Brexit, England. Finns det något "sista datum" att handla utan problem med moms osv?

Brexit, England. Finns det något "sista datum" att handla utan problem med moms osv?

Söker man hittar man 511 olika svar osv.
Antar det är för Brexit fortfarande är rörigt som fasen i GB, men jag har för mig det finns något datum då de lämnar hur allt än blir nu?

Finns det något slutdatum typ för när man kan handla ifrån England utan det blir massa problem med import, moms osv?

Har en del saker jag skulle behöva handla ifrån https://www.yumasia.co.uk/ samt Amazon.UK men tänkte vänta till Black Friday nämligen ;/

Det senaste datum som kommunicerats är att de skall lämna EU den 31 oktober, dvs lite innan BF.

MEN, det finns inga garantier för att så kommer att ske efter de senaste dagarnas rabalder där parlamentet har kört över regeringen och förbjudit dem i lag att lämna EU utan ett avtal. Det innebär att de isf skall begära uppskjutning av utträdet igen, isf till den 31 januari 2020.

Soppa? Ja, minst sagt. Tydliga svar? Glöm det.

Nej, tyvärr inte. Men hittills är det åtminstone ok till och med sista oktober. Fast moms är inget problem oavsett. Det handlar som mest om skillnaden mellan svensk och brittisk. Tull, däremot, kan tillkomma när britterna väl lämnar.

Skickades från m.sweclockers.com

Det beror helt på om/hur ett eventuellt avtal landar. Så, svårt att svara på. Blir det ett avtal kommer det sannolikt se till sådana saker fungerar "som vanligt" under en övergång så att alla får möjlighet att ställa om.

Skickades från m.sweclockers.com

@emilakered:
Kan också påpeka att flera eBay-butiker jag handlat ifrån de senaste åren har numera slutat erbjuda leverans utanför UK. Nu sist var det golvvärme där en av tiotal levererade inom EU. Den butik jag beställt från förut hade inga problem att leverera i mitten på förra året men nu var det tvärstopp. Däremot har de öppnat en egen sida för oss i Skandinavien, enbart för offerter och inga fasta priser tyvärr.