Inlägg

Inlägg som killawife har skrivit i forumet
Av killawife

Du kommer aldrig komma nånstans med att anmäla blocket. Har du ens pratat med säljaren? Du har ju blivit lurad av denne, inte blocket. Även om du tror att det inte fanns nån knapp så finns det en knapp och det är ju inte så att blocket inte kan visa att det göra det på 3 sekunder och så har du slösat bort 3-6 månader på ARN..

Av killawife

När jag hade ett närmast identiskt ärende som ditt för nån månad sen så kunde jag välja att reklamera eller godkänna affären. Reklamera knappen satt precis bredvid godkänna knappen så det verkar ju konstigt om du inte skulle haft denna? Och när man reklamerade så pausades utbetalningen. Efter detta kontaktade jag blocket precis som du men ärligt talat så gjorde de inte ett skit utan jag kom överens med säljaren till slut så jag kunde skicka tillbaka skrotet.

Du får nog hantera detta som ett vanligt ärende där man ljugit om skicket på varan. Det styrs av köplagen. Prata med säljaren.

Av killawife
Skrivet av Hakinger:

I brist på annat gav jag mig in på Handmades tale. Inte minst för att Atwood (som skrev boken på 1980-talet) lyckats förutse framtiden på ett skrämmande träffsäkert sätt. Låt vara att det var islamister som skapade samhället hon beskrev, men liknande galningar finns ju i USA också (se bara på abortlagen som krossades) så det är inte osannolikt.
Men orkade bara med en och en halv säsong pga. hur den är gjord. Det går alldeles för sakta och irriterande mycket närbilder på Moss ansikte i oändligt långa tagningar. För att inte tala om alla tittapånärfärgtorkar-moments med hoppandet i tiden som är så uttjatat i serier.
Eller kanske någon kan säga om berättartekniken ändras i kommande säsonger?

Nej, det är typ samma sak genom hela. Antingen gillar man det eller inte men inget förändras på den fronten.

Av killawife

Die hard 2 - John Mcclane rensar på en flygplats. Massa action. Yippe-kai-yeah motherfucker. Detta funkar klockrent. 7/10

Black hawk down - Jag läser just nu boken denna filmen är baserad på så jag tänkte att jag kollar väl den igen. Lite kul med grejer man lägger märke till som man inte tänkt på tidigare nu när man läst om det. Hur som så är det ju en riktigt bra modern krigsfilm. Väldigt väl filmad och bra handling. 9/10

Av killawife

Jag installerade deras app. Jag avinstallerade deras app. Det är ju helt uppenbart här vad man gör. De använder spel-teknik för att få folk att tro att de vunnit saker som de egentligen inte vunnit utan det är ju bara köp av skräp egentligen. En effektiv teknik som visats sig fungerar så pass bra att man olagliggjort detta i flera länder. Undvik som pesten.

Av killawife

Ångerrrätten täcker ALLA kostnader utom ev. returfrakt, om inte företaget lovar detta(många gör det) så det är totalt irrelevant om startavgiften blaha blaha då den täcks av ångerrätten inom avtalet.
Men om vi låtsas som att ni INTE skulle ångra avtalet så är det totalt ointressant om säljaren hade RÄTT att lova något då avtalet man ingår gäller ändå. Företaget kan dock välja att bryta avtalet om de vill, om de nu märker att något är fel. De kan dock bli tvingade att kompensera köparen för ev. problem den får. Om den nu stämmer vill säga, vilket få gör.

Av killawife

3 body problem - Denna var faktiskt riktigt bra. Man har faktiskt lyckats fånga det som gjorde böckerna bra och då har de ändå dummat ner det hela lite. Jag kollade lite på den kinesiska varianten tidigare men den var väldigt svår att komma in i. Denna är mer lätt-konsumerad även om mycket avhandlas. Välgjord, bra karaktärer och bra scenografi. Ska man klaga på nåt så var CGI:n väldigt ojämn. Ibland superbra för att i nästa scen se ut som nåt man snickrade ihop lite kvickt i nåt hemmaprogram. Det stör inte så mycket dock. Sevärd. 7/10

Av killawife

Road house - Jag håller med Otori. Varför ens göra denna filmen? Originalet är så otroligt mycket bättre. Det är fullt av minnesvärda ögonblick, coola kommentarer och olika karaktärer som man minns än idag. Denna har ju inget av detta, inte EN enda grej kan jag komma på som var minnesvärd från denna filmen. Om man ska säga en snäll sak om den som var bra så var ju faktiskt området man filmat i väldigt fint och man blev lite sugen på att åka dit men i övrigt känns det bara som en drös med missade chanser. 3/10

Av killawife

Rambo III - Rambo åker till Afghanistan och radikaliseras av Mujahedin där. Han spöar snabbt de imperialistiska ockupanterna och räddar sin vän Usama Bin....Nej Col.Trautman var det visst. Ok men inte så värst välskrivet. mest Pang! Bom! o.s.v 6/10

