Inlägg

Inlägg som SellahiR har skrivit i forumet
Av SellahiR
Skrivet av Olof_von_Knorring:

Ta allt du läser med en rejäl nypa salt.
Dubbelt så när det är "popularitets-tävlingar" där anställda frågas om sin chef.

Definitivt hahaha

Av SellahiR
Skrivet av yoggan:

13000 över flera företag.
Svar på din fråga står i texten

13000 över flera företag svarar inte på om det är alla nej. Så tekniskt sett svarar den faktiskt inte på frågan enligt mig.

Av SellahiR
Skrivet av Spawnbadboy:

Då är det anställdas fel att de vill inte få sin röst hörd.

Jag fyller alltid i dom varje år på mitt företag

Så är det så klart, men frågan gällde huruvida denna undersökning är träffaäker eller ej

Av SellahiR

Svarade även 100% av dom anställda? Mitt jobb har en liknande frågeenkät och jobbet har problem med att få ens 50% medverkan.

Av SellahiR

Jag gick från exynos i S21 till snapdragon i s23 och känner nu att jag böivit lurad tidogare gånger. Det är en markant skillnad och ja ah kommer inte gå tillbaka till exynos, åtminstonde inte om den inte blir billigare i europa.

Av SellahiR
Skrivet av Pirum:

Är det inte så att håravfall inte är ett tecken på mycket eller normalt testosteron, men däremot är ett tecken på att man inte har alldeles för lite testosteron? Hu så många "inte". Ni förstår.

Hur som helst, skönt att man är lite till åren ändå, struntar numera blankt i hur det ser ut men håller någorlunda kortklippt (frun tar trimmern på mig), dock skulle jag inte raka rent, det skulle kännas som en kapitulation inför faktum...

Med tanke på hur många män som väljer att raka skallen, samt hur många som vorde överväga det så tror jag personligen inte qtt det har att göra med testosteron alls. Personligen hade jag helikopterplatta som 25åring och nu förra året fick jag diagnosen alopecia areata. Man tar det som att ödet vill att jag rakar åhret haha. Sen så har faktiskt allmänheten sagt att jag är snyggare utan hår

Av SellahiR
Skrivet av Pansardöden:

Nej tyvärr. Jag gick från en Philips-trimmer till Rx5. För mig blev det babylent i jämförelse men har aldrig använt hyvel på skallen så det kan jag inte svara på.

Har velat testa säkerhetshyvel, men främst för ansiktsbehåring. Är det inte mycket jobb att raka skallen med hyvel?

Jaha. Synd men nu ör den beställd ändå haha. Jo visst går det snabbare med en Gilette fusion. Men dom rakhuvuden kloggar igen väldigt fort och blir väldigt fort slitna. Dessutom kostar dom en djävla massa med nya huvuden.

Säkerhetshyvel gör samma jobb med bara ett blad. Gammla reklamen "du gör ett drag den gör tre/fem" är bara BS. Men bladen är vassare eller sitter iaf i lite annan vinkel så det krävs lite mer tålamod och finess, men det är enligt mig väldigt terapeftiskt att stå där 5-10 min och raka sig len

Rakbladen kostar för övrigt ca 100kr för 10-20 st beroende på märke. Skulle rekommendera Gilette för tonåringen som ska börja raka sig och sedan säkerhetshyvel för den vuxna erfarna.

Av SellahiR
Skrivet av Pansardöden:

Jag har sedan i somras använt mig av en Remington Ultimate Series RX5 XR1500 som jag är riktigt imponerad av. Blir riktigt slät rakning, men den sortens blad kräver att man inte låter håret växa ut allt för mycket, så använd den varannan eller var tredje dag.

Fick tips om den från Baldcafe på YouTube, ett tryggt rum för oss som torskade det genetiska hårlotteriet.

Tänkte kika Rx5 på BF, frugan tror jag kommer bli besviken för att den inte rakar så nära som jag tror. 0.2 mm låter ju onekligen väldigt nära även om en trotjänande säkerhetshyvel gör huden babylen så man kan ju inte jämföra dom två. Men jag tänker att det är en sak att känna stubb (2 dagars hår) ovh en annan sak att känna prickar (1dags hår). Kan du färsöka beskriva hur rx5 0.2mm känns kontra babylent med rakhyvel?

Av SellahiR
Skrivet av Wiiga:

Vad ska vi göra som åker fort på motorvägen men håret ändå ramlar av då?

Då kör du så fort att håret flyger av. Sakta ner så växer det ut igen. xD

Av SellahiR
Skrivet av talonmas:

En moralbooster för (mest unga?) män som blir kala: Det är testosteronet som hör det. Ni är helt enkelt biologiskt mer manliga än vi andra. Grattis

Testosteronet får bsra folk att springa fulla på stan ich kasta bengaler, åka för snabbt på motorvägen och göra bort sig på krogen så jag är nöjd med att mitt hår faller av xD

Av SellahiR

Får mellan 230 och 150 fps i FHD på mitt 2080 och mitt 5600x, än hänger gpun med haha. Cs2 är faktiskt helt ok kul, var tvungen att värma upp en hel del först men kan tänka mig att börja spela det mer.

