Inlägg

Inlägg som hunt3r har skrivit i forumet
Av hunt3r

Oh nice, ska vara med igen. Förhoppningsvis har man någon chans i gruppspelet sedan. Vann kvalet utan problem, men hade ingen chans i kvalet suck. Aja får öva mer

Av hunt3r

Wohooo gruppspel äntligen! Ska bli spännande o se hur man står mot bättre mostånd. Kan spela rätt ofta, spamma mig när ni ser mig online. Ni frågade efter info förut. Sweclockers-nick hunt3r b.net nick MrTA code 528. Om ni har problem med att hitta mig hojta till i tråden eller skicka ett meddelande. Hoppas på att ni ställer upp på bo3-matcher, det jag helst vill spela nu när man får bättre mostånd. GL alla i grupp sex

Av hunt3r

Hur pass framtidssäkert är AM3? Funkar det med kommande Bulldozer t.ex.? Skulle behöva en uppgradering men känns extremet osäkert att köpa just nu med tanke på alla nyheter som väntar runt hörnet från både Intel och AMD. Jävla hårdvarubransach alltså, alltid denna beslutsångest när man ska uppgradera.

O andra sidan undrar jag om man väljer Intel istället hur pass framtidssäker är deras plattformar? Intel brukar ju släppa nya socklar vid varje lansering om man ser tillbaka lite. Hmm beslut beslut...

Av hunt3r

Ey!

HOppas att ni som är i min grupp ser detta och hör av er. Skickat meddelanden till alla här på sidan men än så länge bara fått spela mot phrozen. Hoppas att:
Tobi
Geckod
Bjoer

Hör av sig asap för att avsluta kvalgruppen. Har skickat friend note till er påb.net och även meddelanden här på sidan som sagt. Hör gärna av er så snabbt ni kan så vi kan avverka kvalgruppen under helgen eftersom tiden håller på att rinna ut nu. Ska ju vara klart under veckansom kommer, så tempo bitte!!

Ska ni adda mig heter jag MrTA code 528 gogoggo!

Av hunt3r
Skrivet av Stealthbomb:

Trevligt trevligt. Förresten kommer Sandy Bridge(1155) ha stöd för samma RAM-minnen som nuvarande DDR3 1,65V, eller kommer man sänka spänningen ytterliggare?

Ey stämmer det att Intels nästa ska vara bakåtkompatibel med socket 1155? Hörde att det skulle krävas såväl ny sockel som nya minnen? Annars känns det ju väldigt bra för att vara intel som brukar släppa nya socklar för varje upgprdering typ.

Av hunt3r

Asså dum fråga kanske, men är det inte väldigt lotto med bo1? Tycker som någon annan nämnde att bättre alternativ är bo3 då har men chans om man skulle klanta sig eller göra en dålig match i första och komma igen sedan. Annars kan det vara över väldigt fort. Hoppas ni kan satsa på bo3 tycker det är mest rättvist för alla spelare.

Btw heter MrTA på b.net vet att det inte är samma som mitt sweclockers-nick men ja, får väl se om jag kan ändra det.

Av hunt3r

Ragequittar ofta mot loltoss och jag har terran som main och protoss som 2nd. Fattar inte hur folk kan whina på T som OP men tycka P är balanserat. Helt löjlig ras. Får allt snabbare än T. Måste scouta konsant för att undvika proxy och sedan satans chronoboost på allt gör det hela än mer hopplöst. Mest lol är ju när han går mass gates och typ templars och kör fösta attacken som man ofta klarar och sedna har med worker och bygger proxy pylon och warpar in resten i basen samtidigt som jag bygger förstärkningar. Aja varför gå me units när man kan warpa in dom. Loltoss asså... Ska bli skönt att loltoss blir nya op-rasen efter kommande t-nerfen, då kan ni loltoss se fram emot allt gnäll från alla z-retards.

Sedan måste jag ju bara gnälla på tvt med. Så sjukt tråkig mu så det finns inte. Alla games typ 40min + och mass air. Den som har air control vinner ju sedan lite tanks och bang bang. Alternativtet är väl försöka med något all in drop någonstans och hoppas inte vikings är i närheten typ. Den mu:n måste fixas, hopplös tråkig.

Av hunt3r

Ser helt klart lovande ut. Får se om man lyckas hålla emot frestelen att köpa iPhone 4g (eller vad den får för namn) när den kommer till sommaren sedan. Hade egentligen bestämt mig för SE Pro Mini.

Ständigt denna beslutsångest :S

Av hunt3r

Framgår inte av texten om ni köpt något exemplar eller inte. Det som jag skulle tycka vore intressant och som jag inte hittat något om på amerikanska sidor, är hur det funkar med fingeravtryck på skärmen. Är inte snyggt och ha tableten full av fingeravtryck om den är känslig för det. Blir snabbt fult och skitigt och förstör helhetsintrycket av iPad som kvalitetsprodukt. Kolla gärna upp detta om ni kan.

Av hunt3r

Asså är inte mycket för konspirationsteorier egentligen men vad ska man göra så som Google breder ut sig? Internet har man redan koll på, nu ska man ha koll på tillgången till det både via nätet och tidigare rykten om att man ska satsa på elmarknaden med. Samt såklart den tidigare infon om att man jobbar med NSA. Hallå lixom... dags o ta på sig foliehatten eller?

Av hunt3r
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Crom
Tja!

