Vad händer när medlemmarna får det ärofyllda uppdraget att ta fram Kompletts nästa skrivbordsbakgrund? Någonting alldeles extra, såklart! Efter en otroligt jämn omröstning är det äntligen dags att presentera vinnarna. Här är bidragen som kammade hem tävlingen.

CptStewie-light.jpg

Det vinnande bidraget av @CptStewie

CptStewie-dark.jpg
hgbf-light.png

Silvermedaljören @hgbf

hgbf-dark.png
Mattias.J-light.png

Tredjepristagaren @Mattias.J

Mattias.J-dark.png

Vinnare*

  1. @CptStewie med 23,6% av rösterna

  2. @hgbf med 23,1% av rösterna

  3. @Mattias.J med 22,6% av rösterna

* Efter ett tekniskt misstag, där omröstningen var öppen för alla besökare, har resultatet manuellt granskats av SweClockers. Endast röster från befintliga registrerade medlemmar har räknats till resultatet.

Vinnaren är ingen mindre än @CptStewie, som med ett stilrent motiv kammar hem förstapriset och får äran att utgöra nästa standardbakgrund i Kompletts datorer. Som tack för insatsen kan han välja valfri Komplett-PC till ett värde av upp till 18 000 kronor.

Silver- respektive bronsmedaljörerna @hgbf och @Mattias.J går dock inte lottlösa. Andraplatsen belönas med valfritt uppgraderingspaket till ett värde av upp till 8 000 kronor medan tredjepristagaren kan se fram emot en rejäl gamingskärm: Swive PYX 35D601 35".

Stort grattis önskar Komplett och SweClockers!

Sponsras av Komplett och Microsoft

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett och Microsoft. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.