Inlägg

Inlägg som Greensurre har skrivit i forumet
Av Greensurre

jag tycker att du ska kolla på ibeats från monster cable det är också beats by dr.dre fast lite billigare än tour edition, jag har testat båda gillar båda också men jag skulle nog köpa tour edition för flat-cable så man slipper trassla

Av Greensurre
Skrivet av nocebo:

det är så svarta brytare känns. därför väljer man andra brytare tex röda som har mindre motstånd. dessa går även att få på steelseries 6gv2 nuförtiden tror jag.

Yes finns få tag på webhallen, inet och dustin vad jag vet, alltså SteelSeries 6gv2 Limited Red Edition. Fast den är ganska dyr i nuläget om man jämför med qpads mk-50 som har också röda switchar

Av Greensurre
Skrivet av biorrith:

OT: Vad är skiljer blåa och bruna switchar mot svarta/röda?

Skillnaden är att blåa är clicky tactile feedback så den låter ganska mycket. Bruna är silent tactile feedback vilket säger sig själv den låter mindre och svarta är linjär så det är igen tactile feedback alls samma med röda fast det är mycket lättare att trycka ner tangenten jämfört med den svarta.

Svarta : 60g (40g-80g overall)
Blåa: 50g (60g Peak Force)
Bruna: 45g (55g Peak Force)
Röda:45g

för mer info: http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

Av Greensurre
Skrivet av Karate Taco:

Jag har ett 6gv2 och rekommenderar det inte. Keycapsen flyger hela tiden av om du skriver fort eller smattrat hårt a la RTS-gaming. Och personligen föredrar jag nog blåa brytare men det är helt och hållet en smaksak.

du har den gamla 6gv2, den nya har förbättrat keycapsen.

åter igen jag tycker att 6gv2 är ett bra tagentbord själv använder jag dock med röda switchar på min 6gv2 vilket är ganska dyrt i nu läget om man jämför med qpads mk-50. Varför jag köpte 6gv2 med röda switchar var helt enkelt jag gillar 6gv2 design som jag hade tidigare(med svarta switchar då) och att det är usb, till skillnad från mk-50 som är ps/2(man får med en ps/2 converter till usb) men jag tycker det är mycket smidigare med usb samt att jag har haft otur med qpads tagentbord mk-80 med blåa switchar, dessa tre saker gjorde att jag valde 6gv2 med röda switchar istället för mk-50. Om din bugdet är på 500-800 kr så är det de här tagentbord som gäller och ja ofc det finns razer blackwidow med blåa switchar om du vill har det. Personligt så gillar jag de bruna switchar över alla. Den ger den bästa känsla för spela och skriva, röda är okej men måste vänja sig, blåa är helt off när det gäller i FPS spel men RTS är blåa switchar trevligt(låter också mycket) och svarta switchar är smaksak jag gillar inte svarta i rts för att det kräver för mycket kraft för att trycka ner knappar men i fps är den bra tycker jag iallafall.

Om du tänker att skaffa bruna switchar så finns det Qpad MK-50/80/85( det är någon special erbjudan från qpads hemsida att man kan beställa vilken siwtch man vill ha finns bruna röda blåa och svarta att välja om jag inte minns fel) och zowie celeritas

Av Greensurre
Skrivet av DarkAlf:

Någon som vet hur det är tänkt att fungera med programmerbara knappar på MK-85? Såvitt jag kan se saknar de makro-knappar.

mk 85 har inga macro keys eller någon sådant funktion.

Av Greensurre
Av Greensurre

Razer Deathadder, MS IE 3.0 eller Zowie EC1 skulle jag säga men alla tre har nästa samma form >.>

Av Greensurre

har haft Steelseries Siberia v2 och nu använder jag Corsair Hs1a varför jag bytte från v2 till hs1a är för att v2 micen slutade fungerar efter 1 månad användning och det var inte min första v2 utan min tredje med samma problem blev frustrerad hur dåligt v2 är(bara micen) ljudet på v2 för musik är nice ofc i gaming så är de nice också men jag har problem med läder kuddar så jag får ont efter 1-2h användning. HS1A är den skönaste headset jag har haft och micen är sjukbra men ljudet är så där när det gäller musik bara, i gaming så är den sjukbra + jag använder steelseries siberia usb soundcard med virtuell 7.1 sound

Edit: HS1A får man även läder kuddar om du vill bytta bort de vanliga kuddar som är på redan

Av Greensurre
Skrivet av shaglord:

Att en dator bara stänger av sig vid spel behöver inte alls vara grafikkortsrelaterat.