Fick tag i en egen beta key för inte så länge sen och tänkte att jag skulle pröva på att börja göra commentaries av mina matcher

En varning dock, jag är ingen fd SC/BW pro player och jag har just börjat lära mig programmen jag använder för att spela in bild och ljud så förvänta er inte några underverk

Men om ni int har nå bättre för er så kika gärna in på min kanal
http://www.youtube.com/ScCromX

Coolt ska spana in den, en fråga, vad använder du för att komprimera filmerna till YouTube-storlek? Hör gärna av dig om det, letat efter lite olika alternativ men inte lyckats hittat något alternativ. Fraps för att spela in, men då blir ju filerna på några gig och det funkar inte att ladda upp. Kom gärna me tips där tack.

Av hunt3r
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MooDHooDs
kan man inte spela AT i starcraft 2 som i warcraft 3?

Finns iofs inget som heter AT i SCII-betan vad jag vet, men man kan ju invita polare och spela team tillsammans utan problem och det är väl som typ AT. Fast då uppstår ju kruxet med Placement Games som i mitt tycke är slöseri med tid.

Av hunt3r
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kylig
Eller så är det helt perfekt igenomtänkt och det är du som inte har tänkt igenom vad det skulle betyda om man bara kan teama upp med nån skitbra och börja rolla noobs?

Hela vitsen med placement games är att man ska hamna i rätt liga direkt och slippa nöta poäng som i wow fattar du väl? Skulle du hellre spela 100 games bara för att komma upp till plat league eller?

Vadå rätt liga direkt? Som det är nu får man ju klättra genom systemet i vilket fall som helst? Copper League, Gold League, Platinum, sen vet jag inte om det finns fler utöver det. Detta trots Placement Games alltså, förstår faktiskt inte vad det fyller för syfte och framför allt inte varför det ska ske VARJE GÅNG man hittar en ny partner eller att det ska vara så många som 10 stycken varje gång heller.

Jag kan såklart ha fel, men för mig känns Placement Games meningslöst och bara tidskrävande. Ja menar matchmakingssystemet finns ju där av en anledning. Det borde kunna klara av att placera folk rätt utan dessa onödiga extra matcher. Om jag t.ex. har en polare från platinum och själv är från Gold borde systemet kunna hitta spelare som matchar våra stats mellan gold och platinum. Svårt? Inte direkt i mitt tycke. Fast vad vet jag...

Av hunt3r
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Uibi
Tror att det är för att om en dålig spelare ska orka spela vidare måsta han/hon landa i "rätt" avdelning av motstånd. så dom inte möte dig första rankade spelet medans dom är helt kassa. utan för att man ska kunna känna att man klättrar när man förbättrar sig... dock känns 10 spel lite väl mycket.... har 4 spel kvar att köra själv... ganska så drygt

Men det där med dåliga vs bra sköter väl matchmakingssystemet om? Baserat på hur man spelar ska ju det välja ut lämplig motståndare? Borde i alla fall vara så. Att ha 10 replacement games VARJE GÅNG man ska börja lira med en ny teammate känns väldigt ogenomtänkt och extremt segt.

Av hunt3r

Asså en fråga om placement games, hur funkar det, är det rankat eller ej? Spelar nästan bara 2on2 nu för tycker det är roligare och det går riktigt bra. Etta i gold laddern nu och snart på gång i platinum, men så fort man får en teammate att lira fler games med som inte är random team måste man lira placemtn games? Om jag förstått saken rätt är dessa 10 games inte rankade? Ja menar va fan är det bra för? Spelar ju ingen roll om man torskar eller vinner då? Orka vänta 10 games på att få resultat i laddern när man väl hittat en bra teammate lixom.

Någon som vet lite bättre hur det funkar?

Av hunt3r
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Myrsloken91
Problemet då blir ju att inspelningsprogrammet måste komprimera råfilerna till nånting mindre. Detta brukar ta ganska mycket kraft av datorn men har du en i7:a eller nåt så borde de ju funka.

Har inte det direkt, sitter på en gammal e5200 klockad iofs, men ändå. Spelen flyter på hur bra som helst inga problem, letar bara efter ett smidigt sätt att få ner storleken på filmerna. Borde ju finnas, får väl kolla runt lite på nätet, vill också lägga upp replays me kommentarer på youtube

Av hunt3r

Kiiiba hakar gärna på lite 2on2, prövade lite random 2on2 och ja, det gick rätt kasst, 3 raka torsk Du ställer alltså upp på egen risk

Edit: Nick: Gigantor

Av hunt3r

Bästa sättet spela in/lägga upp matcher

Undrar lite vad det finns för möjligheter att spela in och lägga upp matcher från t.ex. SC2-betan. Prövat gratisversionen av Fraps och funkar bra att spela in, men filerna blir så jäkla stora då. Att dekompressa med D-Sub tar ju sedan 100 år. Finns det inget smidigare sett där man kan kombinera användarvänligheten med Fraps och ändå få ner storleken så man enkelt kan ladda upp på YouTube och dylika tjänster?

Skulle uppskatta tips på detta.

Av hunt3r

Bara spelat terran än så länge, men tycker den rasen har allvarliga AA-problem. Exempelvis vs mutas o voids då deras AA kostar typ löjligt mycket gas och marines dör som flugor. Kom gärna med lite tips där om ni kan något om det.

Sedan undrar jag också varför inte fler använder ghosts, för jävla sköna. Diggar ju att man kan bygga flera nukesilos nu, släng ut lite emp vs toss och nuka så är basen borta

Men som sagt vs air har jag proble me terrans :S

Av hunt3r

Hoho nu har även jag fått StarCraft II-betan. Verkar som någon ovan sa att en andra våg precis släppt, så förhoppningsvis kan fler folk komma in nu. Tyvärr verkar inte mitt gamla SC-nick MrTA funka så fick bli Gigantor istället. Adda mig gärna på FL, 3-1 i practice game so far, reapers äger