Inlägg

Inlägg som astrob0y har skrivit i forumet
Av astrob0y
Skrivet av shogun-r:

Så nu duger det att läsa partiprogram helt plötsligt? Snacka om dubbelmoral.

"vagt minne" låter som en bra utgångspunkt för fakta.

Eh? Vad pratar du om Shogun-r. Jag diskuterar främst från partiprogrammet. Vem är du som ska påpeka varifrån jag tar avstamp ifrån? Men fine. Utifrån sossarnas agerande under perioden som Alliansen har suttit i makten har Sossarna inte bedrivit en rasistskit och främlingsfientlig politik. Det har däremot SD gjort. Och det sägs utifrån SDs knepiga partiprogram, deras motioner och deras politiska förrädares agerande (tänk tex JärnErik).

Att skriva ut "vagt minne" är att berätta hur "faktan" är byggd. Det kallas att vara transparent inför de som läser inlägget. Sånt där som är ganska viktigt bland oss som är uppläxad i Frankfurtskolans dårskap.

Av astrob0y
Skrivet av Crippa90:

Jag viftar bort det med Sveriges Ingenjörers egna utsagor. Eller du kanske menar att de ljuger? Att det främst inte beror på att kvinnor är sämre på att löneförhandla?

Men jag antar att denna person som sa detta var medlem i vita kränka män. Eller vad är det man tillhör nu igen när man inte håller med dig?

Aha. Så det är ok att någon får mindre betalt enkom pga kön. Trist attityd du har.
Och SI går utifrån de där hemska feministernas tes om att lönekartläggningar är ett bra verktyg för att minska olikheterna i lön.
Det måste vara trist att vara antifeminist som dig.
Och om hen inte kan ta in vad alla undersökningar pekar på, kvinnor tjänar mindre än män pga kön, så är du vit kränkt man ja. Deal with it.

Av astrob0y
Skrivet av Blubben:

Vart fick du 3k i månaden förresten? Svenska ingenjörer anger 900kr i månaden mindre för nyexade kvinnor, och då kunde jag inte se om de skiljt på branscherna eller inte.
Exempel på yrke som lönedumpats efter att kvinnor kommit in och dominerat?

Tänkte fel där. Skrev för länge sedan om barns påverkan på föräldrars löneutvecklingen. I det yrket vi undersökte påverkade kvinnans lön negativt av barnet medan mannens lön påverkades positivt av föräldraskapet. Där blev det en skillnad på tre tusen. Och ja, vi arbetade med siffror från scb.
Ett tusen skillnad var det för svenska nyexade ingenjörer. Och det enligt deras branschföreträdare som inte kunde förklara skillnaden. Men det går ju att göra som Crippa90 och vifta bort det med att det är små enskilda små händelser som kan härröras till individnivå Och då missa att a l l a kvalificerade undersökningar menar på att kvinnan har sämre lön än mannen i Sverige. Och det på grund av kön. Men det förstås...Youtubeknowledge!

Ett väldigt konkret exempel är läraryrket. Så fort kvinnan började dominera den yrkessektorn skedde något och lönerna blev sämre. Detta hände för flera år sedan

Edit: Och det blir förstås sakta men säkert bättre. Och det tack vare vilka, ja just det. Den feministiska analysen. All heder till sådana som Crippa90 som med sin kritik gör genustramset ständigt aktuellt

Av astrob0y
Skrivet av Xinforel:

Jag ser några fel i det du har skrivet, för det första så vad kan SD göra med nuvarande invandrarpolitik? Svaret är att de inte något makt att förändra för alla andra riksdagspartier röstar genast emot dem i den frågan.

Nuvarande integrationspolitiken är väldigt dålig i Sverige, det ställs absolut inga krav på nyanlända och alla invandrare sätts på samma ställ. Detta leder ofta till att det blir väldigt stökigt i skolan och på andra ställen, då flyttar etniska svenskar och deras barn bort från dessa ställen. Men detta är inget invandrare kan göra eller har svårt med, då blir det genast parallella samhällen där allt känsla av samhörighet till den svenska nationen försvinner. Jag tror det var Pantrarna eller någon annan grupp i en invandrartätt stad som sa att "Inga vita människor ska bestämma över oss" .