Av SellahiR
Skrivet av medbor:

Något dig för mig med CS när det blev steam och sköldar, splittrades till CZ, blev GO (men kändes då gammalt)…

Får väl se hur det ser ut om några månader när hypen landat, men för mig är hela konceptet CS lite gammalt. In med nya roller eller raketkastare eller random events och saker att hitta… det är bara så ’samma’

Svårt att göra stora förändringar i ett spel som är så pass tävlingsinriktat. Bara dom ändrar skadan på ett vapen eller kostnaden med några få enheter så ändras metan kraftfull och med det hela spelet. Det är imte ett spel för alla

Av SellahiR
Skrivet av Enviro:

Menar att du kan zooma in så att bilden täcker hela skärmytan, i stället för att visa svart ram ovan och under. Men när man gör det kapas sidorna av. Typ som på bilden nedan:

<Uppladdad bildlänk>

Aah jag förstår tack. En regelrätt inzoomning med offrade sidodetaljer. Kan göra så på min s23a med och det är inte optimalt, använder det aldrig

Av SellahiR
Skrivet av jnsson:

Jag skulle kunna tippa på att det är upp till appen hur den väljer att använda skärmen

Ja och därför frågade jag specifikt till dom som troligen äger en fold 5 och vet

Av SellahiR
Skrivet av Enviro:

Det beror på. Har du bara en video uppe så kan du zooma in för att använda hela skärmen, vilket croppar rejält. Annars blir det svart ram över och under videon. Annars kan du ha flera appar uppe samtidigt och du kan få två stycken 16:9-videor att rulla samtidigt i uppfällda skärmen. Utöver det finns det gott om möjlighet att ha flytande fönster som gör att du kan ha en nästan oändlig mängd appar som ligger här och var på skärmen.

Vad menar du med "croppar"? Jag vill inte ha massa plotter på skärmen. Jag vill ha en stor bild och som mest twitchatten synlig bredvid. Vill liksom inte krångla till det

Av SellahiR

Galaxy Fold 5

Hej

Jag har ett ganska bra sug efter en Fold 5 eftersom att jag börjat streama mycket esport via twitch. Min fråga som YT och google inte kunnat besvara är huruvida man använder hela uppfällda skärmen för att se media på twitch och YT eller om man bara använder en lika stor del av båda som egentligen motsvarar en vanlig skärm. I så fall är det totalt onödigt att köpa fold 5

Av SellahiR

Vår månadskostnad på huset har nära fördubblats. Det tro fan att bi inte har råd att lägga pengar på villhöverprylar längre.

Av SellahiR
Skrivet av Slashgibber:

Prata för dig själv, i spelets hetta blir det bara roligare med hårdare jargong. Man kan ju vända på steken istället och säga att att vill man *inte* bli kallad dumheter så använder man inte den öppna kanalen. Det roligaste man kan göra i onlinespel är att hitta en grupp människor som kan roasta och inte blir griniga av att själva bli roastade. Nära tvåa är när folk blir så arga över att dom förlorar att dom går helt REEE. Det är något man *enbart* kan få uppleva med totala främlingar i öppna röstkanaler.

Jag förstår inte det här tankesättet att allt måste tilltala alla, vill man ha en kurerad upplevelse så bör man inte prata med främlingar.

Vi depraverade människor förtjänar att ha vårt skoj vi också! Lämna öppna kanaler åt oss drägg så kan ni andra använda discord.

Nej jag talar inte enbart för mig själv. Jag talar för majoriteten av spelare annars hade vi inte haft den här diskusionen i den här nyheten. Så ta med dig ditt drägg i en discordkanal och låt övriga använda spelets inbyggda.

Av SellahiR

Det blir skärm, men det är ju enbart pga att dom redan ligger så högt i pris. Mitt Steelseries arctis pro wireless gick på 2500kr som fyndvara. Min skärm gick på 4400kr pga att jag ville ha 27" och 1440p. Jag lägger lika mycket kärlek och eftertanke på samtlig kringutrutsning. Det faller helt enkelt på utgångspriset vilken utrustning som är dyrast.

Av SellahiR
Skrivet av Slashgibber:

Alltå, jag är förmodligen en person i en otroligt liten minoritet, men folk som gormar och skriker av ilska i den öppna VoIP-kanel när dom förlorar är halva charmen med onlinespel. Om man inte gillar sånt kan man stänga av öppna kanalen och bara köra i låsta kanaler.

Eller så kan man som person lära sig att ingen person vill bli kallad dumheter. Så kan man välja ett positivt sätt att ge konstruktiv kritik på istället för att kalla sina lagkambrater för något elakt. Hat föder bara mer hat.