Inlägg

Inlägg som Googolplex har skrivit i forumet
Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fesen
Trevliga grejor det där, ångrar mig än idag att jag inte väntade på P183an men men jag är nöjd med mitt P182.

Varför det? Den absolut enda fördelen är att man har möjligheten att installera Antecs nätaggregat. Det övre fläkthålet har de verkligen misslyckats med, Antecs fläkt på low låter fem decibel(!) mer när den är monterad där jämfört med om samma fläkt är monterad på det bakre hålet(SPCR har recenserat chassit). Och för att inte tala om fronten, båda innan- och utanför luckan. Vad tänkte Antec egentligen?
Att de har flyttat fram den barke fläkten är det enda som är okej, men jag har den hellre i mitten med tanke på ljudnivån.

Av Googolplex

Tack för de snabba svaren:)

eacan: Blir den från net2world, för jag slipper betala frakt, då butiken finns i min stad.

edit: Kan meddela att kabeln fungerar prima och jag inte märkt av några fel.

Av Googolplex

7m HDMI-kabel för 250kr - för billigt?

Hade tänkt att koppla datorn till TV:n, letat runt och hittade denna billiga kabel(se länk). Kommer bilden bli dålig? Är det smartare att köpa en adapter och koppla med vanlig HDMI-sladd?

Grafikkortet är ett 8800GTS G92, finns två DVI-portar och hade tänkt att koppla den ena porten till min primära skärm och den andra till TV:n, detta bör väl inte vara några problem?

http://www.net2world.se/page_2.php?pt_id=5079

Som 16-åring utan inkomst vill jag ha det så billigt som möjligt utan att vara dumsnål:)
Tack på förhand

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leeloo
Om det inte är förbehandlat, så kommer färgen att flagna av extremt lätt så fort en kontakt skrapar till ytan.

Jag vet, för jag har själv gjort så.

Vad är detta för procedur egentligen? Kan du förklara?
Har själv lackat mitt chassi, och har märkt att färgen flagnar när friktionen blir för stor(t.ex. när jag öppnar sidan av chassit).

Av Googolplex

Här är mitt lilla bidrag, långt ifrån era men ändå. Gömmer en hel del under skrivbordet, bl.a. ett löst telefonjack, modem, huvudtelefon, tre internetsladdar, ett grenuttag med sex kontakter och alla jeffla sladdar från CD-spelaren.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/DSC01547123.jpg

Insidan av datorn är ännu bättre

Av Googolplex

Du var bara tvungen att skapa ett galleri för en enkel fråga?

Av Googolplex

Om jag känner någon väldigt bra/står nära personen, så stör jag mig på minsta fel denne gör.

Jag stör mig på dumma människor, inte minst en dum blondin i min klass. Hon leker inte blond, hon är helt jävla blåst. Otroligt!

Jag saknar förmågan att göra saker i tid. Varje arbete jag har haft i mitt liv sen jag gick i sjuan har jag gjort mer än halva arbetet de sista två dagarna. Och prov pluggar jag alltid till sent på kvällen(konstigt nog så koncentrerar jag mig bättre på nätterna). Detta resulterar givetvis i att många arbeten lämnas in sent. Behöver hjälp, jag vill göra det tidigare, jag ber mina föräldrar tvinga mig, men jag kan helt enkelt inte fixa det ensam. Hjälp mig, tips, snälla

Så fort jag pluggar/liknande så gäspar jag direkt och blir trött, oftast somnar jag, och när jag vaknar och börjar plugga så blir jag trött igen. Inte lika mycket dock. Tycker detta är ett allvarligt problem

Kan skriva 5000 A4 sidor om hur många fel jag, och hela världen besitter kom jag på nu

Av Googolplex

Kan rekommendera denna stol från jysk, köpte den för 1250kr när det var kampanj. Älskar den verkligen, den är perfekt vid surfande och liknande, för då kan jag nästan "ligga" på den, är helt och hållet avslappnad i hela kroppen. Använder praktiskt taget bara armmusklerna för att skriva.

Vid spelande är den dock inte riktigt lika skön, för jag måste sitta lite spänd när jag spelar, och inte halvt liggandes, så jag får låsa den så jag sitter lodrätt och svanken gör ont efter en tid.

Fötterna är också ett minus, de rullar inte lika bra som min gamla budgetstol från Ikea.

http://jysk.se/120/122/3620001/a/catalog

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SunQ
Inpulsköpte mig två par skor!
Skönt med sommarpjux!
http://pici.se/pictures/QpYhAUbqn.jpg

Var köpte du Pumaskorna? väldigt snygga...