Och det med feminismen så menade jag att SD tar avstånd från den nuvarande radikalfeminismen. Feministerna tycker av någon anledning att lösa löneskillnaderna (Vilket inte är problem, folk väljer sina egna jobb) genom att kvotera en handfull kvinnor in i näringslivet och bestämma när man ska få vara hemma med sitt barn. Medans SD:s taktik är att ge bättre chanser till heltid, öka lönerna inom välfärden (Där kvinnor dominerar, men konstigt nog finns det inga jämställdhetsprojekt där) och att folk själva ska bestämma när de ska vara hemma med sina barn.

Och i försvars frågan så är SD:s politik absolut bäst, istället för att bränna miljoner i skattepengar på reklamer som inte funkar så inför man istället värnpliktssystemet som ger bra soldater och samt så lär de sig många nyttiga och bra saker de kan använda i resten av livet.

Så de har inte lyckats med något under sin period. Och ändå får de din röst? Och varför tror du att de andra partierna ställer sig avigt inställda mot SDs motioner? Är det för att de är a)knasiga och bygger på fantasier b) de andra partierna är ruskiga mobbare? Orsaken till att SD inte får igenom sin politik är enkom för att deras politik som praktiskt utförs är en missnöjespolitik samt ör deras deologi är rasistisk. Två saker som inte fungerar så där jätte bra i faktiskt politik.

Sätts alla invandrare på samma ställe? Om så är fallet hur ser SDs lösning ut? Är det flyktinglägret på valda platser som du gillar med SDs lösning. Om så kan jag gott påpeka att det historiskt har visat sig vara ett dåligt sätt att skapa en schysst stämning.
Att det enbart är svenskar som flyttar stämmer inte. De med ekonomiskt goda resurser flyttar. De som flyttar är inte en homogen grupp som fly den hemska etniciteten. Det är kapitalstarka hushåll som flyr fattigdom till en glorious och invandrartät innerstad/villaförort.
Att skolan blir stökigare håller jag med dig om. Det är ett stort problem då resurserna måste fördelas på en alltmer heterogen användare. Lösningen är mer resurser till skolan. Men det vill ingen så...

Radikalfeminism som säger vad då? Folk väljer jobb, men du är medveten om att yrken som tidigare har varit mansdominerade får en lönedumpning så fort kvinnan dominerar den yrkessfären. Hur kommer det sig? Och det är en skillnad beroende på kön. Fråga de nyexade civilingenjörerna. Men det förstås, det går alltid att bortförklara sådana siffror med att det är individuell löneförhandling. Men då löneförhandlaren utgår från att kvinnan kommer bli med barn så dumpas lönen med ca 3k/månaden. Snyggt va?
Inom vården finns det jämställdhetsprojekt. Är du säker på att du har kollat upp det du sitter och skriver om?

Och vad vill SD göra med försvaret? De vill återinföra den allmän värnplikten. Gissa om det är slöseri med skattepengar (vi som blev tvingande till att göra värnplikten iom vår fysiska styrka och smarthet gjorde nog många befäl gråhåriga iom trots, många kostsamma kravlistor och evig sjuka ).

Av astrob0y
Skrivet av ilstallione:

Där anser jag dig ha fel. Jag säger Socialdemokraterna, vad säger du då?

Socialdemokraterna arbetar utifrån ett politisk perspektiv där nationsgränsen betydelse önskas bli allt mindre betydelsefullt. Partiet anser även att öppenhet för nya kulturer gynnar nationen. De arbetar för att EU ska öppnas upp mer för invandring så att de är för en flyktingpolitik som ska begränsas ställer jag mig tveksam till. Vart har du fått det ifrån? (allt skrivet från ett vagt minne av partiprogrammet 2010)

Av astrob0y
Skrivet av ilstallione:

Vad ska man rösta på om man vill ha en minskad flyktinginvandring?

