Inlägg

Inlägg som eatme@live har skrivit i forumet
Av eatme@live

Ohh fler kostsamma offentliga myndigheter.. precis vad vi behöver :/

Det politiker är bra på är utredningar, utredning, utredningar och skapa dyra värdelösa myndigheter.

Av eatme@live
Skrivet av moire:

Partner eller hos tillverkar?

Hos partner

Av eatme@live
Skrivet av trickeh2k:

Mitt resultat: 7/10.

Svagt :/

Älskar ljudquiz dock! Måste säga att jag hört skrivare låta exakt som floppydisken, men hade nog tagit den om jag inte vart så het på gröten med att klicka.

Håller med, lät lite som en matris skrivare

Av eatme@live

Nytt år ny löneökning, grundlönen upp 4,2%.
Jobbar som säljare inom IT-Säkerhet.
Grundlön 51 700:- / mån
Provision, snittar ca 30 000:- / mån
Års bonus på 150 000:- om gruppen tar sitt budgetmål(lyckades vi med förra året.)
Tjänstebil
Friskvårdsbidrag 3500:-
Privat Sjukvårdsförsäkring
90% av lönen under 1 månad vid föräldraledighet
6 v semester

Av eatme@live
Skrivet av Hernanros:

750 plus frakt om den fortfarande finns kvar.

Hej,

De finns kvar. Skickat DM

Av eatme@live

Hörlurarna finns kvar då vissa inte kan vänta en dag tills man packar och skickar dem.

Av eatme@live
Skrivet av BIG MaMa CheFFo:

750 + frakt

Hej!

De är dina om du fortfarande vill köpa. Vart vill du att jag skickar dem och hur vill du lösa betalning? Swish eller postförskott?

Mvh Peter

Av eatme@live

Samsung Galaxy Buds Pro

Helt nya oöppnad svart Galaxy Buds Pro (SM-R190) som jag fått av Samsung när jag köpte ny telefon.
Dessa produktutskick görs av tredje part (VeddestaGruppen) så har inte fått något kvitto. Om de skulle gå sönder gissar jag att man kontaktar Veddesta eller Samsung direkt.

750:- plus eventuell frakt
Finns att hämta i Gbg/Mölndal

076-3113809

Läs hela annonsen här

Av eatme@live

Går på bio för att det blir en aktivitet, kul att komma ut och få en omväxling i stället för att titta på tv hemma. lite som att gå på restaurang, trevlig upplevelse med något lite bättre mat än hemma

Av eatme@live

Jag är för crypto men det här att subventionera detta med skattepengar är vansinne...

Av eatme@live

Sitter vid ett 80cm bord med en 43" skärm fram för mig..fungerar över förväntan.trodde att jag skulle tycka att skärmen var för stor men funkar ypperligt.

Av eatme@live

Nokia Communictor 9000 var den föesta smart telefon jag hade.. väldigt klumpig för sin tid då vid den tidpunkten skulle alla telefoner bara bli mindre och mindre.

Av eatme@live

Har också det problemet vid långtittande via Chromecast.. hänger sig,tappar anslutning m.m Verkar funka med en omstart av Chromecasten, kanske fyller den nått cacheminne eller nått som behöver tömmas...

Av eatme@live
Skrivet av AplAy:

Grymt! Rapportera gärna här. Berätta även om tandläkaren sagt något om hur framtanden kan användas i och med plastinlägget. Det är ju inte hur starkt som helst precis.

Har faktiskt plast på min andra framtand och det har suttit där i typ 20 år utan att ha lossnat. Har inte känt att jag har behövt begränsa mig när det kommer till användandet av tänderna.

Av eatme@live

Skall faktiskt till tandläkare nu på fredag för att just laga en lite flisa på min ena framtand som jag inte vet hur den gick av...antingen i sömnen eller på gymet skulle jag tro. De lägger helt enkelt lite plast som får härda. Kan återkomma då med kostnaden så får du kanske ett hum om vad du får betala.

Av eatme@live
Skrivet av Dizzö:

"Linus Pröjtz om Tesla Model Y
Komforten i Tesla Model Y är alldeles för dålig. Stolarna ger träsmak på långresan och gången är alldeles för hård och stötig. Det handlar inte om att göra bilen mjuk, snarare att trimma in stötdämparna – märkligt att Tesla inte klarar av det. Förarmiljön är alldeles för mörk när det är mörkt ute. Och varför ingen head-up-display eller bra strålkastare? Nej, det här duger inte."

Intressant läsning när Teknikens Världen provade Model Y.

Har sett i princip alla motorjournalister klaga på Model Y och dess dåliga stötdämpning och komfort.

Hämtade min Model Y för typ en månad sen och tycker faktiskt att stolarna är rätt så bra. Saknar bara dynförlängare. Kört lite längre sträckor de senaste veckorna, som mest 35mil i ett sträck och kan konstatera att jag inte alls känner något i te.x ländryggen som jag gjorde när jag körde min 530e som jag hade innan Teslan. Sen hård och stötig? Vad är de vana vid? En svampig V70 D3 med ballongdäck? Strålkastarna kan jag hålla med om, de kunde varit bättre..

Av eatme@live

Presentkort hos presentbanken..värde 400-500kr. klickade hem ett stekjärn från Fiskars...

Av eatme@live

Byggde ihop ett nytt system, tyckte att det var dags att uppgradera min Antec P180, 3570K, GTX980 och 16Gb Ram till ett Cooler Master NR200P Max, 11700K, RTX 3080Ti, 32GB Ram..fick bli en ny skärm när jag ändå var igång.. Predator 43" CG437KP.

https://imgur.com/a/6vP2MQ0.jpg

Av eatme@live

10års medlemskap i någon vettig bostadskö.
Lite Bitcoin för framtiden

Av eatme@live

Hej!

Klart grabben skall få lira Jag kör WWZ "War world Z" Zombie skjutar spel lite från och till och saknar oftast någon att spela med.. Spelar han det så spelar jag gärna med honom.