig att leverera en produkt som är långt ifrån färdigt.

Ja ja jag vet jag inte simare eller entusiast som du beskriver så det är det nog bäst att hålla mig borta från tråden så att folk inte börja bli förbannade.

Av Flexiblus

Tur att jag kunde testa spelet via game pass, nu efter 10 dagar har jag redan börjat tröttna. Kommer varken att köpa spelet eller förlänga via game pass.

Av Flexiblus

Tycker ni att 40 avg FPS är acceptabelt? Kör allt på high just nu och hamnar aldrig under 30 FPS.
Tycker ni att jag borde investera i nya komponenter för att få högre FPS?

Av Flexiblus
Skrivet av lotsen:

Sitter med hakan nere hela tiden i simmen, riktigt bra. Tar lite tid att ställa om från x-plane märker jag men vilken sim-trip vi har framför oss.

Är i slutet på Balkan äventyret nu. Lite lat av mig så ibland kör jag med autopiloten och justerar bara vilken heading jag behöver när den byter waypoint.

Hittade en video där man visar Aten och öarna helt sjukt vackert! Verkar som att devs har lagt minst tid på Sverige