Inlägg

Inlägg som Conditioned har skrivit i forumet
Av Conditioned

Köpte precis varor från komplett för 498:-. Hur hittar jag billiga produkter där så jag kommer över 500 för gratis frakt? Vet ärligt talat inte om jag är kass på att söka eller om Kompletts sökfunktion är undermålig.

Av Conditioned
Av Conditioned
Skrivet av Chibariku:

Tyckte de koreanska rösterna gjorde en stor del till helheten. Passade bra med den övriga stilen. Så jag hade nöjt mig med en textöversättning. Har kollat 2-3 timmar twitch och det ser intressant ut, har dock inte sett något end game än.

Ja, jag tror inte de är vana vid att ha odubbad text, det är väl ett stort motstånd mot det mens vi som svenskar är vana vid det. Sen måste man hitta en distrubitör också som tar hand om försäljning, marknadsföring och support. De är väl tyvärr inte helt glada i idén.

Av Conditioned

Ja, lite som det bästa av två världar. Infighter ser riktigt rolig ut faktiskt. Det finns tydligen ett gäng som jobbar på en engelsk patch också, inofficiell förstås. Tror helt på att de ska översätta texten bara, låta voiceovern vara och bara förklara att det står till på det sättet. Går det bra är det bara att översätta vo också.

Av Conditioned

Lost Ark Online Korea MMORPG

Koreanskt MMORPG i diablo-anda fast i mmo-tappning om jag förstått det hela rätt.

https://www.mmorpg.com/lost-ark

Gameplay https://www.twitch.tv/videos/333136768 , han kallar det Diablo 4, här är Twitchsidan: https://www.twitch.tv/directory/game/Lost%20Ark%20Online

https://www.reddit.com/r/lostarkgame/

Ser riktigt bra ut, och det var länge sen jag kände så inför en diabloklon.

Av Conditioned

Hpet switch på z390?

Finns det något moderkort (ser gärna MSI/Asrock) där man kan stänga av hpet?

Av Conditioned

Ah det var på-knappen som var problemet med att datorn inte startade riktigt som den skulle, *djupt belåten suck*. Fungerar alldeles utmärkt att använda reset-knappen.

Av Conditioned

Tack allihopa!

Jag läste om någon som tipsade om att använda resetknappen som poweron tillfälligt. Tror jag ska prova med det, och den är ju återfjädrande. Har även kontaktat tillverkaren, men det är en så liten tillverkare, så vi får se vad som finns tillgängligt.

Av Conditioned

Ersättnings på-knapp

Hej,

Jag har en Nanoxia Deep Silence och när jag har haft datorn avstängd så är det svårt att få igång den. Jag misstänker på-knappen (ja, vad heter det på svenska, power switch) på lådan och skulle vilja byta ut den. Den behöver inte nödvändigtvis vara från samma tillverkare, bara något som fungerar så jag kan få igång den. Jag vet inte vad det här heter så om du vet namn eller kanske till och med har en länk på PJ skulle det vara uppskattat. Tack!

Av Conditioned
Skrivet av lossah:

Min sambo har också ME/CFS och vi förstår exakt vad du pratar om. Vi, framförallt hon, har behövt leta upp en fööööööörjävla massa info själva, för att sedan informera läkarna om vad det är för någonting. Sjukt okunniga. Känns som de har läst läkarböcker som är från 30-talet. Man får diagnoser som typ "psykiskt instabil" etc har jag läst många fall om. Nu har det dock blivit mer uppmärksammat i media bland annat samt att forskningen går väldigt framåt, vilket är otroligt skönt. Ber till gudarna och allt vad det innebär att det finns en bot snart.

Det är ju "bara" 0.5% av befolkningen som har det så det är ju inte tillräckligt många för att de ska vara välinformerade.

Av Conditioned

@cnohall: Enligt Jordan Peterson så är intelligens och "conscientiousness" (säkert felstavat men betyder noggrannhet och plikttrogenhet om jag förstått det rätt) de två viktigaste faktorerna ens framgång.

Av Conditioned

@Beginner: Välkommen till dagens sjukvård i Sverige! Här är ledorden att spara pengar och träffa så många patienter som möjligt, inte att ge bra vård!

Jag har ME/CFS tog 8 år och 50+ läkare att få diagnos. Inte någon av de som kom med idén till den diagnosen heller.

Av Conditioned

Lite roligt att folk bråkar om vem som har rätt. Varför inte bara testa? Om gpu ligger på 100% flaskar gpu. Om cpu/kärnor ligger på 100% flaskar proppen. Om bägge...ja ni förstår.

Av Conditioned
Skrivet av Haptic:

om han inte har plattan att rita på, hur ska han då kunna rita på datorn?

Tänker du direkt på skärmen? Då krävs det att han har en dator med touchskärm.

Vet inte riktigt hur det fungerar. Han såg en annons, från 2011 tror jag, som hade en penna som kunde utföra den funktionen. Kanske via bluetooth eller spara informationen i usb minne som går att överföra?

Av Conditioned
Skrivet av SUMITOMO:

@Conditioned: Wacom hade en penna man ritade med på papper som man sedan scannade in. Men den har utgått.
Troligen bara skrivplatta som gäller.

Ah, synd men jag uppskattar svaren. Tack!

Av Conditioned

Jo, den skulle nog kunna fungera men egentligen skulle han vilja ha kunna ha samma funktioner som den där fast utan själva plattan och bara med en "penna". Men den funktionen kanske inte finns?

Av Conditioned

Elektronisk penna till Windows 10

Hej,

Jag har kikat runt nu och hoppas att någon är mer erfaren i fältet än jag. Jag letar efter en penna till min brorson i födelsedagspresent. Den här pennan ska kunna användas till att skriva och rita med och kopplas till datorn. Alla pennor som jag hittat som inte kräver något extra, verkar bara gå att använda till pads. Stämmer det eller finns det någon produkt som stämmer in på min beskrivning?

Tack på förhand!

Av Conditioned
Skrivet av TheMuffinMan:

Tjena!

Är inte jag som fått detta brevet men en vän till mig. Hur ska man gå tillväga? Betala? Strunta i? Bestrida?
https://i.imgur.com/RvHHaPN.jpg

Mvh

Om de mot förmodan går vidare, hur kan de veta att det inte var någon från den tornod, ditt öppna trådlösa nätverk eller de som har hackat din router som gjort det där?

Ps. Ser nu att flera andra varit inne på samma spår.

Av Conditioned

Önskar Logitech 303 bytes mot Logitech 403 eller Razer DA 3g (GW Edition)

Önskar Logitech 303 i gott skick. Bytes mot Logitech 403 eller Razer DA 3g (GW Edition). 403 är i gott skick och Razer DA 3g är i oanvänd (har uppdaterat firmware och testat att de fungerar men inte använt förutom detta.)

Läs hela annonsen här

Av Conditioned
Skrivet av ExcZist:

Tycker att hans video var riktigt bra när han förklarade
Tycker att många klagar för mycket i onödan innan de ens fått se en " riktigt Gameplay" trailer

Det beror nog på att Battlefieldspelen bara blir sämre och sämre. Personligen tycker jag alla spelen sedan bfbc2 bara blivit sämre, jag vet många tycker likadant sedan bf2, 1942, bf3 etc.

Jag håller iofs med dig att man får vänta och se, men nu verkar det ju som de ska prioritera samarbete och skicklighet, så det ser jag fram emot. Men det är klart, de bättre på att skapa hype nu än att göra bra spel tyvärr

Ps. Ser att många av fåren ska förhandsboka också. Lär ni er aldrig?