Inlägg

Inlägg som TobiasRX har skrivit i forumet
Av TobiasRX

Bra

Skickades från m.sweclockers.com

Av TobiasRX

@iller: Ja absolut men när det inte blev någon skillnad efter första inlämningen är jag skeptisk till att lämna in igen. får kanske fixa själv tyvärr.

Av TobiasRX

Denna fråga har kanske varit uppe förut.
Lämnade in min vänstra joy-con till Bergsala pga klassiska felet att den tappar kontakt med switchen. Dock var felet samma när jag fick tillbaka den. Struntade dock att höra av mig igen till Bergsala för det tog sådan lång tid första gången.
Grejen är att joyconen funkar sålänge den har fri sikt till switchen. Men det är så känsligt att jag inte ens kan hålla kontrollen i knät när jag spelar. Har provat kalibrera om och kollat uppdateringar nästan varje speltillfälle. Någon som vet vad jag kan göra?

Av TobiasRX

Hörde talas om denna taco i en podcast från USA. De verkligen älskade den. Personligen tycker jag den ser vidrig ut. Våffla i taco!?!?!
Från Torchys tacos i Texas

https://torchystacos.com/wp-content/uploads/2018/02/TT_TOTM_0318...

Av TobiasRX

Fattar inte hur man får tag på ammo om man bara vill ha till vapnen man använder för tillfället.
Hittar bara hur man fyller på för alla vapen och det blir så dyrt så jag har inte råd.

Av TobiasRX

Tänker vara tråkig och säga att det inte finns något som heter backlog.
Har man köpt ett spel och sedan inte spelat det kan det inte ha varit så intressant.
Så är det iallafall för mig. Har också spel jag köpt på steams reor och inte spelat dem. De gånger jag testat ett sådant spel har intresset svalnat snabbt och jag återgår istället till skyrim

Av TobiasRX

längesedan jag kikade på en film på viaplay så det har förmodligen ändrats då.

HBO Nordic vet jag kör 5.1 i GOT men när jag startade Star wars EP3 var den i stereo och bildformatet var 16:9. Kändes som en TV-version av något slag.

Av TobiasRX
Skrivet av anon81912:

Tror inte det finns någon tjänst som bara levererar stereo, men det beror förstås också på originalklippet, är det bara i stereo blir det ju inte mer än så. Men för de filmer och serier som har surroundljud levererar streamingtjänsterna också det.

Upplever att de flesta streamingtjänster kör stereo och inte surround.
Viaplay och Cmore tex har jag för mig kör stereo i allt.
Netflix har för det mesta surround men inte alltid.

Av TobiasRX
Skrivet av Choffe:

@Bankai: Låter trevligt! Det sista som hände igårkväll var att jag skulle gå upp på ett berg och möta en snubbe som behövde hjälp, i den sydvästra zonen. Inom fem minuter har det då: Kommit en puma och attackerat en fiendepatrull, för att sen gå på mig. Kommit en cult-bil rullande rätt ut på åkern, följd av två andra bilar. Tar mig upp på vägen, nu börjar det bli mörkt. Börjar gå över vägen, kommer en lastbil körande, blir beskjuten, jag skjuter tillbaka. Sen, inom fem sekunder, kommer det tre cult-pickups sladdande, två framför, en bakom, alla skjuter, jag skjuter, boomer skäller och skjuter säkert han också, helt plötsligt ligger jag på rygg med en puma över mig, som jag får undan efter att den bitit mig i armen, jag reser mig upp och då blir jag skjuten i ryggen och dör. Aldrig varit med om ett sådant kaos. Men det var kul! Längtar dock efter stillsamheten som du pratar om, haha!

Edit: Spelet blev roligare på Hard, trots ovanstående!

Något väldigt liknande hände mig igår flera ggr. Det gjorde mig irriterad för jag dog varje gång på samma ställe av en sniper som sköt mig långt bort på vägen.
Efter tre försök var plötsligt snipern borta och då var det lätt.
Ibland är det helt öde och man bestämmer sig för att springa över en väg. då helt plötsligt kommer en bil från skogen och det blir fullt kaos.

Av TobiasRX

Nu känner jag mig allt bra dum.
Hade fått tag i en hemmagjord cat5e-kabel med endast 4- kablar. vilket såklart inte klarar mer än 100mbit. Installerade allt i en feberyra i helgen vilket jag skyller på just nu
Har ingen aning om vart kabeln kommer ifrån heller.

Av TobiasRX
Skrivet av forzzell:

hmm.. jag ligger mellan 52-75 fps när jag kör(har hänt att jag legat på 30). Är ganska långsamt spel och märks inte heller riktigt när man har Gsync aktiverat när man går in i närkamperna då rörelserna snabbt är över.

Jag kör på de högsta inställningarna.

specs:
i7-2600K 4,4Ghz
Gtx970 SLI
16gb ram

Så känns ju konstigt att du har det sämre än mig? För mig funkar det ju ändå ganska utmärkt när jag kör.

Vad kör du för upplösning?
jag kör med ett gtx970 på 1440p men har inte lyckats komma över 35fps oavsett inställning. Funderar på om 970 i sli skulle hjälpa. men kanske är minnet som begränsar...

Av TobiasRX

Tackar, ska kolla CPUn. Har testat fabriksåterställa utan resultat.

Att flasha om till annat firmware är jag inte speciellt sugen på så det är inget alternativ just nu. tar det som sista utväg.

Av TobiasRX

Ingen som har någon ide vad det kan vara för inställning i routern som begränsar hastigheten?

Kommer inte upp i 100mbit trådlöst.

Av TobiasRX

Kan tyvärr inte testa det. Har endast en dator.

Av TobiasRX

Jag har 1gbit när jag kollar statusen.
Inget fel på kablarna. Får 250mbit när jag kopplar direkt till fiberuttaget.

Av TobiasRX

Jag har gjort en reset på routern. Stängt av brandvägg och aktiverat NAT-acceleration.
Känns inte som man ska behöva lägga in annat firmware för detta.

Av TobiasRX
Skrivet av Gurk:

Antagligen ställer sig portarna i 100/100? Du får kontrollera det till att börja med.

Har samma problem. Hur kollar man portarna?

Av TobiasRX
Skrivet av Chromatic:

Fick tyvärr lägga spelet på hyllan för min del, blev informerad av mina vänner att jag enbart spelar för att vara social och ha det trevligt, inte för att vinna, och att jag glömmer plocka upp saker ibland vilket leder till frustration, samt är passiv aggressiv... Segt alltså Var riktigt kul medans det varade!

Håller med Phil88

Visst är det kul med kycklingmiddag men vissa matcher är minst lika roliga även om man inte vinner pga helt oväntade saker som sker.

Av TobiasRX
Skrivet av crumpets:

Skämtar du? Enligt min rivatuner overlay ligger jag konstant cappad 100% på graffet med typ 60-70% last på CPU i PUBG. Då har jag ändå en snäppet segare processor än TS. Han kommer få en jätteboost med ett 1080.

Han kör två skärmar med streams på ena vilket belastar processorn mer. Säger inte att det är den som flaskar men det kan vara så.

TS: Ladda ner MSI Afterburner och logga grafikkortet belastning.

Av TobiasRX

Tror inte det hjälper så mkt med bättre grafikkort. Processorn som flaskar i spel som pubg