Inlägg

Inlägg som Conditioned har skrivit i forumet
Av Conditioned

Du bör också ha mer intag än utgång så du har övertryck i lådan. Jag har 1x140mm + 2x120mm in och 2x140mm ut och en Dh15 med 2x120mm på min 9x00 och ändå når jag 80c när jag drar igång prime95.

Av Conditioned
Skrivet av Leedow:

Vad är det för projekt du ska hosta?

Det har fungerat stabilt i ett par år för oss utan några direkta anmärkningar. Sen brakade det loss och ingenting fungerade i över en månad. Antalet fel och felhanteringen som följde för oss gör det omöjligt för oss att rekommendera dem för seriösa projekt.

Uppstart-, hobby- eller privatprojekt fungerar ju faktiskt nästan vad som helst för. Är det mindre än en femhundring per år som är ens budget så kan det inte vara så "viktigt" projekt speciellt med tanke på att SSL kostar minst det dubbla per år.

Tack för återkopplingen! Letsencrypt är gratis iofs. Kan inte svara för status på mitt projekt riktigt, det gick riktigt bra med mycket media, tills jag blev sjuk. Håller på och lägger över allt i till en mer passiv form som kräver ringa inblandning från mig. Mao, det är pytte nu, och kan väl räknas som en uppstart, trots att jag hållit på ett tag.

Av Conditioned

Hur bra är fs-data?

Idag har ju fs-data som är mer eller mindre otroligt. 22kr / månad i 22 år för internethosting. Jag undrar hur bra de är? Verkar vara lite blandade åsikter när man använde sökmotorer.

Av Conditioned

Var kan jag få bud för min app?

Jag har under en längre tid gått i tankarna att skapa en app. Jag är inte riktigt färdig med att skriva ut ett schema för grundstrukturen. Det jag undrar är var och vem kan jag vända mig till för att få ett bud på att göra den sedan när det är klart? Finns det något forum/site som är lämpligt? Finns den här möjligheten på Fiverr?

Av Conditioned

Användare: @lasseTM
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: "Möte"
Produkt: Fractal Define C

Positivt:
Väldigt bra kille att ha att göra med. Han är verkligen "Golden Standard" av handlare på Sweclockers.

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Conditioned

Användare: @danneee
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: Sapphire RX580

Positivt:
Kom i tid, lätt att ha att göra med. Då kvittot, och därmed supporten, är personlig lovade han mig kontakta honom om det blev problem.

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Conditioned

Fantastiskt sätt att konkurrera ut Afterburner!

Av Conditioned

Dreammachines DM1 Pro S 299:- riksdaler billigast någonsin enligt prisjakt. Bra mus, bra sensor och bra kvalitetskontroll från ett bra företag.

https://www.maxgaming.se/gaming-mus/dm1-pro-s-matte-gaming-mo...

Av Conditioned

Ps. Om någon annan söker efter bra minnen (oftast baserade på Samsungs B-die chips) verkar det här vara den bästa listan: https://www.hardwareluxx.de/community/f13/die-ultimative-hard...

Av Conditioned

Ja, du kan sätta i MSI AB men det finns hårdvaruskydd som kickar igång när den anser det blir för varmt. Isf måste du göra (eller ladda ner) en bios/firmware för kortet med ändrad fankurva. Tror att det går på 10x korten numera men iaf inget jag rekommenderar om du måste fråga, om inte ditt kort har två biosar. Om du gör det ändå, var extra noga med att göra din research.

Av Conditioned
Skrivet av Anders9110:

Fast för 1200 kr så får du 16GB RAM 3000 MHz CL16 och skillnaden mellan 3200 MHz och 3000 MHz är minimal typ 1% i genomsnitt.

https://www.computersalg.se/i/1225631/patriot-extreme-perform...

Ah verkar som jag gjorde lite dålig research på ramet du har helt rätt. Trodde det var någon slags hård gräns vid 3200. Ser ut som de du länkade dessutom är Samsung B-die, och alltså bra grejjor. Tack!

Av Conditioned
Skrivet av Anders9110:

Hur mycket kostade det? För 3200 MHz 2x4 GB är ganska dyrt idag.

1224 kr. Jo ram är lite dyrt, men det 8gb borde räcka tills jag har råd med mer. Det ska ju gå ner ganska rejält i år.

Av Conditioned

800 bagis 960 evo.

Av Conditioned
Skrivet av Jalle64:

Ska du spela så är det minst två stickor som gäller, annars tappar du rätt mycket i prestanda.
Två 8GB:s stickor bör vara tillräckligt ett tag framöver, och typ minst 3000MHz diton då.

Tack. Beställt två x2 4g 3200mhz. Borde räcka tills jag får lite mer pengar.

Av Conditioned

Ah dual channel, så hette det. Tack!

Av Conditioned

9600k build (z390) hur många minnesmoduler?

Hej,

Det var ett tag sedan jag köpte och funderar nu på att uppgradera. Hur många minnen behövs, krävs det 2 st, t.ex. 2x4gb, eller går det bra med en 8gb modul? Finns några fördelar för att ha en eller två moduler?

Tack på förhand!

Av Conditioned

1200 för nätagg och kylare.

Av Conditioned

1000 för nätagg och kylare.

Av Conditioned

Det finns två saker jag reagerar på i ditt inlägg.

1.) Personligen tycker jag det är otroligt omoget att gnälla på någons hobby. Hon lär ju ha vetat att det det här är ett av dina intressen. Dessutom vet hon antagligen inte särskilt mycket om det då det hjälper till ganska mycket att hålla hjärnan skarp, t.ex problemlösning tenderar att påverkas positivt av att spela.

2.) Jag tycker det är märkligt att hon förvägrar dig att umgås med din dotter när du istället för göra (nästan) allt hemarbete. Vore det inte bättre att ni delade på det så du får umgås mer med din dotter? Framförallt som du jobbar heltid?

Stort kontrollbehov gagnar sällan sambon eller barnen.

Ps. Tydligen är det här med spelande fler har diskuterat med sina sambor. Märkligt. Många kvinnor har ju ett överdrivet intresse av smink, mode och skvaller. Klart man ska se bra ut men att lägga för mycket tid på sådant dravel tycker jag själv är otroligt omoget.

Av Conditioned
Skrivet av Tokas:

Man kan enkelt söka via Prisjakt:
https://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=33&lista=prod&o=own_...

Visar dock inte alla produkter, så det kan ju finnas något ännu billigare.

Ah, så det är via prisjakt man söker, tack!

Skrivet av BengaBang:

Köper alltid på faktura i den mån det går. Gillar inte att ligga ute med pengar för något man inte fått eller kanske inte får.
Min sämsta erfarenhet är när jag förskottsbetalade och fick vänta ca 9 månader på produkten, var närmare 11k jag låg ute med under tiden

Varför inte återkalla ordern?