Av killawife
Nytt bud: 2 500 kr Hämtar i Kalmar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av killawife
Nytt bud: 600 kr Pure loop2. kan hämta i Kalmar med omnejd.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av killawife

Jag har ett av deras tidigare XL chassin och detta har 10 st hårddiskplatser, vilket är anledningen till att jag skaffade det. Känns ju inte så jätte Xl precis med bara 2st 3.5" platser. Det hade ju varit bra om det åtminstone fanns som alternativ att man kunde sätta i fler hårddiskkorgar som i de gamla. Det ser ju t.o.m ut som att det lätt hade gått in 2 eller till och med 3 st HDD ovanpå varandra i de befintliga vaggorna.

Men ingen använder väl hårddiskar i sina datorer idag? De kör med en NAS istället. Jag är bara gammalmodig av mig.

Av killawife

Stargate - Eller som man också kan kalla den: Ancient aliens S1E5. Hur som är detta en rätt bra actionrulle. Storyn är solid och man bygger lite karaktärer i den utan att man egentligen går för djupt i loren kring Goa'uld som man senare gör i tv-serien. Även effekterna är rätt bra faktiskt även om de inte är superavancerade. 7/10

Rambo - First blood part II - Rambo åker till Vietnam för att skjuta vietnameser och bränna deras byar. Och det gör han ju bra. Även lite ryssar stryker med vilket knappast någon klagar över idag. Cheesy story och dialog men bra action. Dåligt att de blåser av ett raketgevär INNE i en helikopter utan att någon dör och att de kan flyga från Vietnam till Thailand i en helikopter med sönderskjuten hydraul-lina på typ 5 min, något som tog en timme innan, annars är allt bra. 7/10

Av killawife

65 - En nisse kraschar på jorden för 65 miljoner år sen, precis samma dag som en komet slår ner som dödar alla dinosaurier(sån otur). Han hittar en flicka som lever men hon pratar inte samma språk(sån otur). de kämpar genom djungeln i ett par dar för att komma till en räddningskapsel och där är givetvis dinos(sån otur). Denna var faktiskt bättre än sitt rykte. Adam Driver är ju en bra skådis och filmen var ganska välgjord och spännande. Visst, en del saker är lite dumma men de tär ju mer en matiné-film än nåt annat så det får man ta. 6/10

Damsel - En prinsessa offras till en drake men kämpar för att överleva. Ska hon klara sig? Det tog mig mer än en timme att komma på att det är ju för fan Eleven från Stranger things som är prinsessan. Överlag ok. Draken är välgjord och Avasarala gör rösten bra. Det finns en story(om än något lam) men det är inte så mycket karaktärsbyggande och sånt. Man tycker ju att ryktet borde gått efter ett tag om hur prinsessor gifts bort och aldrig setts igen om detta nu pågått så länge. 6/10

Av killawife

Jag läste 1793 - en grafisk novell av Niklas Natt & Dag som jag hittade på bokrean för 69:-. Jag har redan läst dessa tre böcker men lite kul att hitta en tecknad serie av den första. Hoppas de andra kommer med.

Av killawife

I detta fallet är det inte riktigt ditt problem. DE har gjort fel. Detta är inte en retur utan en reklamation och du är då inte skyldig att skaffa en kartong. Be dem att skicka dig en kartong och en fraktsedel. Vill de inte detta så packa den med några flyttkartonger som emballage. Cykelkartongen är inte nån extraarmerad skyddskartong utan bara en kartong i rätt storlek för att man ska kunna få i en cykel i den så den är egentligen oviktig här.
Vill du inte detta så kan du gå in i en Biltemabutik och be om en kartong. Ofta skruvar man ihop ett par cyklar om dagen och det blir då alltid en kartong som man kör i pressen.

Av killawife

Jag har yahoo men det är egentligen en tom sida då de tog bort sina nyheter, väder och allt som var intressant så nu är det bara en googlesök.

Av killawife

Du har rätt, tyvärr är det enda du egentligen kan göra är att gå via ARN med ditt ärende och vem som helst kan ju räkna ut med röven att du högst troligen får tillbaka din soundbar innan de har ens öppnat ärendet.
Det enda man egentligen kan göra i dessa ärenden är att tjata, tjata, tjata. Mail är ineffektivt då det är så lätt att deflekta. Ring till dom, åk dit, kräv att få prata med en ansvarig och deta löser som regel ärenden fort och effektivt.

Av killawife

Out of darkness - Thriller i stenåldersmiljö. Det är mörkt, det är monster, det är rätt ok. 6/10

Av killawife

The hunted - Action från 2004 med Benicio el toro som en Rambo-typ veteran och Tommy Lee jones som tracker som ska jaga honom efter att han köttat lite special ops nissar. Spännande och hyfsat välgjord. 7/10