Inledning

Trådlöst headset med en twist, nämligen att laddningen också är trådlös är paradnumret som jag ska sätta tänderna i idag. Utöver det så finner vi också batteritid på upp till hela 30 timmar och gedigen kvalitet. HyperX är ett varumärke som legat i bakgården sedan länge med sina primärminnen, men som på senare år har fått ordentligt med tillväxt bland gaming-produkter. Mycket tack vare sina hyllade gamingheadsets.

untitled-02383.jpg
untitled-02398.jpg
untitled-02403.jpg
untitled-02423.jpg
untitled-02443.jpg

Med en specifikationslista som innehåller det mesta och lite till så hoppas HyperX på att få mer ögon riktade mot sig. Lyckas de göra det? Följ med så tar vi en titt.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter

Testpiloten Pontus Magnusson

Jag är en redig nörd som troligen har fler hobbys än intelligenspoäng. På arbetstiden klättrar jag i stolpar och pysslar med högspänning. All annan vaken tid försvinner till allt möjligt. Allt från 3D-skrivare, drönare, datorer, foto, gaming och datormoddning ryms inom dygnets timmar. Listan är lång och fylls tyvärr på dagligen med nya roliga grejer.

I detta test får ni en inblick i min synpunkt på produkten. Mina åsikter är såklart inte lag och jag kan ha fel precis som alla andra.