980 Ti - Gigabyte G1 Gaming

Säljes Grafikkort Publicerad 2019-12-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Trunk
Annonsör
Trunk (dolt)
Medlem sedan
Dec 2015
Foruminlägg
3168
Annonser
13
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 000 kr
13
Västra Götaland, Upphärad
-

Hej

Säljer mitt 980 Ti då jag inte kunde hålla mig från ett nytt grafikkort under rean. Modellen är en Gigabyte G1 Gaming med "windforce"-kylningen, en av de lite bättre modellerna med andra ord.

Den fungerar som den ska och har hälften av tiden kört utan överklockning och den andra hälften av tiden haft en ganska mild överklockning, +100 i core clock samt +300 i memory clock, volten har varit orörd.

Jag har använt den till en 1440p skärm och den duger mer än väl till det än idag, även om man måste skruva ner reglagen något på de tyngre spelen.

Och så till elefanten i rummet; coil whine.
Tyvärr har den under hård belastning (spelande) ett hörbart coil whine. Av de tre 980 Ti jag ägt så är det den tystaste men trots det hörbart. De andra två 980 Ti lät ännu högre så de skickade jag tillbaka. Den låter även mindre än den 2080 Super jag fick hem i fredags...
Jag som är väldigt känslig har däremot aldrig störts av det även fast jag har väldigt låg volym i hörlurarna vid spelande. de få gånger jag använder högtalarna har det bara hörts när det varit helt tysta partier i spelen.

Så... Så länge du inte spelar utan ljud tror jag inte du kommer störas nämnvärt men samtidigt vill jag inte att du ska bli besviken, så alla som budar ska räkna med att ett visst tjut kommer höras.

Kortet kan hämtas utanför Upphärad eller så kan vi mötas i Trollhättan, Lilla Edet eller längs E45:an norr om Göteborg, t.ex. i Älvängen dit tågen från GBG går.

Jag sätter ett utropspris på 1.000 kronor, går det för lägre än så ger jag hellre bort det till någon släkting eller dyl. Budgivningen pågår så länge den är någorlunda aktiv eller tills jag blir nöjd. Om det inte skiljer för mycket i budsumma så prioriterar jag de som kan hämta den framför de som vill ha den skickad.

Om den ska skickas står köparen för frakt och allt ska betalas i förväg. Originalkartong finns kvar.