Vardagen börjar sakta men säkert att byta ut sommarledighet, medan kallare luft och mörkare kvällar gör sällskap – ett utmärkt tillfälle att varva upp för en grym spelhöst. Återförsäljaren Komplett står redo för detta i dubbel bemärkelse, där den ena delen är en rejäl pågående kampanj med det passande namnet Back To Gaming. Med nära koppling startar företaget en klurig tävling för SweClockers medlemmar, där topp tre belönas med finfina priser.

Corsair RGB.jpg
Viper DDR4 RGB.jpg
Viper SSD RGB.jpg
Komplett Svive tangentbord.jpg

Tävlingsvinster

För vinnaren väntar datorprylar värda nära 8 000 kronor. Spelosande RGB-glimmer genomsyrar de påkostade vinsterna, där en del är ett stiligt uppgraderingspaket signerat Corsair, bestående av chassit ICUE 220T RGB Airflow, nätaggregat CX750F RGB och vattenkylaren ICUE H100i Elite Capellix. Detta paras med ett mekaniskt tangentbord från Svive, vid sidan av snabba DDR4-minnen och 1 TB NVME-lagring från Patriot. Sistnämnda komponent i 1 TB- respektive 512 GB-format är andra- samt tredjepris.

Tävlingsinstruktioner

Damma av tänkarhatten och snöra på dig dina bästa digitala kängor, för det är dags att gå på skattjakt! Kampanjsidan Back To Gaming och SweClockers är vettiga platser att gräva på för att finna svar på frågorna i tävlingsformuläret nedan. Agnarna skiljs från vetet genom utslagsfråga.

I en utslagsfråga i fjol frågade Komplett vilket företags produkter som SweClockers medlemmar önskade se i återförsäljarens sortiment och svaret var bland annat Patriot. Detta syns i den här tävlingens prispott och i sortimentet, men frågeställningen tål att upprepas. Finns det några nyheter som Komplett bör titta på? Motivera svaret!

Tävlingen pågår till och med den 15 september. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.