Inlägg

Inlägg som Santa-san har skrivit i forumet
Av Santa-san

Så här går det när hårdvarutillverkare ligger med mjukvaruutvecklare. Måste varit ett najs pillowtalk...

Av Santa-san

Ser fram emot detta. Spelar inte så många AAA titlar om året, så det ska bli spännande att se vad detta kan göra. Lär ju bli strömsnålt som attan ialla fall. Vram kan jag inte så mycket om, men ville köra (film) i 4k och hörde att mer vram skulle vara bra (?)

Av Santa-san

Hahaha lyckad nyhet

Av Santa-san

*Skrattar rått* Inte helt oväntat, konstigt att det tog så lång tid bara. Kanske den bärbara marknaden får ett uppsving nu då

Av Santa-san

Det hade varit häftigt att ha en data med 32 gigabyte ram Att den är svart med är viktigt har jag hört

Skämt åsido; Vilka bönder det är på blocket. Tror jag ska testa och sälja en bil med samma jargong som datorsäljarna har.
Så här nånting: Volvo 740 "knappt använd" nypris 87000:- nu 95000:- Passa på och köp detta "samlarobjekt"! Extra bromsklossar tillagda för stabilare drift, samt svart lack och extra bagageutrymme så du har plats att lagra fler väskor! OMG!

EDIT: Jag kommer och kastar tomater på din fru om du försöker pruta!

Av Santa-san
Skrivet av OlleTheGreat:

Den databutiken i Karlsrad ser ut som ett ställe man inte ska betala något i förskott på. Hussein Ammouri-varning

Av Santa-san

Roligt det här. Kommer ihåg jag fick SÅ mycket för pengarna när jag köpte mitt GTX670, det var kraftfullt som fan och drog bara 170 watt tror jag det var. 870 kan ju bli hur bra som helst, fast jag tycker det är fånigt att dom snålar på minnet, det kunde fått 4gig med.

Av Santa-san

Det var en rätt rolig annons faktiskt Aspudden verkar vara rätt eftertraktat vad det verkar

Av Santa-san

Oj oj Oj KÖPT!

Av Santa-san

Ont i tvåan

Har läst så mycket liknande under åren och vi vet ju alla hur det brukar gå eller hur? Copyswede vinner, oavsett vilka dom har stämt, vi får ont i tvåan ett tag och sen glömmer vi allt. På detta sätt fortsätter Copyswede år efter år efter år och man orkar knappt bry sig, för det är ju ingen mening då Copyswede verkar stå utanför lagen och att man i princip måste stå med en klubba i näven för att få politiker att prata om detta.

Av Santa-san

En trälåda med mediokra delar i för 12000:- Lyckad annons

Av Santa-san
Skrivet av QL:

Så länge vi inte har fungerande funktioner för att reglera maktmissbruk ligger det i varje medborgares intresse att försöka begränsa myndigheternas makt och tillgång till alltför avancerade kontrollverktyg. Att någon myndighetskramare är "J*vla trött" på att småfolk försöker att freda sig mot de värsta övergreppen från statens sida tar jag med en gäspning.

Tusen tack för dom orden Kunde inte vara mer sant

Av Santa-san

"Ändamålsglidning, det vill säga att spionprogrammen även kan användas i andra syften"

Tillåts såna här metoder för det ena, dröjer det inte länge förrän polis vill ha befogenheter för det andra. Därför skrev jag som jag gjorde. Om trojaner visar sig framgångsrikt för grov brottslighet, känns det inte allt för långsökt att anta att polis kommer att vilja prova metoden för andra typer av "brott".

Vi bor i Sverige trots allt. Med Beatrice Ask som justitieminister.

Av Santa-san

Försöken att stoppa fildelare börjar ta sig rent genanta uttryck numera, tycker jag. För det är med största säkerhet vad en del av detta handlar om. När internetoperatörerna slapp datalagringsdirektivet, så kunde ju inte polisen vara där och fingra bland personuppgifterna längre och vill nu istället ha rätt att eh...installera trojaner?? *skäms*

Verkar som om dom varit i Colorado/Washington och efter besöket där på allvar tyckt att det här var en bra idé

Av Santa-san

Polisen vill ju bara åt IP-adresserna, så att dom kan fortsätta att kasta bort tid på att jaga fildelare. Det är vad allt detta handlar om. Det händer ju inget annat i Sverige, så något måste dom ju ha att göra

Av Santa-san

Heh ni är roliga ni

Av Santa-san

Vad ni är roliga eller

Av Santa-san

Han måste ha skrivit fel på den annonsen för 73000. Det ska säkert vara 7300:- eller nåt.

edit: Kunde nog ha tänkt mig köpa paketet för 7300, för dom elitebook är bra

Av Santa-san

"säljer en sjukbra spel data de är " Han som gjorde annonsen verkar inte vara så gammal

Av Santa-san
Skrivet av SweMerlin:

För sent. Microsofts sätt att bara trampa på oss PC-användare - vilket var gruppen som placerade dem där de är idag - har fått mig att önska att jag kan finna ett fullgott alternativ för spel och vardag. Jag har i och med 8:an, och MS mycket buffliga sätt att pådyvla mig ett OS gjort för mig mobila enheter, för första gången i mitt liv börjat tänka att om jag hittar ett alternativ så tar jag hellre det, även om det skulle vara dyrare t o m.

Kan verkligen hålla med dig. Som slutanvändare är det ju jag som BETALAR för produkten de har producerat och det minsta man kan begära är väl att jag kunde fått en valbar startmeny och därifrån fått upptäcka det nya operativsystemets fördelar. Det är väl inget orimligt förslag? Men som nu ta bort startmenyn helt och sparka mig på arslet in i något så radikalt nytt som metro och sen ge mig långfingret med "startknappen" dom lade till... Det är bara bullshit som får mig att inte vilja betala för en ny produkt från Microsoft förrän den ger mig något JAG vill ha.