Regeringen vill ersätta TV-avgiften med skatt på 1 300 kronor per år

Permalänk
Inaktiv

Surt detta, vi är 5st i hushållet som får betala 1300kr var och ingen tv mottagare har vi.

Vilket junk

Permalänk

Kan man inte införa en telegrafskatt också? Det är ju inte bara tv-kanaler som har det svårt för att folk går över till nyare teknik; telegrafisterna har det ju ännu svårare att få lönsamhet på verksamheten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av tintinj:

Hur betalar du för mig menar du? Jag tycker jag borde veta om jag har sålt mig själv...

beror på hur full/drogad du var

Visa signatur

Om du lär dig älska din smärta kommer du känna dig älskad var dag.

Permalänk
Medlem
Skrivet av tintinj:

Public service, precis som billig sjukvård, (relativt) hela vägnät att färdas på, gratis skola och mycket annat är saker som alla KAN ta del av. Det betyder inte att alla gör det men dessa saker är samhällsnyttiga nog för att vi alla ska lägga en del av vår skatt på det så att OM man vill eller behöver använda någon av dem så ska de finnas tillgängliga. Ni som är emot kan väl flytta till något annat land där ni slipper det. Här i Sverige är det en del av vår kultur att delta i samhället och inte att ställa sig utanför det eller vilja montera ner kulturen, traditionen (den goda, medmänskliga och empatiska) och vår välfärd.

Jag har inga barn, varför ska jag betala era bortskämda ungars skolgång?
Jag har ingen bil, varför ska jag betala för att ni ska köra omkring på fina vägar med ERA bilar?
Samma sak gäller SVT, bara för att du kanske inte nyttjar det så ska du vara en del i samhället och vår välfärd och betala din del. Den som klagar på innehållet. Visst kan man ha åsikter om dokusåpor och utländska underhållnings-serier, men hur roligt vore det om SVT på alla sina kanaler varvade nyheter 24 timmar om dygnet? Skoj!

På Spåret, Vetenskapens Värld, Rapport. Det finns en del guldkorn, ibland även rätt intressanta dokumentärer om relevanta ämnen. Men det är klart, surfar man på vitmakt-sidor som nyheteridag, friatider, sd.se och annan nazistpropaganda så förstår jag att man inte vill betala för verkligheten.

Givet att SVT:s verklighetsuppfattning är densamma som tittarens Är säker på att det ofta inte är fallet.

Visa signatur

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Swedman18:

Så när de sänder en debatt mellan Ekeroth och en miljöpartist så är detta alltså vänsterfolk?

Var det inte på tal om att förbjuda/blockera/regulera icke-vänsterfolk på Facebook osv?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Xian:

För er som gormar om att de "vinklar media".

Vad är det som SVT vinklar så hårt så att det är "odugliga" nyheter enligt er? Jag förstår om man inte tycker om onödiga rapporteringar, men nu syftade jag faktiskt på saker som skulle vara "vridna" och inte verklighetsförankrade. Försöker ha ett öppet sinne och se det "vridna" i det hela.

Se inlägget #17356385 samt nedanstående.

Skrivet av Swedman18:

Förutom ett youtube klipp som citerar en person så tycker jag att man måste vara överdrivet känslig för att kalla dem för vänstervridna. Så vadå när en reporter säger 50% av alla i Sverige tycker det är bra med sockerskatt i Sverige så ska man alltså säga huuruuu vänstervridet?? Skärp dig.

Vad tycker du om SVT:s rapportering från amerikanska presidentvalet?
https://www.youtube.com/watch?v=UmZ5KiYaK6s

Båda politiska kommentatorerna i detta klipp vänster, är det oberoende journalistik? Varför inte ha något från andra sidan med? Blir ju en väldigt ensidig bild som ges.
https://www.youtube.com/watch?v=BWsCSKg-Bdc

Får båda sidor lika tuffa frågor samt chansen att svara på dessa?
https://www.youtube.com/watch?v=rtMAQRofRK0

Denna tråd berör situationer där SVT angett personer de intervjuat som neutrala men de är i själva verket politiskt aktiva i kommunistiska kretsar.
https://www.flashback.org/t1110646

Opartiska uttalanden
https://www.dagensmedia.se/nyheter/sr-frias-for-sd-uttalande-...

