Inlägg

Inlägg som zlay har skrivit i forumet
Av zlay

Clints forum var det jag läste inlägget hos!

Av zlay

Om det skrotas vet ju ingen då dom förbehållt sig rätten att när som helst ändra i abbonemangets vilkor, om man läser vad det faktiskt är man binder upp sig till.

Jag läste på ett annat forum där administratören varit i kontakt med en ansvarig för någon avdelning på Spray som också sagt att det inte fanns någon "koppla ned efter visst antal tids inaktivitets"-funktion, och att detta var riktigt flatrate som skulle hållas kvar om det inte missbrukades av för många för länge.

Jag ska försöka hitta länk till det inlägget.

Av zlay

Du måste ha Spray telefoni för att ringa gratis till Home.se's modempool. Kolla i tråden jag klistrade in i inlägget tidigare.

Edit: Kan ju tillägga att jag skulle få en faktura utöver dom 57kr/månaden som Spray Alltid kostar, för ett par samtal till mobiltelefoner på 45kr.

Edit2: Betty (Kung Pow), nej, inget mer krångel än att jag fick ringa till dom. Får hoppas att dom har denna händelse i minne till nästa gång så jag slipper ringa till dom varje månad.

Av zlay

Home.se 56k-flatrate - Del 2.

Tänkte göra en liten uppföljare till denna tråden om flatrate med Sprays telefoni-abbonemang och Home.se's gratis 56k-abbonemang:

http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=45227...

Jag kör med Spray Alltid och som sagt Home.se's gratis 56k-abbonemang. Jag fick en faktura idag på 1360kr för maj månad, så jag ringde till faktura avdelningen på Spray och denna faktura skulle korrigeras till ca 45kr och skickas till mig igen.

Så kortfattat så fungerar flatrate verkligen som flatrate för dom som tvekat och undrat. Jag är nöjd och kommer fortsätta köra på detta sätt tills jag får bredband.

Edit: Det fungerar med båda Home's modempooler, jag kör på båda två iaf pga olika modem.

Citat:

018-700 01 00 för V.90 och 33,6 samt ISDN
018-700 01 01 för K56 flex

Av zlay

Varför inte bara koppla in en extern cd-enhet?

Av zlay

Jag hade gjort mycket för att slippa Vodafones menyer och loggor.

Av zlay

Då går det väl ändå inte på garantin?

Av zlay

Enligt den inkompetenta personen som jobbar där jag köpte den så gör dom det.

Av zlay

Om man vaxar den, blir det inte små små repor i övrigt då? Men jag kan ju alltid testa.

Av zlay
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thompy
Det kostar inte mycket extra att låta dom sätta dit glaset åt dig.

Enligt en anställd på stället jag köpte den så tar dom minst 1500kr för alla jobb med vikbara telefoner oavsett vad som skall göras. Då får det alltså gå på min försäkring för 500kr, + att jag får teckna en ny försäkring när jag förbrukat denna. Surt med en irriterande repa

Av zlay

Jo, men då är den ju i tyst läge, och då ljuder ingen ljudsignal när någon ringer.

Av zlay

Hur mycket kan ett display-glas kosta? och är det svårt att byta på en E720?

Ska man låta reparatörerna göra det lär det väl kosta en massa.

E720 är helt okey, bortsett från att man inte kan ha vibration på vid alla ljudsignaler och SMS-melodier.

Av zlay

Displayglaset? Jag tycker det vore enklare om dom bytte hela luckan som man viker upp (det vill jag iaf för jag har en repa på displayen (displayglaset?)).

Av zlay

Samsung E720 och död pixel.

Det är så att jag fått en död pixel på min E720, jag vet inte om den var där när jag fick den, men jag såg den nyligen i alla fall.

Så min fråga är när jag lämnar din den för att få den reparerad på garantin, byter dom ut hela displayen eller hur fixar man en död pixel?

Av zlay

Spraya kabeln vit och dra den utmed golv eller taklister. Inget någon lägger märke till. Om nu inte dina väggar är svarta.

Av zlay

Jag trode det var självklart att vi snackade OSP, ingen normal människa spelar väl q3 1on1 utan OSP?

Av zlay
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LimeCarter
ta bort skrivskyddet kanske?

Jag har inte hans mobil i närheten, men hur gör man det?

Av zlay

Det där stämmer inte Stormraider. Hur kan det då komma sig att en motspelare kan respawna jämnte dig flera gånger på rad?

Av zlay

Dödar du någon inne vid GL så väntar du där i 2 sek efter att du dödat motståndaren medans du skjuter raketer mot den högra gången av dom två uppe på platån (där är en spawnplats) då kan du konstatera han inte kommer spawnar där. Då tar du din GL, slänger 2 granater ner in mot MH, sen tar du och rocketjumpar upp på platån med två gångar. Ta den vänstra och kolla så han inte plockar YA. På så vis har du täckt dom flesta spawnplatser.

Men som sagt är det random var dom spawnar. Men som sagt handlar den banan om att hålla MH och RA.

Av zlay

Spara på kort med Siemens sx1?

Min bror har köpt en Siemens sx1, samt ett 32megabytes kort till den som han vill kunna spara grejer på så som filmer, ljudfiler, eller bilder. Men det verkar enligt honom inte gå att spara på annat än det lilla internminne som finns där.

Finns det någon här som har den telefonen eller som helt enkelt vet hur man gör för att kunna spara saker på kortet. Kortet hittas och alltid i telefonen, men det går som sagt inte att spara på det.

Tack på förhand.