Inlägg

Inlägg som eatme@live har skrivit i forumet
Av eatme@live
Skrivet av perfetto:

Ni som svarar här - jag är bara nyfiken på om det verkar vara en bra surfplatta med de specifikationerna.

Vad det är för märke eller vad den kostar är ju ointressant i just det avseendet.

Priset är intressant.. kostar plattan 1500:- med de specen så är den vettig,kostar den 7000:- är den inte vettig. Så jo priset spelar stor roll skulle jag vilja säga..

Av eatme@live

För alla er som tycker att tvlicensen skall betalas eller att den skall bakas in i skatten fastän man inte nyttjar tjänsten kommer här då en liten tanke... Jag jobbar för en ISP och vi har då även ip-telefoni att erbjuda. Iptelefonin går att få inkopplat var som helst bara man har tillgång till internet,det behöver inte vara vårat eget nät utan vilket som.. Då anser ni att jag har rätt att börja skicka fakturor för ip-telefonin till er för att ni har möjlighet men inte någonsin kommer att skaffa och utnyttja våran tjänst?

Eller om ni äger en bil som går fortare än hösta hastigheten i sverige så skulle staten få skicka böteslappar till er för att ni HAR möjlighet att köra fortare än vad det står på skyltarna?!

Bara för att man har en möjlighet till något betyder det inte att man utnyttjar den..

Av eatme@live

testat ett antal n8:or (säljer sådana) och har kommit fram till att det verkar va problem med utformningen hur vissa SIMkort ser ut.Te.x Telias simkort verkar fungera fint men ej Tele2:s,vet inte hur bra det fungerar med andra operatörers sim. Tittar man hur de olika korten är utformade så kan det va som så att kontaktbläcken inte kommer i kontakt med simkortets kontaktyta som de ska på de kort som inte fungerar. Hittade ingen vettig lösning utan det var bara att ta ut och stoppa tillbaka simkortet med olika hårda/mjuka intryckningar i hållaren. Tog ett par ggr sen fick jag det att fungera..

Av eatme@live
Av eatme@live

Lustigt högt pris på en gammal telefon.Tyvärr så e iFåne totalt uppskruvad av media och folk går på det som vanligt.. Kolla in HTC`s nya touch Diamond som släpps nästa vecka istället.. Får mer roligt innehåll till ett mycket bättre pris!