Såvitt jag minns är Folkpartiet ditt parti. De kommer med diverse förslag om större kontrollkrav på flyktingar och prov på svenskhet. Det är nog gott tecken för de som vill ha minskad flyktinginvandring men vill inte lägga sin röst på SD

Av astrob0y
Skrivet av Xinforel:

Ska bli SD 2014, av fyra anledningar: 1 Invandring 2 Integration 3 Försvaret 4 Feminism. Jag vill gärna fråga Tobias Billström och Erik Ullenhag om varför när jag är på bussen, Mcdonald's eller i affärer så hör jag bara arabiska även fast allt detta är i Sverige.

Hur har SDs invandrarpolitik sett under de senaste 5 åren? Vad har de konkret gjort?
Vad menar du med integration och på vilket sätt?
Vill du att försvaret ska gå tillbaka till att bränna massa cash på fort ute i norrländska skogen för att ryssen ska hindras en vecka längre?
Är inte SD feminister också? Och om de inte är de. Vad har SD gjort för jämställdheten? Rent praktiskt...

edit:

Svaret på mina frågor utifrån den kulturmarxistiska läran är
1, SD har inte gjort ett skvatt. De är ett handlingsfattigt parti av skrämmande proportioner. Orsaken är enkelt att förklara. Och nej, det är inte för att de andra partierna är dumma och elaka.
2, på 70-talet var det finnarna som inte gick att integrera medi den svenska kulturen. Idag är det syrier som är boven samtidigt som finnen är oproblematisk. Problemet är att integrationsproblematiken inte är så svart statisk som SD vill utmåla. Problemet är att integration handlar om den knasiga tanken om att en nationalitet är en homogen och orörlig massa av saker. Så är inte fallet.
3, Sverige är med i EU. Den modell som SD beskriver hör hemma ca 60 år tillbaka i tiden. Inte så där jättesmart va?
4, SD vet inte ens om att feminism handlar om jämställdhet i samhället.

edit 2:
är det huzzbutt, swifty eller någon annan lirare som har loggat in på ett skuggkonto för att liva upp diskussionen ?

Av astrob0y
Skrivet av Jocose Jake:

Åh, Oblivion. Skrämmande bra spel!

Skrämmande bra. Men oj så svårt det är att modda det Min save på 20 timmar började generera CTDs alltmer frekvent. Fick avinstallera spelet efter att ha felsökt i några timmar. Riktigt synd då Oblivion var uppe i 20gb iom alla mods (originalet ligger på ca 5gb)

Här kommer ett hårt moddad Fallout New Vegas (med e-enb och GoddessTilt Shift DoF)

NVSE Plugins
======================================
NVSE Version: 0.2.0.12
MCM.dll Version: 1.0.0.2
pn_nvse.dll
sr_New_Vegas_Stutter_Remover.dll Version: 4.1.30.0
======================================
Recognised Plugins
======================================
FalloutNV.esm Active
DeadMoney.esm Active
HonestHearts.esm Active
OldWorldBlues.esm Active
LonesomeRoad.esm Active
GunRunnersArsenal.esm Active
ClassicPack.esm Active
MercenaryPack.esm Active
TribalPack.esm Active
CaravanPack.esm Active
Interior Lighting Overhaul - Core.esm Active
NSkies - Vanilla Edition.esm Active
NVInteriors_Core.esm Active
Project Nevada - Core.esm Active
Project Nevada - Equipment.esm Active
ELECTRO-CITY - CompletedWorkorders.esm Active
ELECTRO-CITY - Highways and Byways.esm Active
oHUD.esm Active
DFB - Random Encounters.esm Active
Project Nevada - Rebalance.esp Active
Project Nevada - Cyberware.esp Active
DarNifiedUINV.esp Active
CASM.esp Active
Centered 3rd Person Camera.esp Active
The Mod Configuration Menu.esp Active
Project Nevada - Dead Money.esp Active
Project Nevada - Honest Hearts.esp Active
Project Nevada - Old World Blues (No Cyberware).esp Active
Project Nevada - Lonesome Road.esp Active
Project Nevada - Gun Runners' Arsenal.esp Active
Boacombat2glove.esp Active
boa ncrpahelmet.esp Active
Delay DLC - DM + HH + OWB + LR + GRA.esp Active
WeaponModsExpanded.esp Active
Project Nevada - WMX.esp Active
WMX-DeadMoney.esp Active
WMX-HonestHearts.esp Active
WMX-OldWorldBlues.esp Active
WMX-LonesomeRoad.esp Active
WMX-GunRunnersArsenal.esp Active
EVE FNV - ALL DLC.esp Active
Project Nevada - EVE All DLC.esp Active
Vurt's WFO.esp Active
ILO - Fallout New Vegas.esp Active
ILO - Dead Money.esp Active
ILO - Honest Hearts.esp Active
ILO - Old World Blues.esp Active
ILO - Lonesome Road.esp Active
ILO - PipBoy Light.esp Active
======================================
Unrecognised Plugins
======================================
YUP - Base Game + All DLC.esm Active
Alternative Start.esp Active
EVE FNV - NO GRA.esp Active
EVE FNV - NO DLC.esp Active
Project Nevada - EVE No DLC.esp Active
Project Nevada - EVE No GRA.esp Active
NoJam.esp Active
TheLozza's_Gasmasks.esp Active
TFH 1st Recon Helmet.esp Active
Tutorial Killer - Factions.esp Active
Tutorial Killer - Project Nevada.esp Active
Tutorial Killer.esp Active
Remnants Tesla Armour.esp Active
FO3 Enclave Armour for New Vegas.esp Active

