Att kunna rädda världen genom att flyga, vara osynlig eller med råstyrka är superhjältedrömmar för vanliga dödliga. När SweClockers medlemmar låter fantasin flöda i PNY:s superhjältetävling är det tydligt att superkrafterna generellt är av nördigare och betydligt viktigare karaktär. RGB-kraft och möjligheten att försegla garantistämplar är några exempel som fajtas i tävlingens toppskikt.

Tävlingsvinster

RTX3060-REVEL-DUAL-FAN.png
XLR8 SSD.png
1427-20200923021144.png

Den påkostade prispotten med PNY XLR8-tema innehåller ett Geforce RTX 3060-kort, 1 TB blixtsnabb PCI Express 4.0-lagring och 32 GB primärminne, men endast ett bidrag kan kamma hem segern. Bland de många högkvalitativa alstren sticker @z0rna ut lite extra och vinner tävlingen med den stabila duon Mr.Pwnage och medhjälparen MonitorMan, som tillsammans kan rädda mången nörd i knipa.

Dubbeltrubbel.png

Låt oss börja med Mr.Pwnage
Han har allt man kan behöva när det gäller gaming, dubbel uppsättning av de senaste grafikkorten på axlarna, som på något sätt körs i SLI, samt att dem drivs av hans stora muskler (han är starkare än han ser ut). Volten är helt rätt tycker i alla fall Mr.Pwnage, 1.337v. Han har processorn uppe på hjälmen då han kan ge den extra kraft med hjälp av hjärnan så den blir turbosnabb, samma gäller ram-minnena på sidan av hjälmen.

Hans ögon är vattenkylda så han slipper blinka, när motståndaren blinkar så slipper Pwnage det, och i det ögonblicket är dvs motståndaren död (i exempelvis CS). Fast han är inte bara superbra på gaming, utan han är också supergrym på att dela ut Master-energi-dryck till gamers som glömde gå till närköpet innan midnattstimmarna.

Man kan även hyra honom, men självfallet bara som dator då. Han är pratglad och snäll, och kan agera som en sann vän. Tycker man att han pratar för mycket så kan man stänga av hela honom med hjälp av power-knappen i pannan. Eller säga till på skarpen.

Han har uttag på kroppen i fall man vill koppla in sina tillbehör.
Relativt begränsat men det döljer sig uttag under skinnet lite överallt på kroppen.
Han har också ursnygg bling bling, XLR8-halsband i rent guld och diamanter, samt guldmusen.
Hans superkraft är ju då att han är en vandrande dator i det stora hela.

Hans svaghet är att han för det mesta är rätt lat och orkar inte knyta snörena på sina boots.

MonitorMan
MonitorMan är hans trogne medhjälpare och sidekick, så om du saknar streaming utrustning och skärm så kan du även hyra honom till ett förmånligt pris. Skärmen är inbyggd i hans kropp, och det är ingen som riktigt vet hur hans anatomi fungerar. Han har en superbra streaming kamera på huvudet med på och avslagbar ring-light.
Samt en mycket fin mikrofon.

Hans skärm har backlightbleed och en död pixel men han är lika lycklig för det.

Det blir lite otympligt ibland när dom är på vift tillsammans, så Mr.Pwnage har en ryggsäck som inte är med på bild, som han brukar bära Monitorman i. – @z0rna

PNY och SweClockers tackar för alla kreativa hjältar och önskar vinnaren ett stort grattis!

nzxt.png

Sponsras av PNY
Denna artikel produceras i samarbete med PNY som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.