Inlägg

Inlägg som martinin94 har skrivit i forumet
Av martinin94

35 000:- som ingångslön för en civilingenjör i datateknik + arbetstidsförkortning, några extra lediga dagar, friskvård mm.

Av martinin94

Skulle tippa på 2,5-3k för mobo, Ram och Cpu. En tusenlapp för grafikkortet och avrunda upp det hela till 5K. Skulle sälja skärmen löst, för runt 1-1.5k.

Av martinin94

Först och främst sitter det ett Quadro-kort vilket inte är speciellt eftertraktat gentemot "vanliga" grafikkort som är bättre anpassade för spel. Det är därför en väldigt nischad produkt och blir svårare att sälja.
Valet av skärm är enligt mig ganska udda då det kan traktas som en spelskärm med sina 144Hz. Jag skulle börja med sälja skärmen för sig, det borde vara relativt lätt.

Av martinin94

https://www.netonnet.se/art/dator/barbardator/17tumochstorre/...

Denna känns som att den borde passa in på det du beskriver.

Av martinin94

https://www.netonnet.se/art/dator/barbardator/17tumochstorre/...

Om du inte behöver en sdd ( Vilket jag ser som ett måste i en laptop) får du lite mer för pengarna i denna än den andra från MSI på itshoppen.
Sitter själv och letar laptop men vill ha så mycket som möjligt för så lite som möjligt och det är jobbigt i detta format

Av martinin94

Är du helt säker på att du ska ha en bärbar dator?

Av martinin94
Skrivet av formerself:

Finns det möjlighet att vissa internetleverantörer eller populära tjänster i Sverige kan modifiera en fil när brottslingen begär åtkomst till den? Det vore i så fall det lättaste sättet att plantera något på en dator.

Inte dumt tänkt, om man skulle se aktivitet ifrån en misstänkt brottsling på en viss domän och sedan kontakta de ansvariga för domänen och be dom langa vidare säpos trojaner.

Av martinin94
Skrivet av JSvanberg:

fattar inte att detta fortfarande händer, nu är det 2014, vem fan betalar för något man inte sett? är folk så naiva???

Det är väl ändå samma sak som att skicka något man inte fått pengar för? Skulle inte bli mycket andrahands-handel utan tillit. Det är ju tyvärr de som litar på andra som råkar ut för det.

Av martinin94

Hej,

När jag trodde jag blev lurad letade jag reda på alla personuppgifter om denne person jag misstänkte, fick fram telefonnummer till dennes mor och far, hade tänkt ringa dit då han jag pratat med inte var myndig och fortfarande bodde hemma. Men rätt var det var så kom produkten. Vet inte riktigt vad du ska göra, möjligtvis ta reda på mer om han/hon och kanske åka dit eller att be någon annan i forumet som bor i närheten och kolla läget? Tycker det är himla tråkigt när dethär händer, speciellt i dethär forumet då man tror att man kan lita på varandra. Skriv om det finns något man kan göra

Mvh

Av martinin94

Är inte så överdrivet insatt men mekaniska hårdiskar har tendens att slitas ut och jag antar att det har att göra med rörliga delar i hårddisken. Är det en ssd som du funderar på att köpa? Om inte så rekomenderar jag att köpa det med tanke på att uppstart blir otroligt mycket snabbare, samt andra vardagliga program öppnas och går smidigare. Hur mycket lagringsutrymme är du i behov av?

Av martinin94

Vad använde du dig av för nätdel i detta bygge? Funderar på att göra ett liknande fast med en Neslåda istället.

Av martinin94

Gaminhörnan förberedd för gaming

http://i.imgur.com/iQQBe26.jpg?7853

Här är mitt bidrag, känner att jag har det man behöver för att röra sig så kort sträcka ifrån tangentbordet och musen som möjligt. Toalett finns 2 meter ifrån datastolen

Av martinin94

Mitt bidrag

Här är mitt bidrag i kategorin freestyle, Mr.awkwardness has arrived!

Av martinin94

Jag har en likadan processor, exakt samma sak händer mig core #3 är alltid minst 5 grader kallare...

Av martinin94

Asus P5QL PRO

funkar Kingston HyperX DDR2 PC8500/1066MHz CL5 2x2GB (KHX8500D2K2/4G) - Hitta lägsta pris, omdömen och information om DDR2-minnen till mitt moderkort Asus P5QL PRO?? när jag startar upp datorn med det i så börjar allt snurra igång men ingen kontakt med skärmen, fungerar perfekt med gamla minnena när jag sätter i dem igen, vad ska jag göra åt problemet?