Dold text

http://i.imgur.com/ChWgZY3.jpg

http://i.imgur.com/t7KK0pV.jpg

http://i.imgur.com/FppP8XE.jpg

http://i.imgur.com/TSwvbCh.jpg

Av astrob0y
Skrivet av Yazem:

Jadu. Så istället för att faktist komma med egna källor och information till det jag söker, så ska du bara källkritisera det jag länkade förut? Det går inte att göra så förstår du.. Första gången någon kritiserad affes så förstod jag det, förstår inte vad du försöker åstadkomma med att upprepa samma saker..

Eh. Egna källor behövs inte när vi kan såga Affes försök till att misskreditera invandraren.

Citat:

Som sagt, förutsättningarna ser helt olika ut..

Så du håller med mig om att Alliansen bedriver en slösaktig bidragspolitik enkom för att Sossarna har varit duktiga?

Citat:

Jadu, mer än hälften av de källorna som du länka har jag inte hämtat information ifrån, men du gillar kanske bara att överdriva lite extra?
Och sen igen, är det 5-6:e gånger som detta nämns nu? Vart vill du komma? Att bara vara kritisk mot andras källor och sen inte komma med några själv, är lika dåligt om inte sämre.

Bah, du kör samma tugg som de flesta avpixlatzombies. Och Om du hoppar in i en diskussion med flera länkar som ska vara ett bevis på något så får du helt enkelt köpa att människor på internet är dumma mot dem. På samma sätt som jag måste köpa situationen om jag slänger upp en drös länkar om att invandraren är det bästa som har hänt. Därför använder jag inte statistik från suspekta sidor då jag skulle vara tvungen att stå till svars för dem. Förstår du?

Citat:

Dags att sluta tro så mycket, och faktiskt hänga med i svängarna?

Försöker hänga med. Vad är det som gäller?

Citat:

Haha, ännu en gång.. Lider du kanske också av dålig läsförståelse? Ja, jag använde mig av Affesblogg. Men nej, jag har inte försvarat den som du har lyckats hitta på.. Och det är inte att försvara till att hänvisa till bloggens källor..

Du valde att kasta dig i den här diskussionen med Affe, du får helt enkelt stå för den.

Citat:

Börjar bli riktigt less att diskutera med er, när ni har enorma problem att första vad som skrivs..

Jag förstår det.
Vad är det vi ska förstå? Du började med ett:

Och då får du faktiskt ta smällen och att sådana som jag enbart lallar och påstår att personen gör fel. Men låt gå. Anser du att följande, som är hämtat från Affe, är korrekt fundering kring samhällets utveckling:

Citat:

För att göra skillnaderna åskådliga har jag räknat ut hur mycket mer/mindre polisanmälda brott Sverige hade haft 2011 om alla invandrare hade varit från ett speciellt ”ursprungsområde”. Dessa hypotetiska exempel kan man sedan jämföra både med varandra och med den nuvarande invandringen.

http://affes.wordpress.com/2012/07/22/invandrarna-och-brotten...

Jag tycker den suger iom att personen lallar om en fantasi. Jag kan också hitta på trevliga påståenden om en dåtida socialistisk idyll. Skulle det vara korrekt?

Och ordet invandraren används av mig enbart för att påvisa det idiotiska med affe. Invandraren i singular fungerar dåligt.

Av astrob0y
Skrivet av Yazem:

Har följt den här tråden sen dag ett, och det jag kan säga är att de frågor som ni besvarat har varit med personliga åsikter och vad ni tror..

Vad vi tror? Vad vi vetär att om en person börjar länka till statistik från obskyra sidor så är det något lurt på gång. Den kulturmarxistiska tinglet sätts igång och misstanken om att det är det sedvanliga försök till att hävda sin rätt att säga negerboll (för det heter ju så) slår till. Oftast har tinglet rätt.

Citat:

Känner att du har en väldigt fri tolkning.

Nej. Det är ingen tolkning. Jämför vad Sossarnas gjorde senast persioden de satt i makten under två perioder och sedan jämför det med van Alliansen har åstakommit. Bara rakt av. En trubbig jämförelse må vara, men det ger en insikt i en sak. Alliansen är ett förbaskat bidragsalternativ

Citat:

Eller så kanske era svar sammanklingar då ni argumenterar med era åsikter och vad ni tror, som är i det här fallet lika.

Eller så hämtar vi inte vår information från avpixlat/realisten/dispatched/youtube/Affe. Såsom du gör.

Citat:

Har aldrig bett om informationen just det där dokumentet innehåller. Den statistik jag frågat efter är ang. brott när det kommer till etnicitet.

Aha. Trodde att du ville diskutera invandring+effekt av något slag.
Men läs ändå. Kan vara matnyttigt. Inte för att jag skulle lita på några tossiga doktorander (vad vet de liksom).

Edit: Och efter att ha läst lite på Affesblogg, som du försvarar, så kan även jag sjunga med i att det är nonsens från någon med kunskap från kursen statistik 101. Sen underar jag hur seriös du är i ditt försvar av bloggen då den hänvisar till bla http://vitbok.se/boken.html

Av astrob0y
Skrivet av Ninotramp:

Undra hur många väljare SD fick idag efter att alla med Syrianskt pass automatiskt blev svenska medborgare.

En klar seger för oss pk-hjärntvättade kulturmarxister som tror på tesen att kulturberikare har gjort något gott (Zlatan är på minus iom att han tydligen ska göra om en svensk kyrka till bostad).

Av astrob0y
Skrivet av Yazem:

Ska jag verkligen behöva svara på varför man inte hoppas hejvilt mellan partierna?
Och att säga att alliansen inte har åstadkommit något, är ju också bara nånsens.. Olika förutsättningar, osv. Tror jag såg en annan diskussion om just detta, sök upp den, så hittar du nog dina svar.

För att få det så enkelt som möjligt för dig. SD är ett nyblivet riksdagsparti och är på bättringsväg. Läs historia om de olika partierna, ang. hur och när de förbättrades.

Så en del, säger allt om ett parti?..

vänta nu... du kommer invandrande till den här tråden med påståenden som redan har besvarats av oss näsvisa kulturmarxister och du gnäller på att jag är artig nog att besvara dig... Det var märkligt. Jaja.
Alliansen har åstadkommit vad nu under sina snart två mandatperioder?...just ja, ansvarsfull politik Ställ det i relation till vad Sossarna gjorde under samma period. Wow, vilken skillnad! Alliansen har haft snart åtta år på sig mogna till och fungera. De har misslyckats fet.

Jag struntar faktiskt i om att det är ett nytt parti i riksdagen. Se vad SD har åstakommit. De suger. På bättringsväg från vad då? Jimmy Åkesson är kvar och ser fortfarande ett hot om miljontals som ska komma och vara sådär hemska

SDs syn på människan förklarar varför partiets representanter beter sig som råbarkade rasister ja. Politiska ideologer handlade vad nu igen om?

Edit: har nu läst de andra typernas svar och visst sammanklingar våra svar. Hur kommer det sig? Är det en konspiration från vår sida mot Affe eller kan det vara så att vi ser snarlika fel?

Och du bad om läsning från Huzzbutt (även kallad Hurbutt av sårade internetkrigare). Misstänker att du inte kommer få något från denna så jag ger dig en länk:

http://www.eso.expertgrupp.se/Uploads/Documents/ESO%20rapport...

Håll till godo.

Av astrob0y

Återigen, personen har plockat statistik lite väl ostrukturerat. Får även jag plocka läsning på måfå som bekräftar min världsbild? Om så är fallet så är det David Harvey+Antonio Negri för hela slanten. Och det skulle väl inte vara sådär jättebra?
Vad hände med det "krititiska tänk" som många SDivrare gillar.

Citat:

Mycket text, men det borde inte vara något problem för dig, som har så starkt intresse för ämnet.

Jag har faktiskt läst delar av dem
Och såsom jag har blivit skolad så handlar brottsstatistiken väldigt mycket mer än om etnicitet. Precis tvärtemot det du verkar vilja påstå med en knepig blogg.

Citat:

Och vad jag vill ha sagt med att, människor agerar olika per land är;
Vissa kulturer har aldrig passat ihop och kommer aldrig att göra. (Bör inte vara så svårt att förstå, eller är det någon ny hemlig information som du kanske sitter på?.

Vilka kulturer passar då inte ihop? Tidigare var det ju den finlänska kulturen som inte var gångbar med den svenska. Och är kulturer verkligen statiska?

Citat:

Som jag sa tidigare. Hade inte de mer etablerade partierna misslyckats så enormt hårt, hade jag inte behövt rösta på SD. Och nej det är inte att "idiotrösta" på SD. Och sluta ta upp det gamla "De får ingenting gjort.".. Det är självklart att dem inte får mycket gjort. Dem är utfrysta och fortfarande inte stora nog att kunna göra någon större skillnad, titta tillbaka på den här tråden om 20 år, så kommer du märka att dem har hunnit med väldigt mycket..

Hur har de misslyckats?
Det är att idiotrösta. Vet du ens om hur lite SD ändå har lyckats skapa under sina år?

Citat:

Nej, "deras eviga offerkofta" börjar inte bli tröttsam, så länge som dem faktiskt förtjänar den..

Varför förtjänar de inte den? Det enda de gör är att tycka synd om sig själva iom att de etablerade partierna inte godtar deras nonsenspåståenden. Ta tex om hur Jimmy försökte debattera med Lars om hur stor invandringen har varit till Sverige under de senaste åren (S6j som skapade tråden postande youtubefakta från en Galnegunna). Jimmy hade galet fel med sina siffror och Lars hade rätt. Där har vi en orsak till varför de inte får något gjort. De har helt fel bild av samhället och om de tex lärde sig att använda statistiken från exempelvis migrationsverket rätt så hade det inte varit samma problem. Men då skulle även deras politiska tes falla samman.

Citat:

Och jag förstår absolut inte varför jag skulle gå över till sossarna, om dem ligger långt ner på min lista av alternativa partier..

Varför? De har år ut och år in åstadkommit betydligt mer än vad Alliansen har lyckats åstadkommit under sin period i makten (dvs slösa på den ansvarsfulla politik som Göran Persson&co förde när Sverige kraschade på 90-talet.)

Citat:

Och nu ska du alltså dra upp alla dessa årtal? Du kan ju börja med att dra samma historia lektion för de övriga partierna. Jag hoppas att du är medveten om att de själva inte har någon perfekt bakgrund...

De har inte bakgrund med enbart en rasistisk ideologi. Sossarna har tex ett kefft förflutet. Men varför är de inte lika hemska?
De bedriver inte i skrivande stund en rasistisk politik. Kort och gott.

Citat:

Och har dem ändrat på sig? Ja det har dem. SD har gjort enorma framsteg när det kommer till att rensa bort extremister m.fl. Är dem 100% klar? Nej det är dem inte, men med åren gång, så tror jag dem kommer lyckas bättre än väntat.

Näh, de har itne ändrat på sig. Deras pr-gren har gjort ett bra jobb. Men de är fortfarande samma skräp. Se deras partiblad om den mänskliga essens. Den är sådär 1930-taligt fräsch.

Och igen, att det måste upprepas, det går gott att vara kritisk mot invandrarpolitiken som förs. Det är bra med kritik. Att dra den sedvanliga smörjan från avpixlat, radioframåt, nationell.nu, friatider mm är inte kritik. Det dessa apparater gör är att sprida dum och rasistisk propaganda. Att nästintill recitera dessa är inte kritik. Och vi kulturmarxister ser igenom sånt. Varför? Jo för att sådana som jag väljer tex att ta del av de debatter som förs på motståndarsidan. Det är liksom hälsosamt att höra vad motståndaren har att säga

Av astrob0y
Skrivet av Kilroy:

Pengarna går dock inte upp i rök när man ger dom till kyrkan så det kan vara värt om man vill stöda kyrkor osv kulturellt eller nått.

Jag har dock valt att gå ur. Vill bara påpeka det.

Jo det är iofs sant att kyrkomiljön är fint för kulturen.
MEN, vi kan ju även göra annat gott med de tomma byggnaderna som tar väldigt mycket plats i den kunfliga hufvstafen. Tex göra om det till en trevlig bostad till kända fotbollsspelare med deg

Av astrob0y
Skrivet av Blubben:

Men va, vad är det som SD ska göra i riksdagen när alla partier vägrar samarbeta med dem?
Förstår ärligt inte vad du menar.

De är inga offer.
De samarbetar inte med övriga partier då partiet är ett rasistiskt parti som tror på en nationell och mystisk essens. Jimmy Åkesson gick med i SD 1993, eller var det 1995. Vi i den här tråden vet alla hur partiets profil och program såg ut då (om någon har glömt så kan jag med glädje posta bilder). Tror du verkligen att den har ändrat på sig iom kostym+blågul blomma? Knappast. Partier som organisationer är väldigt trögflytande och har svårt att ändra sina strukturella bekymmer. Och det är därför vi har järnErik och kommunala politiker som bla vill sterilisera människor.

Av astrob0y
Skrivet av Yazem:

Men om du läste vad jag skrev, så finns det även källor för "Affe" också.. Vill du att jag ska länka dem åt dig?

Ja, människor beter sig som människor, ingen nyhet här. Men hur människor beter sig i olika länder är dock olika..

Skulle inte rösta på vänstern om så inte SD fanns ens. Har nästan hela mitt liv tillhört alliansen och kommer fortsätta med det, när detta problem är löst!
Att SD inte har gjort så mycket i riksdagen är väl inte så konstigt? SD är ett utfryst parti utan makt, och kan därför lite göra?

Du får gärna länka en hemsida som visar denna typ av statistik och som ej är rasistig.. (Kan ju vara så att alla sidor som lägger upp denna typ av statistik automatiskt blir klassad som en rasistisk sida, eller vad tror du?

Ja länka dem gärna då jag enbart har sett följande typ av användning från Affe:

Citat:

"BRÅ-rapport 1996:2 ”Invandrares och invandrares barns brottslighet”
BRÅ-rapport 2005:17 ”Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet.”
BRÅ-rapport 2000:6 ”Ungdomar som rånar ungdomar”
Utländsk eller svensk bakgrund (fin indelning), hela riket, efter ålder i tioårsklasser och kön. År 2002-2011"

Päron med apelsiner tillsammans med Soferi och Scans hot dogs.
Ja människor agerar olika beroende på land. Vad vill du ha sagt med det?
Om du är någon som röstar på Alliansen så rösta på något av de partierna, välj ett av de mindre så att de inte åker ut om du ska vara taktisk, men idiotrösta inte på SD. De får ingenting gjort. Och deras eviga offerkofta börjar bli lite tröttsam, tycker inte du det?
Eller ännu bättre, rösta på ett alternativ som inte enbart pysslar med slösaktig bidragspolitik. Tex sossarna.

Av astrob0y
Skrivet av Yazem:

Sidorna jag länka har även egna källor, bara att scrolla lite så hittar du dem. Och att säga att dem också är uppskattningar, då är det bara din egna åsikt som du förblindar dig för verkligheten..

Att hela tiden sitta och skriva att invandrare är lika bra och anpassar sig på ett bra sätt i vårat samhälle är bara en massa gojja.. Har du personligen sätt hur det är i dagens skolor? Har du tagit en runda inne i stan?

Av egen erfarenhet så kan jag med gott samvete säga att invandrare beter dig sämre än vad en vanlig "svensk" gör PUNKT

Och att dra alla argument för att det är humant är ju lika korkat det med.. Man kan alltid hjälpa fler på plats. Jag skulle bli hur nöjd som helst om svenska regeringen la utgifterna för invandring på att försöka hjälpa människor på plats istället. Jag känner och "vet" att dagens invandring är kostsam och extremt o-effektiv när det kommer till den humana delen. Ber dig att inte försöka argumentera emot detta, för det visar bara på dumhet från din sida.

Sen angående SD;
Dem kommer ha min röst tills jag känner att mina skattepengar inte slängs i sjön. Det är de tidigare riksdagspartiernas fel att SD kommer till makten, och dem har bara sig själv att skylla. Det går inte att ignorera en sådan stor fråga (Som många här i Sverige vill ha ändring på).

SD anser inte jag som ett permanent parti, det finns och har den makt de har, pga. det problem som finns.

EDIT: Sen att utpeka folk som är emot invandring för rasister och korkade, är också helt korkat. Tar man ett titt genom historiens gång, så ser man mängder av problem som skapats pga. kulturkrockar.

Det du länkade till blandade årtal friskt. Varför använder sig inte bloggen av den enkla "från 2000 till och med 2010"? Det jag ser, har knappt slängt ett getöga på texten, är att "Affe" blandar friskt och väljer siffror som passar "Affe". Det är därför hänvisningen hoppar från 1997, 1999, 2005 osv.

Av egen erfarenhet så beter sig människan som människan. Det vill säga någon med ett arsle.

Om du röstar på SD så röstar du på ett parti som faktiskt inte gör något praktiskt alls av sin politiska ideologi. Varför? För att de är ett Jönssonparti utan praktiskt nätverk eller förmåga att göra något faktiskt. Se tex på Vänsterpartiet och vad de har gjort för invandringen sedan 2010. Jämför det sedan med SD och du kommer ser en rolig sak (om du inte orkar. Vänsterpartiet gör offantligt mycket mer på en månad än vad SD har gjort under sina år som riksdagsparti). Och nej, det är inte att vänta och se. Det är nu som gäller. Och nu har SD presterat som det obsparti det ändå är

De som är emot invandringen i denna tråd väljer sin information från rasistiska hemsidor och väljer även att tolka övrig information på ett dumt vis. De är rasister.

Av astrob0y
Skrivet av JesperT:

Skiter också fullständigt i vem som styr i svenska kyrkan.
Dock är jag fortfarande medlem för att jag inte orkat bemöda mig att gå ur, men får de för sig att höja kyrkoskatten så gör jag slag i saken.

Du bör gå ur kyrkan om du inte är troende och har en hyfsad inkomst. Som exempel kommer jag ha sparat ca 100k under min livstid. Inte en liten summa med tanke på vad det kan betyda på äldre dar

http://www.kyrkoavgiftningen.se/FAQ#calc

Av astrob0y
Skrivet av anon142735:

Du behöver inte överdriva..

Ber om ursäkt om jag missförstod dig. Kan du inte förklara det lite bättre för mig?

Av astrob0y
Skrivet av anon142735:

Och hur ska de straffas enligt din mening? Ska vi spåra deras ursprungsland några hundra år tillbaka i tiden och skicka dem till ursprungsnationen (dvs finland)?
Du är medveten om att du förespråkar skilda lagsystem på grund av ursprungsland. Du sitter därmed och förespråkar system som har blivit utdömda av en väldigt enig norm (dvs apartheidlagar är inte gynsamma).

Edit: För att göra det tydligt.
Hasses son gör inbrott. Hasse har en farfarfarfarförälder från Finland. Hasse+familj blir utvisad.
Muhammeds son gör inbrott. Muhammed har en farförälder som är från Somalia. Muhammed+familj blir utvisad.
Är det sånt system du förespråkar?