Ny t-shirt i butiken – Mother of all Rebus

I den innersta kretsen finns många hemligheter, såsom svaret på rebusen som pryder SweClockers nya t-shirt. Få är de som kan svaret, men en och annan återfinns antagligen i forumet.

SweClockers alldeles egen kollektion utökas med ytterligare ett plagg. Denna gång skruvas nördigheten upp ytterligare ett snäpp med ett motiv som bara den redan invigde förstår, med en mystisk rebus innehållande den udda kombinationen moder, modem, hjärta och hårddisk?

rebus.jpg

Mother of all Rebus Tee finns i 100 ex. och kostar 249 kronor.

Ekologisk premiumtextil och rättvisemärkning

Precis som tidigare handlar det om ett mycket omsorgsfullt utvalt plagg. Här används 100% kammad och ringspunnen bomull till en vikt om 140 g/m2. Produktionstekniken ger ett mjukt och följsamt tyg av hög kvalitet. Passformen är normal med modern rund halsringning och sidosömmar.

Trycket skapas med discharge-teknik, vilket innebär att textilfibrerna bleks för att bilda motivet. Eftersom det inte finns något pigmentlager slits hela plagget inklusive trycket jämnt med tiden och efter ett antal tvättar uppstår den där karaktäristiska vintage-känslan, som många t-shirtfantaster uppskattar.

artikelbild.jpg

Bra kläder ska inte bara sitta skönt på kroppen utan också vara snälla mot samvetet. Denna t-shirt är tillverkad av ekologiskt odlad bomull som certifierats av eko-organisationen Ecocert. Producenten är dessutom medlem av Fair Wear Foundation, en global ideell organisation som verkar för att säkerställa och förbättra villkoren för miljontals textilarbetare världen över.

Sist men inte minst lever plagget upp till kraven för Oeko-tex Standard 100, som testar och kontrollerar för hälsofarliga ämnen.

Begränsad upplaga

Mother of all Rebus produceras i 100 exemplar och kostar 249 kronor. T-shirten finns på lager för omgående leverans. Köp den i butiken nedan!

Klicka här för att gå vidare till butiken