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Glaivi
CPU går i 4,27 inte mer... Gränsen alltså är 450 FSB Är det minne eller är det moderkortet? På moderkortet står det max busshastighet 1600

Hitta vad som är flaskhalsen! I ditt fall kan du börja med att testa hur mycket minnena pallar, genom att leka med dividern. Börja med 450-500mhz, men ha FSBn lågt så processorn och moderkortet pallar. Höj också timings rejält till en början.
När du hittat maxgränsen, och den är över 450mhz, så vet du att det inte är minnena som är flaskhalsen. Då kan du försöka hitta moderkortets/processorns maxgräns. Sänk multipliern, sätt minnena på 1:1 och testa.
Använd linpack, det sparar verkligen tid:)

Av Googolplex

Om nätaggregatet nu klarar av att köras vid lägsta varvtalet, varför inte automatiskt ha det på den inställningen? Strömförsöjningen lider väl inte, så länge det inte överhettas(?).

Av Googolplex

Inte läst igenom tråden riktigt, men du nämner att du hade högtalarna på maxvolym. Jag hade det en gång i några timmar(imponerad att de ens klarade det, hördes låångt utanför huset:)). Senare märkte jag att det luktade bränt från 2-3 meters håll, så inte lika extremt som ditt fall men ändå. Det luktade även nästa dag när man gick väldigt nära högtalarna. Ingen lukt/försämring på dem vad jag märkt. Mina fem ören

Annars kan du väl sniffa runt lite i datorn.

Av Googolplex

Saken är den att folk jävlas för att påpeka hur onödigt och dumt TPB-domen är.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av reeperbahn
vad händer med sverige igentligen, dom som anmälde google är ju dumma i huvet, google är ju för fan en sökmotor inte nån fildelnings sajt.

TPB är också en sökmotor, skillnaden är att TPB bara söker på det som _användarna_ laddat upp(m.a.o. är tpb-grundarna inte skyldiga till något de inte laddat upp). I grunden fungerar google och tpb likadant.

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hardware guy
Tycker du 35 dB är mycket är det dags att korrigera dina preferenser.

Det är inte lite heller för det här sammanhanget, en Nexus på 12v avger 22dB@1m som jämförelse.

Förstår inte varför ni envisas med att spela in från 30cm avstånd, och en subjektiv uppfattning sidan om hade varit bra.

Bra test annars:)

Av Googolplex

Sitter just nu med ett 57xx-projekt och den fungerar visserligen okej men jag har en ppd om 3800 och det är det lägsta jag haft sen jag börjat med detta.

ps jag kommer inte kunna folda de närmsta dagarna p.g.a flytt och internetlöshet. Förhoppningsvis har jag internet igen denna månad.

Av Googolplex

Det finns en hel del tester och allihop visar rätt så stora temperatursänkningar, jag har själv tänkt köpa denna produkt. Men 100kr styck? nja

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av golflars
woohoo för mig. passerat 2M. top 10 @ sweclockers och top 2000 i världen. top 200 producer.

Grattis!

Av Googolplex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Har du köpt det så är det väl bara testa installera om? en bra ide är även att ha ett fräscht Os och inget i autostart.
Annars kan du säkert hitta den filen på nätet eller dra något crack.

Men dra en renstall vet ja.

Men om jag installerar om så måste jag göra om alla uppdrag, kommit till runt 30%, så jag ser ominstallation som en sista utväg.
Jag har letat på internet, testade att lägga in en xlive.dll men det fungerade inte, det måste vara den som följer med GTA. Fan Rockstar Games, att samarbeta med Microsoft är det värsta de gjort, alltid problem med det företaget!

Fräscht os förstår jag mig inte på, men jag har lite program igång, i aktivitetsfältet finns bara NOD32, foldingprogram, ljud och sidpanelen. Autostart, har det med GTA att göra eller programmen som öppnas vid uppstart av Windows? Förstår inte riktigt.

Av Googolplex

Nu fungerar inte spelet, den letar efter "xlive.dll" men hittar inte den. Någon som vet hur man löser det? Annars hade jag verkligen blivit glad om någon kunde ladda upp sin xlive.dll-fil på någon filhostningssida.

Av Googolplex

Vi har visst klättrat två steg, och om två dagar så bör vi klättra ännu en gång. Woohoo!

och jag har nått top 150 så ett woohoo för det också:)