Inlägg

Inlägg som cawi har skrivit i forumet
Av cawi
Skrivet av Dunderil:

Riktigt snyggt, vadär det för skärmstativ?

Kan du ha båda skärmarna i parallellt utan att den mindre är i vertikalläge?

Mvh Dunderil

Det är en dual gas lift från multibrackets!
Nej det inte går pga för stora skärmar. 🤓

Av cawi

Vart hostar du?

Av cawi
Skrivet av tBiorrith:

Den där stolen med enbart fyra hjul är inte EU-godkänd!

Inte jättebekväm heller men ser bra ut

Av cawi
Skrivet av Sixtensixguns:

Wow! Supersnyggt, älskar skrivbordet. Har letat efter ett liknande. Skulle du kunna skicka varifrån det köptes? Lyckades inte hitta via google. Tack på förhand!

Orah.se 👍🏻

Av cawi
Skrivet av Daemon:

Skön stil fast chassit känns inte riktigt hemma (säger en mupp som inte kan något om design), när du pluggat klart och badar i pengar så kanske ett custom-bygge i @Laine -stil kan passa in.

Får kika på det då 😁

Av cawi

Min no-RGB student(gaming & jobb)setup

Tjena!

Är en IT-student som försöker få till en mysig datorvrå för gaming och plugg utan ett knall-lila RGB-sken mitt i natten.

Detta är mitt första datorbygge och ville ha lite Harvey Specter möter Marques Brownlee feeling över det hela. Älskar inredningsdesign och har försökt få ihop något som är snyggt med min CSN-budget

Specs:

Skärmar: ASUS PG384Q + ASUS VG248E
Tangentbord: Vortex POK3R White
Stol: Dansk design från 50-60 talet
Skärmarmar: Multibrackets dual gaslift arms
Skrivbord: Orah design (valnöt)

Datorchassi: Phanteks ATX
CPU: i7 4790k
GPU: 1080 Ti STRIX
RAM: Ballistic 16gb 1600Mhz
SSD: 850 EVO x2
PSU: EVGA 750w Supernova g2
Moderkort: ASUS z97-a
HDD: Någon gammal 1tb

Lämna gärna en kommentar!

Besök galleriet här

Av cawi

Server.pro har gratis servers du kan köra

Av cawi
Skrivet av Nightcrawl:

Det finns ju en hel del pickup/personlig utvecklingssidor. Även en stor svensk sådan. Hur har ni tänkt skilja er från dessa? Ska ni återuppfinna hjulet, eller hur är tanken? Eller är det helt enkelt endast för att dokumentera/blogga om era egna erfarenheter, med dessa väletablerade metoder?

Det är en livsstilsblogg och vi börjar med dating. Senare tar vi det till andra delar inom personlig utveckling. Vi kommer skriva om saker som motorcyklar, språkinlärning, träning och annat som gör ens livsstil bättre. Allt detta på ett så transparent sätt vi kan.

Alltid kul med frågor, passa gärna på andra också!

Av cawi

Målet är att göra en dating-guide för att inspirera andra att våga ta kontakt med folk de är intresserade av i sina vardagsliv. Sedan tar vi vidare bloggen till andra områden vi är intresserade av inom personlig utveckling.

Förstod inte riktigt det sista du skrev där, formulera gärna om det

Av cawi

Söker feedback till vår blogg socialfrihet.se

Tjena,

Vi har startat en blogg om personlig utveckling som vi kallar www.socialfrihet.se. Här visar vi bl.a. hur man kan ta kontakt med främlingar som man är intresserad av på ett enkelt och ärligt sätt. Detta kan vara på stan, café, biblioteket, i skolan, på jobbet osv.

Här har vi ett exempel på hur man kan flörta med tjejen på cafét:
http://www.youtube.com/watch?v=2GRJdRQMmi

Vi vill visa att det inte behöver vara så svårt och konstigt att prata med folk man är intresserad av och vi kommer att filma när vi gör detta och lägga upp på vår blogg www.socialfrihet.se.
Vi hoppas att ni blir underhållna eller inspirerade av vårt sätt vi gör detta på och vi tar gärna frågor, kritik och feedback här på forumet!

MVH Carl & Nils

Av cawi

Är nyfiken på vilket videoredigeringsprogram du använder? Är slowmotioneffekterna något du gjort eller är det spelet? Tacksom för svar

Av cawi
Av cawi

Hur ska du få in böckerna i paddan tänkte du? De flesta finns inte som e-boksversioner.

Av cawi

Problemet är att man måste förmodligen konvertera filerna innan man lägger in dom på den, och då uppstår samma problem igen. Har nu insett dock att det inte finns någon NAS idag till en vettig peng som har kraften att transcoda live så jag har nu släppt detta sökande, får hitta någon annan lösning.

Av cawi
Skrivet av Dr.Mabuse:

Kan bara instämma med föregående talare. Har testat en uppsjö av konsumet-NAS och alla är dom slöa. DOCK bör de klara av Air Video, och gör det inte det så tror jag snarare du har problem med det trådlösa nätet. Själv så monter jag bara min NAS och låter VLC läsa filerna direkt från NAS:et och det fungerar även trådlöst.

Air video fungerar inte till synology såg jag, hur streamar ni då till era iDevices?

Problemet med readynas duo och air video är just att den är för slö för att transcoda till iphone/ipad formatet live, inte att internethastigheten inte pallar för det gör den.

Av cawi
Skrivet av Cindori:

Man kan göra/köpa ringsignaler i iTunes om jag inte minns fel. $0.99 eller något sånt. Kanske inte finns för Svenska iTunes.

Annars så är det ganska förklarligt varför de inte vill att man ska byta signal till vad som helst; Branding. Alla känner igen iPhones-systemljud och precis som vilket företag som helst så vill Apple synas och höras.

Sant, det tänkte jag inte på.

Av cawi

Air video om din NAS orkar driva det.

Av cawi

Nas till mac + pc som klarar air video

Söker en NAS som klarar av både Mac och PC (Windows) utan en massa strul och konfiguration. Kör en readynas duo idag men Mac-kompatibiliteten är värdelös och sedan är den för slö för att kunna streama air video till mina iDevices.

Finns det någon bra NAS idag som klarar detta? Kollat lite på synology och time capsule men hittar bara massa problem på alla forum. Vad kör ni?

Av cawi
Skrivet av museo12:

Titta på Macbook Pro på Apples hemsida. Där har du en för cirka 13 000.
Skulle dock rekomendera att peta i mer minne till 8 gb när du fått hem den. Mycket billigare så än att konfiguera i Applestore. Extern hårddisk rekomenderas också. Jag hade personligen gått upp till 15 000 för att få quadcore.

Håller med här, kör MBP quad core + 8 gb så kan du vara lugn.

Av cawi

Hade jag varit apple, så hade jag ändå lagt in så man kan använda sina köpta mp3-låtar i sin iPod som signal iaf, så att just dessa frågor inte hade kommit upp. De har ju ändå fixat allt annat. Jag har själv en iPhone som jag älskar men visst tycker även jag att Apple kan vara väldigt envisa.

Jag menar, hade det verkligen skadat helhetsupplevelsen om folk hade kunnat byta sin SMS-signal enklare?