SVT benämner terrorattentatet på Drottninggatan som en "vansinnesattack".
https://www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/posts/58025438...
https://twitter.com/avpublicservice/status/982721906838261768

SVT vill inte ge ut polisens fullständiga signalement på misstänkt gärningsman.
https://www.flashback.org/sp61255451
https://detgodasamhallet.com/2017/07/19/journalistik-i-varlds...

SVT lär barn att det är okej att bryta mot lagen.
http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/varfor-berattar-svt-...

Hittade ovanstående lite snabbt, ingen större sökning m.a.o. men något jag märkte är att det finns många referenser till klipp på svtplay i trådar på flashback samt i bloggpostar men tyvärr finns inte dessa klipp kvar på hemsidan tog därför inte med dessa. Finns garanterat mer, vet att jag själv läst artiklar hos SVT/SR som jag inte uppfattat som neutrala men lyckas inte hitta tillbaka till dessa, är inte som vissa flashback-användare och arkiverar allt jag ser.
Finns dessutom rätt mycket mer material i kanalerna som tillhör "I allmänhetens tjänst - granskning av public service", däremot är långt ifrån allt material sådant som pekar på en vänstervridning utan de bakom initiativet granskar PS i allmänhet.

Permalänk
Medlem

@Mackey

Slarvig reportage betyder inte vänstervridet men nu börjar jag förstå vad folk använder i sin ordlista tack!

Donald Trump hade ju ingen politiskt erfarenhet innan valet, dessutom säger han att media och journalister är skurkar. Skulle du i ditt yrke tycka om en som kallar dig för en skurk? Bara för man är emot honom betyder inte att man är vänstervriden.

Permalänk
Medlem
Skrivet av AdoringFan:

Var det inte på tal om att förbjuda/blockera/regulera icke-vänsterfolk på Facebook osv?

nej

Visa signatur

Intel Core i7 6850K 3,6 GHz 15MB @ 4,7GHz kyld med Noctua NH-U9S på MSI X99A Raider
Corsair Vengence LPX 64GB (8x8GB) DDR4 3000MHz @ 3200 MHz
2x MSI GeForce GTX 1080 8GB Aero OC i SLI
HyperX Predator 480GB M.2 och 4x Samsung 750-Series 250Gb i raid 0
Oculus Cv1. Win10 pro

Permalänk
Avstängd
Skrivet av drefk2000:

Jo, det var det. Skrevs väl på expressen.

Permalänk
Medlem

Man kan koka ner hela din kommentar till det här exemplet egentligen, för det är ju till 99% SD:are som gnäller på public service på nätet.

Men public service strävar bara efter att vara sakliga och opartiska, precis som de skall vara - och det klarar inte SD:s supportrar av att höra, för de "vet" ju redan vad som "egentligen" är den enda "sanningen". Den de får från diverse rasistsidor på nätet.

Ty SD:s supportrar lever ju likt Trumps i sin egen lilla bubbla där allt som inte stämmer överens med deras världsbild är "fake news" (eller som det heter i Sverige - den "sanning" SD:arna allena vet är den enda sanna "mörkas").

Sen är det naturligtvis så att public service granskas och fälls för olika inslag hela tiden. Det finns en massa människor med starka åsikter i alla möjliga riktningar som anmäler allt de ogillar.
Och det är ju bara bra - det håller public service på tårna att de är påpassade.

Men just eftersom public service är det och deras journalister är professionella yrkesmänniskor som vet vilka krav som ställs på dem så är det sällan några grova övertramp eller rena felaktigheter vi pratar om, utan det är tolkningsfrågor där man kan tycka olika eller en enskild kommentar i ett inslag som kan anses olämplig och då nöjer sig granskningsnämnden med att markera att där, på den punkten, så gjorde public service fel.

Men den sortens tillrättavisningar räcker ju inte för SD:s supportrar, utan det enda de anser vore acceptabelt vore en radikalt förändrad public service som predikade samma linje som diverse rasistsidor på nätet.

De får ju sin "sanning" på nätet och när de slår på TV:n och inte ser exakt samma sak rapporteras på exakt samma sätt så "vet" de ju att "sanningen" mörkats.

