Inlägg

Inlägg som labbz0re har skrivit i forumet
Av labbz0re

tack för tipset om sofether! funka prima! tankar nu i min egen hastighet så snart klart, ska man ha vpn när man joinar server med eller?

Av labbz0re

Finns ju bara 2 vpn serverar man kan joina, och båda är konstant fulla Nån som vet ett annat program som funkar?! mvh

Av labbz0re

Den skicka ut bakre för mig när jag ställde in på vlc settings/ljud/utmatningsmodul - win32waveout extension output.. & Kryssade i "använd s/pdif om tillgängligt"

Av labbz0re
Skrivet av FX9:

har du ställt in rtt i förstärkaren? Och ser du vilken signal du tar emot på en display på förstärkarenn? Och spelar filmen verkligen upp 5.1?

Valt optical på logitechs ljudpanel och valt Movie under effects, och tryckt knappen ibak mot "6ch direct"
kan det vara inställningar i vlc? vilket program är bäst till att se mkv HD filmer idag i? xbmc? använd vlc i alla år så

Av labbz0re

Rätt ljud inställningar till filmer!

Hej!
Har ett sjukt irriterande problem som jag inte kan lösa!!

Jag har 5.1 ljudsystemet Logitech z-5500 som jag har kopplat in i datorn med en optisk ljudkabel.
Har inte ett eget ljudkort i datorn utan ett modekort med ljud i "ASUS P8Z77-V PRO, Socket-1155
ATX, Z77, DDR3, 2xG3+1xG2-PCIe-x16,SLI/CFX, VGA, DVI, HDMI, DP, WiFi, DLNA, UEFI" haha förlåt att jag är så kass på sådant i som sitter i datorn..

Hur får jag så att rätt ljud kommer ut i rätt högtalare när jag ser på film?!
Har testat denna videon som man kan testa om rätt ljud kommer ut i rätt högtalare, men allt kommer bara ut de 3 främre högtalarna, inte dem 2 som är bakom man har bredvid soffan man sitter i.
video länk ljudtest: http://chomikuj.pl/pHiX/SORROUND+TEST+AC3+DTS+d*c5*bawi*c4*99k+przestrzenny/TEST.TOOL.Ac3*2520Dolby*2520Digital*25205.1Ch*2520Sound*2520Test,1586539953.avi%28video%29

Ljud exempel på en film jag ser på i VLC :
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Mode : 16
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : A_DTS
Duration : 1h 51mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 509 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.17 GiB (21%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No

Mina inställningar på ljudkortet och i windows :

ljudkort : som man inte kan göra nå inställningar alls i :S

http://oi44.tinypic.com/2re4fvs.jpg

och i windows :

http://oi43.tinypic.com/2ischap.jpg

blir galen nästan så jag köper mig en boxee för att slippa detta problemet
nån som vet en lösning?
mvh

Av labbz0re

WTF

DETT ÄR HELT JÄVLA SJUKT?!?! kom nyss hem från krogen (själv tyvär..) och loggar in på gw2 och möter min kompis och ser detta! (kolla länken, bilden) http://minfil.se/yeTbXca9b8/wtf.jpg Gjorde min senaste quest/instans tidigare idag med samma snubbe som jag är i party med.. som var för lvl 21-23 om jag minns rätt och nu är nästa gröna "quest/instans" för lvl 48 fast jag själv är level 25?! ?!?!?! hur fan funkar detta?! han har inte samma som mig fast vi borde ha det :S bugg för stunden eller vad är detta?!
(update) har mejlat support nu och hoppas på svar! ska bli kul och se vad dom svarar sleemode nu!

Av labbz0re
Skrivet av EpicBlobfish:

Kickade dig men nu går det inte att invita dig igen ("There is no player using that name."), whispra mig i eftermiddag så fixar jag det.

Det var som du sa, fel ip på hemsidan men jag har bytt ut den nu så det borde fungera nu.

okej! blev kickad och invitad inatt och så funkade det som det skulle hehe så nu är jag inte medlemm.. Om nån officierare ser detta så kan ni ju invita mig plz "First Figther Jenna"

Och mumble servern! nu kom jag in på den men jag kan inte gå in i en ända kanal! har inte behörig het till nån alls, why ?
mvh

Av labbz0re

Jag har vart med i guilden 3 dar nu men har bara status friendly ännu! Heter "First Fighter Jenna" (Lundblad) och ja jag vet har stavat fel :((((
Har 2 frågor till!

1- Varje gång jag loggar in måste jag trycka represent för guilden sen kanske 15 min senare måste jag det igen! ibland funkar det inte änns som nu.. Kanske börjar funka riktigt om ni tar bort mig och invitar igen? (är bara med i denna guild ingen annan..)

2- Vad är ipn till Mumble servern? Den funkar inte för mig iaf.. Eller står det fel ip på hemsidan?

Mvh

Av labbz0re

farmade ectosen förr när dom droppades som fan i tombs of primeval kings, eller vad det hette, 1 gång fick jag 174 ectos på en dag, satt 7 timmar i rad sen har jag resellat en del med ofc köpte tex samma dag Everlasting reindeer när den kom ut för 2500e, sålde ett tag efter för 8000ectos

Av labbz0re

Har spelat gw1 i 45 månader nu! älskar spelet! (:
men sen 2-3 månader tillbaka har jag totalt slutat lira, väntar nu på gw2 efter jag har gjort i stort sett allt i spelet pve, lirar inte pvp
då lade jag ut annons på blocket länk : Guild Wars Pengar Globs Of Ectoplasm | Gävleborg | Blocket på mina cirka 20-21 tusen ectos! woops! har man tjänat snart 40Tusen svenska kr! på 3 månader
så lite har man tjänat på lirandet iaf, har dock bara ectos för 1500kr att äslja för längtar till gw2 som en tok nu! gief! !

Av labbz0re

Hejsan alla aion spelare!

jag spelar guild wars och har gjort det i 42months, jag har sett att när man köper spelet aion eller nått typ av collction edition så får man med en kod så man låser upp en emote på spelet guild wars! nån här som är snäll och har lust att dela med sig en? som ändå inte används och bara ligger och skräpar!
stort tack isf
adda mig på msn Labbzore@hotmail.com
eller skriv ett mejl till mig labbz0re1337@gmail.com

mvh