Inlägg

Inlägg som zlay har skrivit i forumet
Av zlay

Telefonnummer: 047X-X1337
Telestation: �H
Distans: 379 meter

Men får bara ut 7Mbit av min upp till 8 som jag har från telia

Av zlay

jag har samma problem med min Dlink av samma sort som din nictim.
Är det så för dig också att när du tankar med utorrent så plötsligt står det "En nätverkskabel är inte ansluten" och sen direkt efter står det "Anslutning 100Mbit" typ?

Av zlay

Disconnectar när jag tankar?

Hej, det är så att jag har Telia 8/1Mbit. Och när jag tankar via utorrent från någon tracker med linux-distributioner så disconnectar min uppkoppling men kommer tillbaka nästan direkt.

Det konstiga är att detta verkar bara hända när jag har min IRC-klient och IM igång, vad i hela friden kan detta bero på?!
Någon som varit med om något liknande?

Edit: Jag har en D-link Airplus ExtremeG med i spelet, men detta hände även utan den har jag för mig.

Av zlay

...

Av zlay

Åh herre min gud, vad skall jag nu ta mig till?

Av zlay

Tack så mycket för alla svar, men en fråga till dig Choffe och ditt utförliga svar: Är det moderkortet verkligen något att ha? Någon som har nån erfarenhet av det?

MVH
Kristoffer

Av zlay

Min WOW-nörd till bror vill ha en ny dator

Som rubriken anar om så har min bror tjatat på mig i en halv evighet om att jag ska bygga ihop en dator till honom så hans förbannade World of Warcraft ska flyta bättre

Och eftersom det var också en halv evighet sedan jag senast byggde datorer så har jag ingen aning om vad som är mest prisvärt i dagsläget.
Eftersom ingen OC är aktuellt vid denna dator så är inte några högpresterande minnen med tighta timings något att snacka om, bara det nödvändigaste idag utan något extra.

Jag har redan kikat på lite delar och ha en liten uppfattning om vad för CPU och GFX som gäller, men moderkort är jag mindre säker på. Så om ni skulle vilja vara så vänliga att bara droppa några namn på vad som kan vara bäst för denna WOW-nörd för ca ~5000KR. Detta pris exluderar då skärm, och hdd'n hade jag bara ta någon enkel SATA-disk på ca 80-120gig.

MVH
Kristoffer

Av zlay

av ren nyfikenhet utan att ha kollat på hemsidan.. har dom höjt priset i år igen?

Av zlay

haha skulle aldrig åka dit igen

Av zlay

om man ringer dit och får snacka med en tjej så kan man lika gärna lägga på och ringa igen tills man får snacka med en kille

Av zlay

har han något innaför pannbenet så har han skött allting på offentliga ställen så som internetcafé osv..

jag har också hört att folk som blivit blåsta ofta blivit det när Western Union varit inblandade i överföringen av pengar. det enda jag kan tänka mig man kan göra för att få någon info alls är väl att försöka få ur Western Union vad för konto pengarna betalats ut till

Av zlay

hade samma problem med mitt icq tillsammans med miranda.. inte för att man snackar på icq längre, men det känns bra att det funkar

Av zlay

jag körde med Norton ända tills den dag då jag fick virus på datorn och Norton satte ett flertal viktiga filer som krävdes för att mitt OS skulle fungera i karantän, och jag hade ingenting att säga till om det

Av zlay

jag måste också säga att forumet blivit mög

tänk när ÖÄ fanns... ahh back in the days

Av zlay

har du provat använda Windows egna drivrutiner för interna modem? Testa installera drivrutinerna för Standard-modem

Av zlay

jag säger bara: Logitech UltraX

det finns inget bättre och tystare tangentbord. det är underbart att det är så platt också

Av zlay
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
Denna vara kan skada din hälsa och är beroendeframkallande

haha, klockren!

Av zlay

Yamaha AX-1 problem

Det är så att min förstärkare som är en Yamaha AX-1, som börjat strula lite i form utav det kommer mest ljud, och ganska mycket mer ljud ur högtalaren som är kopplad till till höger sida..
är det någon som vet vad detta kan bero på?

jag har låtit en tekniker som jobbar på Euronics kollar på det, men han hittade inget som var fel med den. Är det bara för mig att låta Yamaha kolla på det och därmed få betala alltför mycket för det?

Av zlay

man kan iof sniffa switchade nät också

Av zlay
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lurcazzus
Tillverkas icke switchande hubbar överhuvudtaget längre?

hehe, det undrar jag också.. förstår inte heller varför någon köper något annat än en switch