Men nej, sanningen är inte att public service är nån gigantisk vänsterkonspiration som en massa människor på nätet självsäkert påstår - om så vore skulle naturligtvis inte ALLA partier (inklusive SD) stödja att avgiften läggs på skatten och att verksamheten i övrigt fortsätter som vanligt.

En del enskilda borgare och SD:are i riksdagen kan absolut utgjuta sig i konspirationsteorin om hur "vänstervridet" public service är - men det är inget deras partier vågar påstå.

För de vet att det egentligen inte är sant och att de därför inte kan bevisa det.
Det har vi åratal av studier från medieforskare som visar.

Varpå de som "vet" att public service är "vänstervridet" snabbt går vidare till att förklara att det minsann är ett välkänt "faktum" att hela forskarkåren också är "vänstervriden", osv osv osv in absurdum.

Kort sagt finns det INGET som nånsin kan bevisa för den övertygade fundamentalisten att vad de redan bestämt sig för är sant faktiskt inte är det.

Permalänk
Medlem

Svt har ändå blivit äckligt skräp med sin fula morgonpanels studio, i en miljö som helt är opassande.

Visa signatur

MSI X99A GODLIKE GAMING | i7-6950X 4.3GHz | 64GB RAM 3200MHz | RTX 2080

Nintendo Switch | PlayStation 5 | Xbox Series X

Min FZ Profil

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon150792:

Ja vi kommer att skatta för det, men det betyder inte att folk håller med om att det är en nödvändig samhällstjänst, att argumentera att det skulle vara det är löjligt enligt mig då folk klarar sig utmärkt utan SVT, men tar man bort skolgång, vägarbete, sjukvård etc, då blir det riktiga konsekvenser.

Gör SVT till en betaltjänst så som många andra redan existerande tjänster t.e.x. Netflix, det vore väl en bra lösning? då betalar alla som vill se utbudet för det, och alla andra som har 0 intresse av det betalar inte och kan då inte titta på det.

Det är nog så med rätt många beslut som våra styrande partier har tagit genom åren, många som inte varit av samma åsikt. Men det är så det fungerar, vi röstar in folk till riksdagen och de ska göra vad de tror är det rätta för att få samhället bättre. Vägarbeten kan man ju ha kvar, men man skulle kunna argumentera att privatpersoner inte får nyttja vägarna. Bara lokaltrafik, utryckningsfordon och transportfordon. Ta bort sjukvård var det inget prat om, men man kunde argumentera att alla skulle få betala fullpris så får man se hur roligt det är.

Absolut, det är en alternativ lösning som jag skulle kunna leva med. Men man kunde ju ha kvar en kanal som var öppen för alla att använda där nyheter, dokumentärer och annat samhällsnyttigt visades. Då kunde den här tv-skatten ha sänkts till bara några hundra om året. Men nu har de inte bestämt det utan vill att man ska betala även för det man inte vill se, vilket även jag tycker är väldigt mycket.

Permalänk
Medlem

Har faktiskt inga problem med detta. Tycker mest det är positivt, slippa radiotjänst och folket i Kiruna.

Tycker det är roligt med folk som säger:
"Varför ska jag betala för något jag inte tittar på?"

Well, man kan ju säga samma sak om typ allting... Om jag bara hade skattat för det som JAG använder mig av hade min skatt kanske hamnat på 5%.

Public Service: "Varför ska jag skatta för något jag inte använder?"
Infrastuktur: "Varför ska jag betala för vägar när jag inte har bil?"
Barnomsorg: "Varför ska jag betala när jag inte har barn?"
Äldreomsorg: "Alla jag känner är döda."

Visa signatur

Chassi:BeQuietDarkBase900Pro PSU:BeQuietDarkPowerPro1000w Moderkort:AsusZ170ProGamingAURA
CPU:i7-6700K 4.2Ghz Kylare:BeQuiet!SilentLoop240mm Ram:Corsair 32GB DDR4 3200MHz Vengeance
GPU:AsusRadeonRX5700XT8GBRogStrixGamingOC SSD:Corsair 2x120GB, M.2 1TB HDD:Seagate/WD->30TB Skärmar:3xBenQ 24" LCD G2450HM, LG 65"UHD65UM7100 OS:W10
Tillbehör:LogitechG915,G915TKL,ProX,G502,MxMaster3,G930,Z906,G510,K350,M705,G440,C922Pro,MionixNaos3200,5000,7200,8200,NaosQG
Mobiler:Xperia 1 III,Xperia1,SonyZ5 🎮 🖥️ ⌨️ 🖱️ 🎧

