Inlägg

Inlägg som Redundant har skrivit i forumet
Av Redundant

@ZyntaaX: Ok, hade tänk bjuda 350kr + frakt om det fortfarande fanns kvar men kom inte upp i tid xD

Av Redundant

@ZyntaaX: Hur länge har du tänkt ha annonsen öppen för bud?

Av Redundant

@ZyntaaX: Bjuder 250kr + frakt.

Av Redundant
Skrivet av skewgen:

7970 direkt vid release är med facit i handen ett av de klart bästa köp jag har gjort! Kanske är det dags för ett nytt nu om det är ett rejält prestandalyft, men väntar in detta race och ser vad som blir bäst bang for the buck!

Sitter också på ett 7970 och jag kan ju säga att det lätt blir ett 390X när det släpps. Ingen frågan om saken, lär sitta fint som renderingskort i min rigg!
Ska bli väldight intressant detta.

Av Redundant

detta lät faktist intressant måste jag säga! ^^
Återstår att se hur det faktists kommer att funka, skulle vara perfekt för laptops men jag ser också en och annan utnyttja funktionen för att få physx på desktop.

Av Redundant
Skrivet av Darmadia:

Aldrig hänt för mig, detta är stört <.< 30 min utan att något hände av att bara kolla på en stream, men så fort jag spelar så händer det? :S

Jag har märkt att ibland om man kör en film i bakgrunden när man spelar, så kan det störa "surround sound" funktionen, specialt om man sätter kanalerna fel på ljudkortet ( jag kör med ett asus Xonar D1 ) och om man kör headsettet med surround på. kan vara nått sånt också.

men det händer även när man endast spelar i surround.

Av Redundant
Skrivet av Darmadia:

Ingen micro, inga andra 2.4ghz (eller trådlösa prylar). Har aldrig bluetooth på någonstans. Och datorn har ingen wifi kort eller liknande. Kör med kabel. Enda wifi som används i närheten är mina telefoner.
Att ha telefonerna vid datorn har funkat 2 veckor klockrent innan. De enda som ändrats sen de funkade bra var att jag kopplade in en hårddisk i datorn.

Dock när jag körde utan drivare, med hörlurarna i 2.0 eller vad det blir så kändes det som att de inte förlorade kontakten med varann lika ofta?

ibland startar mitt headset om när man drar ur eller sätter i kabeln för att ladda. och min telefon stör mitt g930 något fruktansvärt om den ligger för nära mottagaren. just saying

Av Redundant

mina g930 tycker inte om när man använder micro eller när man har wifi på telefonen för nära mottagaren, då startar den om ibland. kan också vara så att det är mycket wifi signaler där du bor, kan bli trångt bland alla signaler från telefoner, routrar, trådlösa enheter osv ^^

Av Redundant
Skrivet av elajt_1:

Näh men minnesbuss va?

Jo men precis, jag som var lite oklar bara

Av Redundant

Det kommer bli otroligt intressant att se om det finns någon sanning bakom dessa prestanda rykten eller inte. 4096 bit minnen!!! XD

Av Redundant

Finns tre gratis invites här.
MvH S.

Av Redundant
Skrivet av Melinho2895:

Stämmer bra.

yup yup

Av Redundant

I knew it! XD Detta får dom se till att fixa snarast!

Av Redundant
Skrivet av Pjösa:

Är de så bra? Hur stor är den?

5.5 tum och det är en fruktansvärt prisvärd mobil för sitt pris måste jag säga.

Av Redundant

Oj då det här kan bli intressant, bra jobbat AMD!

Av Redundant

Där ser man, frågan är ju nu om någon annan studio kommer att köpa rättigheterna och se till så det blir släppt eller om dom totallt ger upp och gömmer det i ett mörkt hörn i källaren.

Av Redundant

Vad trevligt med lite mer grafikkorts info så här efter en lång lång helg ^^

Av Redundant

Behöver ingen invite.

Av Redundant

jag hade en antec kuhler 620 jag med för ett bra tag sedan och jag kan inte påstå att den klarade av att kyla specielt bra alls. (skickade tillbaka den och fick ny som jag sålde för en billig peng till en kompis som ville ha. han har också problem att kyla sin i5 2500 med den konstigt nog, oklockad så klart. men så är hans dator också en skitliten sak för vardagsrummet,, men men) hade problem att hålla min gammla 965'a i 3,8ghz 24/7 trotts att jag haft den snurrandes i 3,9ghz 24/7 med annan kylning utan problem. slutade med att jag köpte två NH-D14 (en till min main och en till backupdatorn) och sen dess har jag inte behövt bry mig.

Av Redundant

Jag har för mig att cpu'n ligger och pushar 60% av total kapacitet konstant när man är i bios just för att man ska kunna se om saker inte står helt rätt till, men det kanske är ändrat nu iom UEFI? Sen är det ju som Rydisen säger, strömspararfunktionerna och mycket annat är inte igång i bios. Medföljande kylare är inte mycket att hänga i taket tyvärr, finns dock bra och billiga allternativ där ute som är betydligt bättre än original kylaren