Inlägg

Inlägg som Orisons har skrivit i forumet
Av Orisons

Gillar Nintendos spel, men de verkar inte vara så trevligt företag överlag, lite som spelvärldens Apple.

Av Orisons

Låter ju rätt ok om man tänker på hur lite jobb det är jämfört med att göra det helt själv. Electronica låten gör ju sig klart bättre, sen hade ju bägge rätt platta sångröster men ändå överraskande bra.
Låter lite monotont bara, men med tanke på hur tidigt i utvecklingen vi är så kommer sådana här verktyg säkert snart producera ok låtar på löpande band.

Av Orisons

SEGA var ju till och med mer "innovativa" än Nintendo när det kommer till hårdvara, sen blev det ju inte superbra alla gånger.
Den närmaste framtiden tror jag konsoler kommer vara subventionerade linux custom PC, som nu ungefär, med Nintendo som bubblare som kan göra lite vadsomhelst.
På lite längre sikt blir konsolspel en prenumerations tjänst över internet.

Av Orisons

Nice kanske man kan plocka upp ett begagnat 40XX snart då.

Av Orisons

Eeh jag trodde program som gpt4 behövde väldigt specifik data att träna på. Typ bilder och video där en människa tydligt taggat att detta är en hand, detta är en bil...osv. Men man kan kan bara sätta det att glo på youtube och den lär sig något?
Sjukt imponerande Isof, då har ju gpt möjlighet att bli något mer än T9 på steroider!

Av Orisons

Detta är varför man ständigt är besviken på nuvarande teknik. Dam you sience fiction.......

Av Orisons
Skrivet av nu1mlock:

Alla USB-tangentbord fungerar i alla fall och troligen den enorma majoriteten av trådlösa tangentbord med dongel. Xbox har dock inte blåtand så där blir det svårare.

Du hade rätt det fungerade, typ. Synd bara att det inte fungerade i spelen jag ville spela.
Vore ju extremt nice att få tangentbord i alla spel...

Av Orisons
Skrivet av SiRai:

Är väl bara att släppa en Xbox med windows. Hade köpt.

Detta hade ju varit optimalt, men många oem tillverkare hade nog blivit mindre nöjda.

Av Orisons

[quote postid="20421307" userid="137923" name="Cerd Moyen"]
...och alla Epic spel man fått under åren.

Uppenbarligen har ett antal utvecklare redan fått till stöd (eller delvist) så jag ser inte var svårigheten ligger.
[/quote

Som jag förstått det så är det bara några specifika modeller av tangentbord som stöds dock, men jag kan ha missuppfattat....

Av Orisons

Varför inte, lägg till stöd för tangentbord och mus och du har en budget PC som får anpassad mjukvara för ett lagomt flyt.
Kan de implementera full crossplay också så känns det som ett attraktivt erbjudande....

Av Orisons

Tjaa, så om man ska tro Sweclockers orakel då så är det bara Nintendo och ev Sony som har en framtid då, och detta för att de låtit bli att porta sina spel till PC?
Kan tycka att de nya konsolerna från Sony och MS har blivit så lika en PC att det egentligen inte går att se någon skillnad.
En konsol idag är ju en PC med ett custom OS. Det var roligare under PS3 eran och tidigare.....

Av Orisons

I min prioriterings lista ser det ut såhär: Funktion/prestanda, Pris, Design.....design är som det där lilla extra som skiljer produkten från mängden, men när Design går före fuktion och pris blir det helt ointressant för mig....sen finns det ju saker som är 100% design som konst....där får man väl ha en annan måttstock.

Av Orisons

Länge sen man såg en produkt med så låg "vill ha" faktor....

Av Orisons

Vad sägs om att skippa prestanda förbättringen till nästa generation och istället satsa på 4000 serie prestanda till mycket längre pris...är nog mer efterfrågat, men knappast något Nvidia önskar skulle hända...

Av Orisons
Skrivet av Ufoeke:

Vi kan köra 500kr jämt så löser jag frakten

Taget!

Av Orisons

2 st Corsair 16GB (1x16GB) DDR4 2666Mhz CL16 Vengeance LPX Svart kostar ju typ 950:- nytt. Kan ge 450 plus frakt för dem.

Av Orisons

Okej, fine men priset var ju helt off. Varför betala mer för detta än vad skrivaren kostar? Var är mervärdet för kunden?
Som att lesa en Skoda i två år för 25k i månaden.

Av Orisons

Gör det inte att det blir svårare att få betalt? Det är väl det som dagens hackare är ute efter? Eller är det riktiga gamla idealister?

Av Orisons

Meh, som privatperson spelar det ingen roll. Sen snabba ssd och m2 diskar blivit standard, vem bryr sig om en 10sek omstart i veckan. Förr i tiden var de ju mer av ett projekt att starta om datorn, speciellt då man hamnade i DOS först....

Av Orisons

Synd att det inte finns så många alternativ, Nvidias största konkurrent är ju Nvidia. Inte direkt som att Intel eller AMD försöker pressa priser i någon större utsträckning, snarare försöker de komma på hur man ska motivera kunderna att betala lika mycket som för Nvidia...