Cpu i5 7400 3Ghz samt 2 defekta mekaniska tgtbord.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Processorer Publicerad 2023-08-06

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av killawife
Annonsör
killawife (dolt)
Medlem sedan
Nov 2003
Foruminlägg
5972
Annonser
27
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  500 kr
1
Kalmar, Kalmar
Skickas & Avhämtas

Jag köpte denna cpu för felsökning men kom efter köp på att mitt moderkort inte stöder 7000 serien så ridå på den. Den ska funka enligt säljaren men jag har inte kunnat testa men jag kan lämna funktionsgaranti. Funkar den inte så kan du returnera den.
Jag gav 500:- så det vill jag gärna ha om jag kan få det. Det är sockel 1151v2 och den stöds av z170 och z270 men tydligen inte z370(lite skumt). Det kanske finns bättre moderkort än mitt som stödjer den, vem vet?

Jag har även 2(3 egentligen) defekta mekaniska tangentbord som nån kanske kan plocka delar från eller få liv i. Jag vill inte slänga dem för de är fina.

Logitech G701+ är i fint skick, ej slitna tangenter eller nåt. Funkade finfint tills jag råkade lyfta det i sladden och nu är det dött. Jag har öppnat och hittade en lös kontakt. Svinbra, trodde jag och nu hittas det av windows men funkar ändå inte. Nån kanske vill fräscha upp sitt slitna g710 eller behöver nya tangenter. 100:-

Hyper X Alloy fps. Jag har tydligen två, vet ej varför. Det med röda tangenter har jag använt i ett par år och W knappen har börjat tjura. Vanligt fel på dessa tydligen. Jag köpte det andra för att ersätta detta men det var nåt strul med det också, jag minns faktiskt inte vad. Jag köpte istället ett annat HyperX och övergav dessa. 150:- för båda. Kablar och 1st påse ingår med.

Allt kan skickas, finns annars i Kalmar för upphämtning. Betalning med swish.