Kör HWMonitor medan du spelar och kolla Max-värdena efter 10 minuter.

/s

jo jag förstår men min graffikkort vart lite annorlunda varmt tycker jag samt att i idle var den på 68grader när man hade fläkten på auto

Av Greensurre
Skrivet av AnnoyingIB:

Har sett en annan tråd om detta. Koppla ur kabeln till TVn när du inte använder den. Då kommer temperaturerna att sjunka.

får väll göra så :/

Av Greensurre
Skrivet av Mr.Azum:

dammig kylare? köp luft på burk och blås rent

jo det kan vara en bra idé

Av Greensurre
Skrivet av MyRus:

Vad ligger kortet på när du spelar då? Vad har du för chassi, kylning i det?

ehem jag vet inte för att datorn bara stängde av sig, så kollade jag direkt efter på min temperatur på graffe efter restart och satte direkt graffikkorts fläkten till 50% , jag har en antec p182 alla fläktar var max och fläktar har jag antec tri cool 3st (standard som man fick med )och 1st silverstone air penetrator som blåser till graffe och en Revoltec alla är 120mm fläktar, kanske det är dags att bytta chassi ?

Av Greensurre
Skrivet av muki91:

har du fler skärmar eller tv inkopplad?
har skärm och tv och min är på 70C på 40% fläkt

Ja jag har tv och datorskärm inkopplad men jag har stängt av tv och använder bara en display på datorn, jag använder inte duplicate these display eller extend these display utan show desktop only on 2 vilket är min datorskärm, men det kanske påverkar endå ?

Av Greensurre
Skrivet av Mordrana:

Referera till grafikkortstrådarna, det finns ca 20 miljoner andra med samma "problem" men det är normalt, ett graffikkort klarar av upp till 100 grader celsius så antingen har du dålig låda/kylning eller så trollar du bara..

trollar ? tror det är du som gör det bro, själv klart jag frågar för att det är första gången det händer för mig.

Av Greensurre

6950 2gb blir sjuk varmt ! :O

Tja alla sweclockers !

Jag har en 6950 2gb reference design och nu har jag märkt att min kort blir ganska varmt sen jag ladda ner Catalyst 11.11a jag måste drar fläkten till 50% för att kunna spela dota2 och nu på idle ligger den på 48grader med 50% fläkt hastighen har någon annan stött på samma problem ?

Av Greensurre

fick också en beta key av en kompis i was like for real har inte pratat med honom på 3år liksom

Av Greensurre

jag har rev 1.0 så laddar ner http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3894#ov F5 bios eller om du har kvar lådan så ska det står på vid dem har etiketterna

Av Greensurre

så här är det eftersom du har valt att köpa en mekanisk tagentbord kan jag tycka att Zibal är den mest overpriced för att du betalar mest för grönna backlit som finns i zibal, corsair har röda switchar och zibal svarta båda är samma switch skillnaden är att röda är 20g lättare att trycka ner och svarta kräver lite mer kraft att trycka ner tagenterna om du vill ha svarta switchar så är det helt klart SteelSeries 6gv2 som är den mest prisvärda tagentbord, själv så har jag haft en 6gv2 som jag tycker att den passar inte mig bra alls när jag skriver då men när jag spelar så är det helt klart det bästa switchar, om du vill ha en gaming och skriv tagentbord så tycker jag zowie celeritas med bruna switchar, fast om det lutar mer åt att skriva än att spela så är det blåa switchar som qpad-mk80.

PS: Vet att min grammatik är inte bästa sorry T.T.

Av Greensurre

Quality: 8 VBV Max Bitrate (kpbs) : 2000 VBV Buffer (kbit) 2000 audio encoding 44.100 khz 16 bit stereo bitrate 96000

sen resolution 1280 x 720, famerate 30 , transition fade , scale viewpoint 10%

det settings funkar för min dator som består av amd phenom 955 be 4.0 Ghz (overclocked), 12 gb ram 1600 Mhz, och en 6950 2GB unlocked till 6970

Av Greensurre

först måste du köra HoN i window fullscreen om det finns i HoN sen måste du hitta en sweet spot som jag kallar det i bitrate i xsplit för att få en bra balance mellan uppkoppling till streamen samt spelet du kör vad har du för dator ? kanske du kan testa med mina settings för xsplit eftersom jag har också 100/10 och jag kan stream på 720p (Starcraft 2 / LoL)