Permalänk
Medlem

Hoppas public service kan höja kvaliteten på utbudet. Tycker de har en enormt viktig roll i det i övrigt sönderkommersialiserade samhället. Inte minst nyhetsrapporteringen. Tänk hur det skulle se ut om nyhetsrapporteringen dominerades av typ aftonbladet?! Facebookflödet hade tillslut blivit det enda media där nyheter rapporterades med tillhörande clickbaitrubriker och trollartiklar som endast är skrivna i syfte att väcka starka reaktioner som i sin tur splittrar befolkningen.

Visa signatur

Gilla min Guide till sweclockers tävlingen! :D : #12510535

Min Sweclockers-låt som aldrig deltog i Jultävlingen. Enjoy! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g7gof...

Permalänk
Medlem

Rena maffia metoden borde nog vara olagligt detta, borde testas av högsta domstolen för det är orimligt att folk ska behöva betala för något de inte andvänder eller ens äger.

För du har ju inget betalningsansvar om du inte äger eller beställt en vara heller, så borde normalt sätt finnas lagar som borde förbjuda dess typer.

Permalänk
Medlem

Det hade varit trevligt om vi hade en högeropposition som faktiskt var höger. Då hade vi kunnat få se en kraftigt minskad budget i utbyte mot skattefinansiering.

Tänk vad trevligt det vore.

Visa signatur

i5 4670k 4.2Ghz 1.2v
AMD R9 290
Windows 10

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Extremaz:

Har faktiskt inga problem med detta. Tycker mest det är positivt, slippa radiotjänst och folket i Kiruna.

Tycker det är roligt med folk som säger:
"Varför ska jag betala för något jag inte tittar på?"

Well, man kan ju säga samma sak om typ allting... Om jag bara hade skattat för det som JAG använder mig av hade min skatt kanske hamnat på 5%.

Public Service: "Varför ska jag skatta för något jag inte använder?"
Infrastuktur: "Varför ska jag betala för vägar när jag inte har bil?"
Barnomsorg: "Varför ska jag betala när jag inte har barn?"
Äldreomsorg: "Alla jag känner är döda."

Och därför kan staten införa skatter på ren dritt för över 8 miljarder bara för att det redan finns andra utgiftsposter?

De som är emot att de t.ex. får en skattehöjning på 1300kr/året, för att regeringen en gång för alla har bestämt att bevisa att jorden är platt ska bara acceptera utgiftposten. Tycker de att det är bortkastade pengar, ja det är mycket som man ej får betala för som ej kommer en själv till nytta. Som Infrastruktur, barnomsorg, äldrevård etc som du nämnde.

Socialdemokraten Gustav Möller sa en gång "Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket", det stämmer än idag. Och vi pratar om nu över 8 miljarder som läggs på ren dritt. Även om det finns bra program på svt, så är det så mycket dritt så slutprodukten blir dålig.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Extremaz:

Har faktiskt inga problem med detta. Tycker mest det är positivt, slippa radiotjänst och folket i Kiruna.

Tycker det är roligt med folk som säger:
"Varför ska jag betala för något jag inte tittar på?"

Well, man kan ju säga samma sak om typ allting... Om jag bara hade skattat för det som JAG använder mig av hade min skatt kanske hamnat på 5%.

Public Service: "Varför ska jag skatta för något jag inte använder?"
Infrastuktur: "Varför ska jag betala för vägar när jag inte har bil?"
Barnomsorg: "Varför ska jag betala när jag inte har barn?"
Äldreomsorg: "Alla jag känner är döda."

Det är bara ett "roligt" resonemang om man har som inställning att det är statens uppgift att göra allt. Är man liberal så är det självklart att staten inte behöver kräva medborgare på 15 000 kr per år för att finansiera något som inte ens borde tillåtas att kallas "public service".

Visa signatur

i5 4670k 4.2Ghz 1.2v
AMD R9 290
Windows 10

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon200632:

Surt detta, vi är 5st i hushållet som får betala 1300kr var och ingen tv mottagare har vi.

