Rykte: Nintendos nästa konsol släpps 2024

Permalänk
Medlem

Hoppas ryktena stämmer om att en ny konsol är på gång inom 1-1,5år.

Jag förväntar mig att de fortsätter med portabel/dockning kombinationen som är genialiskt enligt mig även om Switch har lite mer att önska.

Får jag önska några saker:
1. att skärmen har betydligt bättre ljusstyrka, vet inte hur OLED varianten är men LCD-skärmen är alldeles för svag. Blev sjukt besviken första gången jag tog med den ut för att spela, känns som man måste hitta den skuggigaste platsen som går för att se något samma om man sitter inne och har ett fönster i ryggen.
2. Fläktar i dockningsstationen för att låta den clocka upp mer än med passiv kylning.
3. Bakåtkompatibel.
4. Bra batteritid.
5. Ge den alla funktioner som surfplattor har.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Triton242:

Antar att de ämnar leva vidare på sina egna spel och därför inte kommer släppa någon hårdvara som inte ens är i närheten av dagens konsoler i prestanda.

Yes det är lite det som är hela Nintendos grej och det är ett vinnande koncept, finns ingen anledning för dom att göra nåt annat. Det behöver inte ha nån likvärding prestanda för de säljer ändå, hela deras grej har ju varit att vara göra nåt nytt vid varje generation en av anledningarna till vad som gör Nintendo speciellt medans Xbox och Playstation är en begränsad PC med några få saker som skiljer dom åt.

Visa signatur

Chassi: Antec GX500 / HDD: WD blue 1TB / SSD: WD Blue 250GB / CPU: R5 3600 @ 4,2 Ghz / GPU: XFX Radeon RX 5600 XT THICC II PRO / Kylning: Wraith Stealth och 3st i chassit 2xpush 1xpull / PSU: Seasonic Core GC 500 / MB: B450A Pro Max / RAM: Corsair Vengance 2x8GB 3200 Mhz / OS: Win10 Home / Mus: Logitech G300 / TB: HP PR1101U / Ljud: Logitech Z906 och Arrogant bastard hurricane / Skärm: BenQ GW2470HE / Macbook late 2006 med Ubuntu /