Inlägg

Inlägg som lolrazz har skrivit i forumet
Av lolrazz

Du har inte råkat slå på någon smartklock på dina ramminnen? Min förra dator betedde sig exakt likadant när jag använde en överklocksprofil på ramminnena. Datorn frös efter några minuters användning till flera timmars användning.

Av lolrazz
Skrivet av burken111:

Hej, skall göra ett försök att fota själva "märket" under kvällen. Återkommer.

edit: Laddade upp bild nu!

Okej, tack! Som du skrev så syns det inte alls när den används? Om du själv anser att det är acceptabelt under användning så önskar jag buda på skärmen, 2000 + frakt.

Av lolrazz
Skrivet av RobinK:

22000kr för datorn (priset är inte hugget i sten) och skärmen för 6000kr.

Mvh Robin

Kan vara bra att veta att en Ny Raptor kostar 6k på Inet just nu

Av lolrazz

Intresserad av en utav skärmarna, kan du tänka dig skicka? Kan du skicka en bild på skadan på den ena skärmen?

Av lolrazz

Lite väl sent påkommet kan man tycka..

Av lolrazz
Skrivet av Nikodemous:

Detta är ett spel dör man kommer in på kortast möjliga tid då det inte finns någon gear-progression utan "bara" kosmetisk uppgradering. Riktigt roligt pm man har en rolig grupp att spela med!

Hittade dit idag 😀

Gött! Vi kör events på lördagar vilket är väldigt bra för nya/nyare spelare. Vi hoppar servar tills vi får in flera båtar på samma server, där efter kan man oftast ganska lugnt köra sina uppdrag.

Av lolrazz

Hänger ni inte i SOT Sverige så kan jag rekommendera att gå med där, finns ofta folk att spela med på kvällarna. En del kids där, men de kan man ju undvika.

https://discord.gg/2fEdgFpu

Av lolrazz
Skrivet av jnsson:

Kan inte hjälpa att jag är rädd...
Inte bara att den känns, det är bara o se/veta om nålen som gör mig rädd. Sedan har jag för väldigt länge sedan tagit någon spruta och jag kände den visst

Jag har precis som du, fobi för sprutor. För mig hjälpte det dock ironiskt nog att få gallsten och operera bort gallan. Det var så mycket blodprover inkluderat i det som gjorde att det gick lite lättare för mig sen. Från att vägra ta blodprov/sprutor (och vägra åka till akuten för det innebär blodprover) till att frivilligt ta hepatit sprutor för en Thilandsresa!

Det är otroligt läskigt men man är nöjd när man vågat!

Av lolrazz

Ta en koll på Filmora. Enkelt och kraftfullt.

Av lolrazz

Om du vill ha studiolurar med klar bas är Dt 770 80 ohm ett klockrent val. Du behöver ingen förstärkare utan fungerar direkt i ljudkortet på moderkortet. Glöm inte att du behöver extern mikrofon.

Av lolrazz

Någon som hunnit och prova lite spelprestanda än? Eller är det för tidigt?

Av lolrazz
Skrivet av Wishie:

Tjusig! Vilken årsmodell? Vi har en röd 2016 R-Line med 150 hästarsmotorn. Har du någon känsla för hur mycket dyrare R:en är i drift, i jämförelse?

https://i.postimg.cc/Lg97gK87/5-B58-D69-D-2-D85-4-E3-E-A76-F-47870385-A4-A3.jpg

Min Golf Variant R årsmodell 18 drar ca 0.7-0.8 landsväg och 1 liter blandad körning. Svårt att uppskatta kostnad för service osv, men svårt att tänka mig att det är bra mycket dyrare än "normalt" för en Golf.

Av lolrazz

Streamdeck såld?

Av lolrazz
Skrivet av Oskarjohansson:

Har hört att Sea of Thieves ska vara bra dock har jag också hört att det är enformigt och man tröttnar rätt fort stämmer det?

Det beror på hur man är som person. Men ni kan prova via xbox gamepass, 10 kr första månaden! Jag tycker ju inte det är enformigt eftersom jag spelat så länge, men spelar bara pvp dock vilket är varierande.

Av lolrazz

Prova Sea of Thieves. Toppenbra spel med allt ifrån Pvp, pve, pussel och annat kul. Jag har över 3k timmar i det spelet och tycker fortfarande att pvp'n är utmanade (ibland)

Av lolrazz

Jag har en Titan och inte så värst nöjd. Har haft andra stolar tidigare så som ak-racing och något annat märke, Titanen är i särklass obekvämast i mitt tycke.

Jag är 1.90 och väger ca 95 kg om det guidar dig någonstans. I mitt fall tycker jag den är alldeles för hård och behöver vid längre sittningar sitta på en kudde för att det skall gå. I övrigt är den bra.

Av lolrazz

Användare: @nillas85
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Hämtat
Produkt: Skärm, Acer Predator XB271HU 165hz 1440p

Positivt: Supersnabb och väldigt trevlig att ha och göra med. Skärmen var som säljaren sagt i väldigt fint skick i originalkartong. Snabb, rak och ärlig säljare. Rekommenderas varmt.

Negativt: Inget.

Slutbetyg: 5 av 5 skärmar.

Av lolrazz

Användare: @Hassel fd Jompenleet
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Finalmouse

Positivt: Väldigt snabbt skickat, fick musen dagen efter jag swishat. Riktigt bra packat och snabb i kommunikationen.

Negativt: Inget.

Slutbetyg: Absolut 5 av 5

Av lolrazz

XB271HU 1500:- Kan hämta eller betala frakt.

Av lolrazz

16, 300:- + frakt.