Steelseries 6G v2 förbättring

Ni har kanske sett Jolten999s galleri om remapping på just detta tangentbord. Det är med det i minnet jag gav mig på mitt. Jag ville dock behålla "fn" tangentens funktion. Så jag testade att trycka på "fn" tangenten och Windows tangenten samtidigt och försökte använda media knapparna, det fungerade utmärkt. Jag gjorde samma fast med Windows-kommandon som win+r och win+d, även det fungerade utmärkt.

Så jag lödde helt enkelt Windows-knappen till fn knappen precis som Jolten999, fast jag skrapade inte bort kopparn ur kretskortet.

Resultatet blev att nu har jag en fullt fungerande Windows-knapp och en fullt fungerande fn-knapp i samma, det är verkligen flawless. Klicka på "fn" -> startmenyn öppnas. Klicka på "fn" och valfri media-tangent -> den funktionen utförs (tex paus). Klicka på "fn"+R -> run rutan öppnas.
Dessutom flyger jag inte ur spel och andra helskärmsprogram när jag använder mediatangenterna.
Det blev så sjukt bra att jag sitter här och studsar i stolen av lycka, såhär skulle det varit från början, jag rekommenderar det starkt!

(Att klicka på mer än en gång på en mediatangent kommer ta upp startmenyn när du släpper "fn", vilket kan vara problem när man höjer och sänker volymen in-game. Jag ser dock inte det som något problem, det är bara att spamma båda tangenterna istället för att hålla inne "fn")

TL;DR Läs det ändå om du har ett sånt här tangentbord, det är värt det.

EDIT* Okej har har uppkommit lite konstigheter, det verkar som att F5 och Print screen sitter ihop med nu av någon anledning, jag ska undersöka...

EDIT 2* Problem solved! Jag satt hela kvällen och testade mig fram och till slut lyckades jag hitta en lösning. Nu fungerar det klockrent. Jag lade till de nya bilderna på slutet av galleriet