Vilket junk

Är ni 5 som bor i hushållet som alla tjänar över brytpunkten för den nya skatten?
Rör det sig om ett kollektiv?

För de allra flesta kommer skatten att innebära en sänkning av avgiften, de som "drabbas" är i högsta grad de som åker snålskjuts på dagens system. Skattefinansiering är det enda rätt om vi skall behålla nuvarande system med reklamfri public service.
De som tjänar på förslaget är hushåll med låga inkomster och ensamhushåll och jag ser inget problem med detta.

Det tråkigaste med hela förslaget är väl egentligen att det är ett antal personer på radiotjänst (i glesbygd) som tappar sina jobb men samtidigt så försvinner en massa overhead vilket är positivt.

Gör dock ingen bedömning om programutbudet då jag sällan ser på "rundtv", radion brukar dock gå i bilen.

Visa signatur

/havoc

Permalänk

Hur många minuter kollar du på SVT per år 2018? Dela de minutrarna på 1300kr så blir det rätt saftig minut taxa. Men grattis alla arbetslösa och dagdrivare som nu kan kolla på SVT gratis.

Visa signatur

AMD Ryzen 9 5900X /Radeon RX 6950XT / Gigabyte X570 AORUS ULTRA / 32gb Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600MHz /, EVGA Supernova G2 850W PSU/ Lian-li O11 Dynamic /M.2 Samsung 950pro,WD BLACK SN750 /EKWB Watercooling 240+120mm radiator /Corsair Hydro X Series XC7 RGB / Corsair K70 RGB / Phillips 27" G-sync + 2st 27" AOC .

Permalänk
Medlem
Skrivet av henkiii:

@EntropyQ3 Om dina barn har taskig TV smak får du väl göra något åt saken, det är ju DU som förälder som beståmmer

Skickades från m.sweclockers.com

Det var inte att mina barn tittar på skrämmande fördummande barnprogram som var det jag sköt in mig på. (Och ja, det är ett (svårhanterat) problem för mig som förälder.)
Det var att hävda att statsfinansierad produktion och distribution av dyngan var en ”Public Service”.

Som sagt, bland de som förordar Public Service media finns det en ovilja att diskutera vad pengarna faktiskt går till. Eftersom Public Service låter vettigt, accepteras att miljarderna går till ”ett brett utbud” snarare än vad som var motivet till att Public Service alls finns.

Permalänk
Medlem

Tippar på att inteliigensnivån på Swec är över snittet. Det är sorgligt att se att folk här förnekar att SVT är vänstervridet. Det är så uppenbart så det är inte klokt, såvida man inte har huvudet nertryckt i sanden och ögonen stängda.

Permalänk
Medlem

Statlig television är förlegat från en tid då det var de enda tillgängliga tvsändningarna. Till och med mer förlegat än tablåtv.

Public service såsom krisinformation och eventuellt "oberoende" media är vad vi borde finasiera via skatt.
Inte repriser av på spåret och film/serier. Det är knappast något sammhällsnyttigt som staten ska syssla med.

Finansieringssättet är dock bättre än innan då skatten är mindre regressiv då den numera är inkomstbaserad och avgiften är kraftigt nedsatt för ensamhushåll som oftare kan vara mer ekonomiskt utsatta.

Jag ifrågasätter inte avgiften i sig utan själva existensen av statlig television.

Public service i min mening är viktig samhällsinformation. Inte film och underhållningsprogram.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Swedman18:

Så när de sänder en debatt mellan Ekeroth och en miljöpartist så är detta alltså vänsterfolk?

Eller när man tar folk "från gatan" som råkar vara 99% vänster.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av MacAllan:

Om du tror att du representerar den stora massan så är du fel på det, de flesta hushåll idag har en TV.
Så för ensamstående med TV blir avgiften nästan halverad och för studenter kan den i princip försvinna helt.

Många som inte har TV (officiellt) smiter idag från avgiften vilket gör att de som betalar får en högre avgift, nu måste även dom vara med och betala vilket jag ser som positivt.
Många som du som säger att dom är moderna och inte har TV tar ändå dela av samma utbud fast via andra kanaler som internet, varför skall dessa personer inte vara med och dela på kostnaden bara för att lagen är gammal och dåligt formulerad?

