Inlägg

Inlägg som Pliind har skrivit i forumet
Av Pliind

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Pliind

PM ej besvarat på 24H, fortfarande tillgänglig

Av Pliind
Skrivet av Pepeicy:

Tar den för 2500kr, betalar frakten hit!

PM!

Av Pliind

ASUS B450-I

Har växt ur moderkortet och säljer därmed det. (Suttit i min Unraid-server)

Kommer komplett i kartong med följande tillbehör: M.2 distanser, Wi-Fi antenn och I/O plåt.

Bjuder även på en Be Quiet - Pure Rock kylare i affären.

Kan hämtas i Bergshamra Solna eller skickas.

Läs hela annonsen här

Av Pliind

AMD Ryzen 7 3800X

Säljes pga uppgradering av min server.

Levereras i originalplastförpackning (som syns på bild) originalkylare (oanvänd) medföljer om så önskas. Kartong finns ej kvar dessvärre.

Hämtning föredras men kan skickas. (Hämtas i Bergshamra Solna)

Läs hela annonsen här

Av Pliind

Sålt till @PetteD

Av Pliind

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Pliind

Vill flika in att en typo smög med, det är 2020/03/11 kortet är inköpt.

Av Pliind

ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super

Lägger upp en annons åt en kollega som fy skam inte har skapat ett Sweclockers konto förrän idag. Läser inget i reglerna som säger emot detta så hoppas vi får ha kvar annons för mod?

All kommunikation kan gå via mig eller direkt genom honom, det som känns bäst för dig som köpare. (men håll budgivning i tråden) Han nås på Swec-kontot @Bumbisaft (Daniel) vid eventuella frågor / avslutning av affär.

Grafikkortet inhandlades ca 11/03/2021 vilket innebär att det finns 1 år 120 dagar garanti kvar på det, originalkartong finns kvar och digitalt kvitto finns från komplett.

Betalning sker via Swish. Om produkten skall skickas så står köparen för frakt samt swish sker i förväg. (Kan hämtas i Bergshamra (Solna) under vardagar eller Solbacka (Norrtälje) på kväll/helg.

Kortet i fråga: https://www.komplett.se/product/1135676?noredirect=true

Budgivning i tråden gäller med start på 4000 SEK, vi kör till onsdag nästa vecka (1a sept) som senast men kan avsluta tidigare om budgivning stagnerar / uppnår ett bud Daniel nöjer sig med.

MVH Patrik & Daniel.

Läs hela annonsen här

Av Pliind
Skrivet av griid:

Riktigt snyggt!
Vad är det för armar/väggfästen du kör till skärmarna?

Tack!

Jag kör 2st av denna https://www.webhallen.com/se/product/252614-Deltaco-vaggfaste...

Men tyvärr orkar den inte G9an.. så det kanske sitter en skruv inkilad i fästet xD

Av Pliind
Skrivet av Messier1994:

Coolt! Ger den bra data? Hade en samsung-klocka men den hävdade dels att jag sov alltid när jag satt och jobbade, dels att jag aldrig hade någon rem-sömn vilket var lite scary…

ja men det tycker jag väl ändå, nu snarkar jag inte förutom vid grav fylla och har ej vart så full på länge för att testa den funktionen 😅 i övrigt så tycker jag resultaten stämmer bra överens med verkligheten. Visar data på hur lång tid man tog på sig att somna / vakna också

Av Pliind

Har ett bud på 800kr vid upphämtning om ett par veckor, väntar hellre på det

Av Pliind
Skrivet av aragon:

Under bäddmadrassen eller man man lägga den under resårmadrassen? Min bäddmadras är bara 4-5cm så det skulle jag förmodligen märka rätt mycket, kan jag lägga den under 40cm resårmadrass lär det funka kanon.

Under resårmadrassen!

Av Pliind
Skrivet av aragon:

den ser rätt tjock ut, hur placerar man den för att det inte ska bli knöligt?

