Inlägg

Inlägg som thadriem har skrivit i forumet
Av thadriem
Skrivet av koSmiQ:

Jag önskar att Microsoft vågade göra som Apple. Släng ut mycket, skriv om, ta bort stöd för hårdvara, ställ krav på mjukvaruutvecklare och våga röra tekniken framåt även om det kostar i kompatibilitet.

Håller med. Jag förstår att MS denna artikel till trots försöker hålla produkten användbar på så många iterationer av hårdvara som möjligt för marknadsandelarnas skull, men att fortsätta harva vidare på samma kärna och bara sminka grisen i nya versioner av Windows måste skapa en ofantlig mängd bloat...

Av thadriem
Skrivet av Superfrog:

<Uppladdad bildlänk>
Det enda jag spelar är DCS (Digital Combat Simulator) som har 15 år på nacken och det mesta är fortfarande EA (Early Access)

DCS. Spelet jag lagt för mycket pengar på utan att spela (köpt så många flyg/helis och maps genom åren)... Mest för att kompisgänget inte har något intresse.

Av thadriem
Skrivet av Thunde:

Bra online spel blir det allt färre av. De flesta spel är gjorda för snabba matcher, helst utan att vara för svåra. Gamla spel krävde mer skills, och man kände sig duktig när man lyckats med något. Är främst den där känslan av att lyckas med något jag saknar i nya spel. Dagens spel är mer gjorda för att gå snabbt att klara av, ge snabba belöningar, och vara fulla av dlcs.

Jupp, "instant gratification" överallt.

Finns många eldsjälar inom spelbranschen som försöker göra intressanta titlar. Men finns ännu fler storbolag med starka investerare som matar ur sig halvdana titlar till överpris med så många mikrotransaktioner som möjligt inbyggda.

Av thadriem

Annonsen är avslutad

Av thadriem

Sålt till Dicemice

Av thadriem

Spelar kanske ingen roll, men missade ange i annonsbeskrivningen att det är Ultra-varianten

Av thadriem

Buden noterade. Har annonsen öppen 1-2 dagar till men avslutar innan helgen.

Av thadriem

Bud noterade!

Av thadriem

EVGA RTX 3090 FTW3

Säljer mitt EVGA 3090 FTW3.

Fint skick. Enda ägaren, köpt på Elgiganten 15 Maj 2021.

Kört i samma välventilerade chassi (P600s) med en undervolt och lägre power target i alla år, gått svalt och stabilt så. Jag är jättekänsligt för coilwhine och har inte upplevt några sådana bekymmer med detta kort.

Digitalt kvitto finns och överlämnas vid köp.

Får jag det inte sålt till ett pris som känns bra slänger jag in det i frugans eller sonens dator, men lite overkill för Minecraft.

Kan skickas, köparen står i så fall för spårbar och erforderligt försäkrad frakt.

Läs hela annonsen här

Av thadriem

Jag tar gärna NF-A14 fläktarna till utropspris + frakt.

Av thadriem
Skrivet av Chibariku:

Ja de flesta Blu Ray ligger väl på runt 80 Mbit även om de i teorin skulle kunna gå upp till 144(?) Sen är ju nästa fråga hur stor skillnad man märker på 20,40 och 80 Mbit bitrate.

Jo men jag tror inte så många tjänster online erbjuder strömning av okomprimerad Blu-Ray kvalitet? Kollade lite snabbt nu och högsta jag hittade är tjänster som rekommenderar runt 30 Mbit/s (tror det var strömning av film från Apple).

Av thadriem
Skrivet av DevilsDad:

Men wtf... hoppas på permanent ban från steam för dessa studios..

Permanent ban känns som en självklarhet. Men hoppas även Valve gör en analys av verklig huvudman och förbjuder ägarna av dessa fake-studios att sälja på Steam under andra varumärken framöver.

Av thadriem
Skrivet av Chibariku:

Många TVs har endast 100 Mbit nätverksport så det kan i många fall vara snabbare att köra WiFi, men kabel kommer såklart vara mer stabilt. Så det blir mer en personlig preferens, jag kör kabel då jag gillar att ha så få enheter som möjligt på WiFi.

Jag delar din åsikt helt, enda jag funderar på är i vilket fall man behöver mer än 100 Mbit/s till innehåll till TVn. Det kommer bli relevant dagen vi regelbundet tittar på ej uppskalat 8K content, men till dess funkar nog 100.

Av thadriem
Skrivet av pine-orange:

Jag hade nog köpt en skrivare med tanke på att det är ett tvåårigt kontrakt, skriver man ut 20 sidor i månaden är inte risken särskild stor att bläcket tar slut under tiden...

Bläcket torkar ut efter en vecka sen får du spendera 4 ggr inköpspriset på skrivaren på nytt bläck.

Jaaaa, sarkasm. Men ändå.

Av thadriem

Jag drar tillbaka mitt bud

Av thadriem
Nytt bud: 6 000 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av thadriem
Skrivet av flum2:

Dock funkade mitt skript inte helt klockrent ändå pga av belastningen på webbsidorna (och att man verkar blir temporärt blockad om man försöker för mycket) men lyckade köpa ett 4080 Super FE runt 15.10 i onsdags. Jippi Sjukt att det skall behövas för att få äran att köpa ett såpass dyrt kort...

Jag har aldrig ens försökt hänga på låset förut, men denna gång uppdaterade jag storen vid 15:00-15:02 och det fanns aldrig alternativ att köpa, sen kraschade hela sidan.

Av thadriem
Skrivet av Chimaera72:

Helt klart en no brainer

Sorry att jag klipper ner citatet, men min tolkning av recensionen är att det är rätt så 50/50 just nu - båda har sina fördelar/nackdelar. Men vill du ha ett AMD-kort i ditt nya bygge så kör på't, kommer säkert funka toppen och du sparar nån tusenlapp!

Av thadriem
Skrivet av k4rst3n:

Jul/påskmust året om för alla! Finns inget som är så gott som en iskall julmust på midsommar.

Ja vafan, ska det vara sill och snaps till alla högtider så varför inte must.

Av thadriem
Skrivet av mats42:

Eller "Microsoft lägger återigen tid och pengar på onödig utveckling istället för att förbättra operativsystemet".
Hade varit något enklare att bara lagt in paint.net som optional

Svårt att tro att det är exakt samma team som utvecklar Paint och Windows - eller om det är det att vidareutveckling av ena direkt inverkar på tidplanen för utveckling av det andra såsom du antyder. Jag tror snarare de tagit tid från utveckling av andra "kringverktyg" för att lägga in lite efterfrågade funktioner i Paint.