Inets ansikte utåt var länge maskoten Dr. Inet, som i våras tog ett kliv tillbaka till förmån för ett kretskort. I samband med SweClockers Live! i maj anordnade Inet en tävling där de utmanade SweClockare att ta fram skrivbordsbakgrunder som inkluderade den nya logotypen.

Bidragen var många och fantastiska men i slutändan föll valet på tre vinnare som kammade hem fin-fina priser från Inet. Ytterligare bidrag finns att beskåda och ladda ner på Inets webbplats. Faktum är att Inet var så nöjda att de nu ser fram emot en repris, med en liten förändring. Istället för att ta fram skrivbordsbakgrunder till datorn är de nu ute efter bakgrundsbilder som passar på en mobiltelefon eller surfplatta.

Priser.png

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1-5

Presentkort på Inet

2 500 kronor styck

6-10

Fractal Design Torrent Black TG LT

2 199 kronor styck

Allt du behöver göra för att vinna är att ta fram din kreativa ådra och göra en schysst bakgrundsbild med Inets nya logotyp. Hur du väljer att göra denna är helt upp till dig. Det kan vara en 3D-rendering, någonting skapat i Photoshop eller rentav bild på ett verkligt motiv du knäppt med kamera.

Tävlingsregler

  • Gör en skrivbordsbakgrund med valfritt motiv och Inets nya Circuit-logotyp. Logotypen finns att ladda ned på Inets webbplats och finns i flera varianter – valet är ditt vilken som ska användas!

  • Upplösningen för bakgrundsbilden ska vara 2 160 × 3 840 pixlar (9:16).

  • Huvudsakliga element som text och logotyp ska rymmas i en 9:21-ratio

  • Allt material måste skapas från scratch. Bortsett från logotypen är det inte tillåtet att "låna" bilder eller grafik från andra.

  • Ladda upp bilden på valfri uppladdningstjänst, exempelvis Imgur eller Imgbb.

  • För att delta laddar du upp bidraget i den tillhörande diskussionstråden. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 16 november. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Inet och avslöjas under SweClockers Live! den 17 november. Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer