Inlägg

Inlägg som videopac har skrivit i forumet
Av videopac

Vart är vi på väg? Skall vi bli lika bakteriofobiska som amerikanarna? Det är ju skrämmande så många som verkar ha bakterieskräck här.

Ser du inte vad som står på skärmen så torka av den med något. Svårare behöver det inte bli. Mer är ju bara onödigt.

Av videopac

Man blir ju lite mörkrädd av sådana här trådar. Hur skulle företaget kunna bevisa för de som läser i tråden att det har gått till som de säger? Vilken typ av bevis är det som efterfrågas? Jag tycker att det förekommer en stor mängd av väldigt ologiska och motsägelsefulla krav vad gäller bevisföring.

Kan någon här säga hur det skulle kunna gå till? Dessutom; när företaget (lite ironiskt antar jag) ställer frågan om de skall lägga ut bevis här i tråden, ja då går en del igång på alla cylindrar och börjar prata om PUL och hur oproffsigt detta sköts. Det är ju lite skrattretande.

Vi kommer *aldrig* att få reda på vad som hänt, vem som har rätt eller vem som är "boven" i dramat. Om det inte skulle bli en rättegång förstås. Så då är frågan vad som är tanken med en sådan här tråd? Att använda ett forum som någon slags hämndredskap, alternativt påtryckningsmedel i en konflikt?

Av videopac
Skrivet av kobb3:

Om pengarna inte är hans kan de tas tillbaka? (någon som vet med säkerhet) Precis som andra också har noterat kan du vara med i ännu en scam där andra personer sätter in pengar på ditt konto.

Nej, de kan inte tas tillbaka. Däremot kan man dömas att betala tillbaka pengarna om man lurat till sig dem.

Av videopac

Det är väl ganska ointressant vem som betalat in pengarna. Banken kan inte plocka bort dem från ditt konto i vilket fall som helst. Skulle någon blivit lurad att sätta in pengar på ditt konto så är inte det ditt fel.