Den läggs under själva madrassen och därmed märks av absolut ingenting.

Av Pliind

Jag gjorde min säng smart senast

2x https://www.webhallen.com/se/product/324413-Withings-Somn-Ana...

Går in i homeassistant och indikerar när någon ligger i sängen!

Så har gått från att säga godnatt till google (hatar röstassistenter mer och mer) till att använda en knapp till att bara gå lägga mig för att allt ska bara slockna. (såklart när både jag och sambo ligger i säng)

Av Pliind

Denna typ av kabelkanal är typ det bästa sedan skivat bröd. https://www.amazon.com/Channel-Cable-Raceway-Black-Length/dp/...

Av Pliind
Skrivet av PeoplesMC:

Ja så upplevde jag det första 2 veckorna. Nu måste jag trycka av skärmen innan jag sätter de andra skärmarna i sleep. Vet inte om det var nån uppdatering eller nått som störde, eller som några ja snackade med på reddit som hade liknande problem, löste det med att köpa en ny "8k" dp kabel. Testade med en annan dp kabel jag hade liggandes och ingen skillnad, inte sugen på att beställa en ny för 500:~ bara för att testa. Finns tydligen nyare (?) revisioner av skärmen, LC49G97 (denna är LC49G95) som ska ha mindre problem enligt nån random redditor, lite utav en soppa

Snart inne på vecka 2 nu, (har LC49G95) och upptäckte att till skillnad mot alla andra datorskärmar där ute så har G9 auto opt-in på sleep mode... som är satt på 4h. Avaktiverade det och nu hoppar skärmen igång varje gång efter skärmsläckare över natten.

Av Pliind
Skrivet av 55big56:

Tror @BettyBoo42 syftar på Vad för varumärke (ASUS,MSI,Gigabyte) och modell(TUF, X Trio, Eagle osv) det är. Ett PNY kort för samma peng som vad ett ASUS kort kostar brukar sällan vara en bra deal.

Av Pliind
Skrivet av PeoplesMC:

Börjar bli sugen på att skicka tillbaks G9:an för att beställa Neo G9. Bara att bli kvitt strulet med denna skulle de va värt det.

Ska bli intressant att höra med folk som fått den om man slipper allt skit med den gamla. Tycker var och varannat HDR spel tar typ 4-5 uppstarter för att det ska funka, verkar helt RNG om upplösningen ska synkas eller inte. Nu efter typ 2 veckor, så 90% av tiden den vaknar från sleep rebootar burken eller låser sig. Vet inte om det är nvidia eller samsung man ska skylla på då det är nvidia drivern som krashar, men hur som helst verkar det mest va g9orna ( även 120hz versionen) som lider av detta. Det ska tydligen gå bra om man stänger av monitorn via powerknappen innan man sätter de i sleep, eller att plugga in och ur DP kabeln, men palla att det ska va standard

Slipper man sånt på den nya blir det en sån.

Tänker också att det skulle va värt att köra hdmi 2.1 även om man blir låst till 144hz, om det betyder att man kan göra custom resolutions. Detta funkar ju inte i 240hz, tror det har att göra med att den endast använder DisplayID i 240hz så EDID skippas helt(?).

Nu har jag haft min i knappt en vecka men min vaknar inte heller "monitor sleep", men trycker jag på powerknappen på skärmen så hoppar den igång dock. Inga frysningar eller hängningar av datorn so far.
ASUS - RTX 3080 TI

Av Pliind
Skrivet av anon5930:

Blev lite förvånad med när någon länkade dessa nyligen. Helt missat att fler färger var på väg. Rätt sugen på den orangea själv faktiskt. Men min svarta får nog räcka.

Tänkte på gällande färgerna, skulle man köpa orangea te.x så skulle man i princip kunna byta färg under 5 minuter. Allt på chassit är ju avtagbart och lämnar endast baken i orginalfärg. #showerthoughts