Inlägg

Inlägg som Wezzor har skrivit i forumet
Av Wezzor

Hur brukar det vara med mobiler?

Av Wezzor
Skrivet av Paontuus:

För runt 4000kr hade jag kört på ZTE axon 7 eller Huawei Honor 8 och P9. OnePlus 3 är också ett bra alternativ men du kan glömma att du kommer få den innan jul.

Skulle själv rekommendera ZTE Axon 7, dock kostar den närmare 5000kr. :<

Av Wezzor

Varför är de ingen som rekommenderar ZTE Axon 7?

Av Wezzor

CPU: 4690K @ 4,5GHz
GPU: 290 Tri-X @ 1250/1500MHz
RAM: 8GB @ 1600MHz
UPPLÖSNING: 1080p
GRAFIKINSTÄLLNINGAR: Very High
FPS: 60FPS konstant då jag har V-sync ingång då jag annars får extrem tearing.
DRIVRUTIN: 15.4 Beta
ALLMÄNT OM GRAFIKEN: Väldigt nöjd

Jag undrar dock hur lång tid det tar för R* innan dem släpper en uppdatering.

Av Wezzor

Tror ni det kommer en benchmark ut idag från sweclockers?

Av Wezzor
Skrivet av Albinfiskare:

Någon med AMD kort som vet om det är ngn skillnad i prestanda med amds betadrivrutin för gta v?

Undrar exakt samma sak.

Av Wezzor


Hur länge till ska man behöva egentligen vänta?

Av Wezzor

Om Benq skärmen är IPS då blir det ett givet köp!

Av Wezzor
Skrivet av str8forthakill:

En sak till, köp hellre en WD Red än Grön även till lagring.

varför om jag får fråga?

Av Wezzor
Skrivet av El_Raspberry:

Du tycker inte det skulle vara skönare om man inte behövde göra det?

Jo självfallet men som jag nämnde tidigare så för man helt anpassa sig efter hur det är. Enligt mig finns det andra saker att oroa sig över än det här för tillfället.

Av Wezzor
Skrivet av Master Chief:

Kanske inte ett problem för dig, men ett problem för mig att sitta och försöka se glad ut när jag har  ~25kB/s.

Det är rätt imponerande att du får ut så lite. Vad har du för lina?

Av Wezzor
Skrivet av Zero Cool:

Jo, fast tanken är väl att man inte aktivt ska behöva gömma sig på nätet.Skickades från m.sweclockers.com

Fast nu är det så att man måste göra det då får man helt enkelt anpassa sig efter det. Men jag håller med dig helt kart att det är kasst.

Av Wezzor
Skrivet av Master Chief:

Förstår DU inte problemet med att VPN:er starkt limiterar din bredbandshastighet?

Det är jag fullt medveten om men hellre den än att känna sig osäker att man någon dag får ett brev hem eller att farbror polis kommer hem och knackar på ens dörr. (vet inte hur det fungerar)

Av Wezzor

Förstår inte problemet. Skaffa bara VPN så är problemet löst.

Av Wezzor

GPU:n klockar inte ner.

God kväll allesammans!
Jo, det ligger till så att jag tyckte det var dags att överklocka min GPU efter att lästa lite guides och diverse. Det tog tyvärr stopp rätt snabbt eftersom jag stötte på ett problem. Jag sitter för tillfället på ett Sapphire R9 290 Tri-X och mitt problemet är att när jag höjer lite Core Clock i MSI Afterburner så stannar den Core Clock igång konstant till skillnad när jag kör på stock så downclockar sig kortet till runt 300Mhz. Så nu undrar jag vad det är som kan orsaka detta? Kan det ha något med 2D och 3D mode clocks att göra? Som sagt jag uppskattar all hjälp. Här har ni även en bild hur det ser ut. Kan även tillägga att temperaturen går upp till cirka 50c istället för 35c i idle men tog screenshotta ungefär 2 sekunder efter att jag höjde Core Clock så den hann inte bli varmare.

http://i.imgur.com/r2mwh4d.png?1

Av Wezzor

Halloj!
Jag är sugen att beställa detta från er: https://www.dustinhome.se/product/5010617992/s730. Jag märkte att det var en beställningsvara. Så jag undrar hur lång tid skulle det i så fall ta innan jag fick min produkt om jag nu beställde den som sagt?

Tack på förhand!

Av Wezzor
Skrivet av mrqaffe:

Basen är väldigt korrekt i nivå på Trutharna, men du ville kanske ha mer nivå ? Det går att öka nivån med en mjukvarueq i så fall och när man växer bort från "mycket basträsket" så går eqn att stänga av.
Det kan även bero på rumsakustiken, den har väldigt stor inverkan på nivån i basen och även där kan en eq göra underverk om man använder den rätt, du kan inte få låna högtalarna och prova på plats ? och om du sedan vill så kan du prova med en seriös mjukvarueq.
http://sourceforge.net/projects/equalizerapo/

Ahh, okej. Jag kan ju självklart alltid fråga men det är inte säkert. Eftersom du inte nämnde något om Edifier så antar jag att det är inget att hänga i granen heller eller?

Av Wezzor

Jag har nu lyssnat på Behringer B2031A Truth och måste säga att jag var grymt imponerade av ljudet. Om man jämför dem med mina (har inga annat att jämföra med) så var alla låtar som nya i princip. Det jag inte var lika impad av var basen även om den var väldigt bra. Om jag ska vara helt ärlig så skulle jag hellre föredra lite sämre ljud vilket kommer i vilket fall vara mycket bättre än det jag har nu men i utbyte få bättre bas. Jag kommer skippa Logitech det lovar jag men jag fick syn på dessa istället http://cdon.se/hemelektronik/edifier/edifier-s730-2-1-p213503.... Här har vi även en bas i alla fall nära dem 30 kilorna som du prata om mrgaffe även om den inte kommer vara lika bra som en för 2500-3000kr. Vad skulle ni säga om dessa istället? Det som Logitech Z906 brister i kanske dessa är bättre i? Kommer som sagt 90% av tiden använda det till musik dem andra 10% till film och spel.

Av Wezzor

Oj! Tydligen hade en bekant till mig ett par Behringer B2031A Truth som någon rekommendera här om jag inte minns fel så jag antar att dem inte är så tokiga. Jag ska iväg snart och lyssna på dem. Låt oss säga att jag i framtiden vill köpa till mig en baslåda till dem hur mycket ungefär kommer jag behöva panga ut för en bra men fortfarande inte för dyr? (ni får ha i åtanke att jag är student ). Jag vill även ta tillfälle i akt och säga att jag verkligen uppskattar att ni tar er tid och hjälper mig

Av Wezzor
Skrivet av morxy49:

aktiva studiomonitorer är mycket billigare för den ljudkvalitet du får (aka. prisvärdare) än vad passiva högtalare är. speciellt golvare.
undantaget är om du lyckas hitta begagnat, vilket faktiskt inte är så svårt.

Så dessa http://www.thomann.de/se/behringer_b2031a_truth_aktivmonitor.... t.ex. är bättre än dem Dynavoice som jag länka även om man får alla dem medföljande prylarna till Dynavoicen? Jag vet att jag är jätte tjatig för tillfället men vill verkligen göra ett köp som jag är nöjd över.