Sen har vi en liten del av samhället som faktiskt inte har TV och inte heller tar del av något som dessa pengar går till, ja dom är dom stora förlorarna.
Men så länge beslutet om att inte reklamfinansiera och/eller lägga utbudet i en betalpaket kommer det alltid finnas dom som drabbas, men med denna lösningen är det färre antal än som det är nu.

Sen har man en stor del TV-ägare som aldrig ser på SVT1-2 eller lyssnar på SR och därför inte anser att man behöver betala för de där vänsterpropoganda programmen.

Permalänk
Skrivet av Allexz:

Vad sägs om att vi alla går ihop och sätter igång automatiserade script som alltid streamar från svtplay, dygnet runt? Bör ju öka kostnader för deras infrastruktur något enormt.

Tycker du verkligen det låter smart? På vilket sätt skulle det hjälpa oss som finansierar det menar du?

Nu vet jag att du inte var seriös i sak även om du nog var halvseriöst men idén att bestraffa. Vilket förstås kanske inte är det smarta draget här

Jag själv betalar ogärna för sådant jag inte använder. Men jag lyssnar faktiskt på SR ibland och sneglar på SVT lite då och då. Och förutom de traditionella kanalerna så är faktiskt det som finns på nätet riktigt bra. Och det betalar jag gärna för.

Att det till och från är oerhört vänstervridet håller jag med om, vilket jag inte alls sympatiserar med. Dessvärre verkar det finnas en ganska tydlig bild om hur man ska tycka, tänka och vara inom media generellt. Inte bara inom den statligt finansierade.

Visa signatur

Asus Rampage V Extreme U3.1 | Intel I7 5960x w. Corsair H110i GTX | Corsair Vengeance LPX 32gb 2666 Mhz | Asus GeForce GTX 1080 TI OC | Samsung 850 Pro + WD lagring | Corsair RM850x i ett Corsair Obsidian 750D

Permalänk
Skrivet av Returtony:

Hur många minuter kollar du på SVT per år 2018? Dela de minutrarna på 1300kr så blir det rätt saftig minut taxa. Men grattis alla arbetslösa och dagdrivare som nu kan kolla på SVT gratis.

**bort //mod **
Tycker inte heller om förslaget p.g.a flertal anledningar.

§1
Permalänk
Medlem

@Apachi: https://www.jmg.gu.se/digitalAssets/1369/1369226_journalist-2...

Några år gammal dock. Vid senare undersökning svarade dock bara 100/1500 med hänvisning till åsiktsregistrering så inte så tillförlitlig data.

Permalänk
Medlem

Om man är emot den här avgiften så finns det bara ett ända parti i Riksdagen som är emot den här nya tvångsavgiften och det är Sverigedemokraterna (SD).
Tråkigt att det enbart finns ett Riksdagsparti som är emot avgiften, eftersom att ett ensamt parti, knappast kan påverka.

Visa signatur

Samsung Odyssey G9 240Hz HDR1000 5120x1440 9900K 5,3GHz 1,335v adaptive Asus Z390-I
Asus RTX 2070 Dual EVO Advanced 8GB G.Skill Trident Z RGB B-Die 3200MHz CL16 2x16GB Samsung 970 Evo 1TB
Seasonic Focus Plus Gold 850W 2 x Dell U2715H Corsair K65 Speed SteelSeries Rival 500 Bose Companion 5
Secretlab TITAN 2020 SoftWeave Corsair H100i RGB Platinum Noctua NF-A12x25 x 4 PnP Neo G Mini GB4: 6869 CB15: 233

Permalänk
Medlem
Skrivet av muSashi:

Om man är emot den här avgiften så finns det bara ett enda parti i Riksdagen som är emot den här nya tvångsavgift och det är Sverigedemokraterna (SD).
Tråkigt att det enbart finns ett Riksdagsparti som är emot avgiften.

SD är också för detta förslag. Alla riksdagspartier är eniga.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB

Permalänk
Medlem
Skrivet av SexMachine:

Sen lägger vi på ett tak också så inte höginkomsttagarna blir för hårt drabbade.

Det är höginkomsttagarna som ser till att det finns arbeten i Sverige. Kommer aldrig förstå den patetiska avund som finns mot dem.