Inlägg

Inlägg som marukusu har skrivit i forumet
Av marukusu
Skrivet av Snusious:

Tisdag för mig. Beställde vid 19-tiden

Av marukusu
Skrivet av draanexle:

Ok, den där blev en köp först tänk sen. Sheesh.

Har det kommit något 4070 TI Super för detta priset innan? Känner mig bra sugen på att beställa...

Av marukusu

Någon annan som får upp från Chrome om osäker anslutning till ordlig.se?

Av marukusu

På mobilen kör jag ljust tema på dagen, och på kvällen när jag byter över till mörk tema genom systemet ändras också sweclockers till mörkt tema. Funkar prima!

Av marukusu

ordlig.se nr 519, 4/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨⬜🟩
⬜🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Har vi inte haft detta ordet tidigare?

Av marukusu

Tråkigt! Kört Rif många år nu och kan nog inte tänka mig surfa på reddit p något annat sätt..

Av marukusu

Har en 10 år gammal Markus stol i läder. Inga problem med skärmen eller så vid användning. Har den stående på en plastmatta. Men har märkt att när jag har datorn avstängd, när jag brukar gå och lägga mig så hänger jag av min övertröja på stolen, och precis när jag lägger tröjan på armstödet så blinkar bakgrundsbelysning på mitt tagentbord till. Trots att stolen står långt från datorn och på plastmatta.

Av marukusu

ordlig.se nr 485, 1/6

🟩🟩🟩🟩🟩

Min första etta! Kändes helt sjukt att det var rätt, total chock!

Av marukusu

Det här verkar bara vara en läckt video från ett hackathon projekt. Hackathons hålls en dedikerad vecka varje sommar där alla anställda uppmuntras skapa eller vara med i ett projekt. Resultatet efter den veckan brukar vara en sån här video som kan promota projektet då alla anställda sen får rösta fram bästa hackathon projektet. De som är i toppen kanske eventuellt får fortsätta utvecklas, men det är sällan jag tror någon sådan satsning sett dagens ljus. Ett exempel är väl den accessibility-kontrollen som släppts till Xbox, vill minnas att den startade som ett hackathon projekt. Skulle väl säga att det är ganska osannolikt att detta leder nån vart.

Av marukusu
Skrivet av lillvirus:

Mycket trevligt spel, har spelat ungefär 6 timmar nu och det är riktigt underhållande 😊 en sak som är riktigt dåligt dock är dom brutala frame dropsen, kan gå från 80 till 10 och sen tar det flera sekunder innan det går tillbaka till 80 igen.
Rtx 3070, ryzen 5600x, 32 gb ram. Ja och ram används som bara den, snittar runt 19-20 gb in game

Har samma spec som du och samma upplevelse. Men kändes som det blev en aning bättre när jag gjorde det som står här:
https://www.reddit.com/r/HarryPotterGame/comments/10zeh67/pc_...

Av marukusu

Kanske dum fråga i sammanhanget här, är inte så haj på nätverk direkt. Men sen jag bytte till Banhof för mitt fiber så har ingen i familjen med Android-enheter kunnat uppdatera appar i Google Play när vi är på Wi-Fi. Har sökt som en dåre men hittar ingen lösning, verkar helt enkelt vara så att vårt hemnätverk inte kommer åt Play helt enkelt, står bara och tuggar i Google Play och tillslut får man felmeddelande. Kan det bero på det här med privat IPv4?

Av marukusu

Har inte spelat ett endaste av spelen i listan.. Inte klar med spelen från 2021 och tidigare än. Spelar uppenbarligen inte tillräckligt mycket längre. Elden Ring och Stray verkar bra så kanske de blir nästa att spela.

Av marukusu
Av marukusu

Ska nog köpa Sonos One högtalare. De går aldrig ner särskilt mycket vid rea dessvärre, men verkar ändå mere med nån hundring nu.

Av marukusu

Har haft Android sen Nexus One, på den tiden var jag inte köpstark nog för Apple ekosystemet, men tyckte heller inte det passade mitt behov. Än idag håller jag mig till Android och Windows på PC, har aldrig känt behov att gå över till Apple produkter. Det finns alltid alternativ som möter mina behov lika väl.

Av marukusu

Hade lite flyt att sätta några tidigt!

ordlig.se nr 168, 3/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟨🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Av marukusu

Tycker absolut egen forumdel för fordon i allmänhet hade varit uppskattat!

Av marukusu

Ändå okej resultat!

Av marukusu

Hade lite flyt idag kände jag!

ordlig.se nr 162, 4/6

⬜⬜⬜🟩⬜
⬜🟩🟨🟩⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Av marukusu

Tyckte också den var svår idag.

ordlig.se nr 161, 6/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟨
⬜⬜🟨⬜⬜
🟨⬜⬜⬜🟩
⬜⬜⬜🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