[Avbruten] MSI RTX 2080 Gaming X Trio

Permalänk
Medlem

[Avbruten] MSI RTX 2080 Gaming X Trio

Hej!

Jag säljer nu pga uppgradering mitt grafikkort, ett MSI RTX 2080 Gaming X Trio, inköpt på Netonnet augusti 2019.

Det har använts för spelande och har fungerat utmärkt för det syftet. Det har aldrig överklockats utöver fabriksöverklockningen.

Kortet ligger i antistatpåse i originalförpackning. Anti-sag bracket som originaltillbehör ingår. Det kan hämtas strax utanför Linköping eller skickas, men vid det senare gäller förskottsbetalning (med swish) och att köparen betalar frakten.

Jag reserverar mig rätten att sälja till vem jag vill och även att ev. avstå försäljning om budgivningen inte uppfyller mina förväntningar. Budgivning pågår preliminärt till onsdag 20/10 kl. 20, men om jag får ett bud jag är nöjd med innan dess kan budgivningen komma att avslutas innan dess och eventuellt förlängas vid motsatt scenario.

Budgivning börjar på 4500 kr. Budgivning sker i tråden, ej via pm.

Läs hela annonsen här

Permalänk

5000kr och kan komma och hämta det direkt. Bor i Linköping själv

Visa signatur

MSI PRO Z690-A DDR4 - i9 12900K - Kingston Fury 32GB 3600 Mhz CL16 - Corsair RM850X - Noctua NH-U12A Chromax - Fractal Design Define 7 Compact - RTX 3090 TUF - Odyssey G50A -

Permalänk
Medlem
Nytt bud: 4 600 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Permalänk
Medlem

Om du inte redan har sålt kortet kan jag tänka mig att gå upp till ca: 5500kr Jag bor i Växjö så det är en bit för mig o köra, men vi kanske kan mötas upp?

Permalänk
Medlem

Hej!
Så länge jag inte har skrivit i tråden att kortet är sålt, finns det kvar. Jag föredrar om det hämtas eller skickas. Jag är dessvärre inte så flexibel avseende att frakta själv.

Permalänk
Medlem

Bjuder 5300kr o avhämtning idag.

Permalänk
Medlem

Hej!

Tråkiga nyheter. Efter att mitt nya grafikkort har fungerat felfritt i en vecka (vilket jag trodde var tillräckligt lång testtid) började det idag på eftermiddagen att strula och datorn vill inte längre boota.
Jag kommer pga detta att behöva behålla mitt RTX 2080 under tiden som det nya felsöks. Jag beklagar det inträffade, men tackar ändå för visat intresse och hoppas att jag kan lägga upp samma annons vid senare tillfälle.

/Marcus

Permalänk
Medlem

Annonsen är avslutad